!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Lycka är..

Jag mår bra just nu, jag är inne i ett glatt stim. För första gången på riktigt länge mår jag riktigt bra och är glad, hoppas det varar lääääänge.

Just nu sitter jag på jobbet, jag ska snart gå ner och ta mig en kaffe och försöka vakna till liv för jag tror att jag vandrar omkring här som en sovande tilda just nu. När jag kommer hem från jobbet ska jag ta tag i städningen och sen ska jag och B åka till Hanninge, om jag har tur!

Har inte sovit så bra i natt, mickis ringde två och var full som en..aa.. en mickis! Sen skickade hon sms och hade sig, puss på dig. Ska jobba tre veckor till, sen är det slut, då ska jag bara göra ingenting på flera veckor, sen är det rhodos, gud så jag längtar.

På onsdag ska vi festa, det ska bli strålande sol, Frozen Strawberry darquinis here we come!

Jess the mess goes illegal

Igår var kvällen galen! Massa skratt, prat, dricka och en galet bränd plankstek som jag förbannade mig över hela kvällen & sen så klart allas våran; stöveln/roboten.

Vi skulle bada pool men vissa var lite väl trötta på hemvägen och skulle varken få upp den eller ut den i går natt, pilla lite tutte var det enda han kunde!

& Just det allas våran lilla svärmorsdröm och ängel Jessica gjorde sin första olagliga sak igår och jag kan berätta hon var stolt och jag köpte ut åt henne, "Jag som inte är olaglig, nu har jag varit på krogen, när mina föräldrar var där, äsch."

Ikväll har vi kollat på en skum film och sen har vi suttit i soffan och kollat i en drinkbok hela kvällen och sagt "ooooh vad god"  till alla drinkar med rosa färg och "uuuuuusch" till alla färglösa, spela roll vad som är i lixom, vi ska ha poolparty med stil.

Det här inlägget är grymt flummigt, jag vet.. Men jag är bakfull och har kollat drinkbok hela kvällen med en av mina bästisar och jag är lost, godnatt jobbet väntar.


To la musica

Ikväll ska jag ut och dricka, skratta och dansa tills fötterna blöder.

Labels and love

Jag älskaaaaaaar Sex and the city! Jag har lyckats se filmen två gånger på bio redan, den är helt jäkla fantastisk, precis som serien, jag älskar New york och sex and the city. Jag grät och skrattade så jag inte visste vart jag skulle ta vägen tillslut, det var underbart, ni måste se.

Jag är kär i Carries kläder också såklart men framförallt hennes skor, det är helt otroligt. Jag känner mig som henne när det gäller skor, mina skor är mina bebisar (bara att mina kostar betydligt mindre). Den dagen jag köper mina första Manolos och Christian Louboutin kommer jag att gråta glädje tårar så patetisk är jag. Förresten har jag siktet inställt på ett par likadana skor som Carrie har i många av scenerna i filmen.

Appropå New York, på torsdag fyller Anton år så han ska få ett album med alla våra New York bilder och en massa minnen, som biljetter, papper, roliga saker, pengar mm inklistrat, ska sysselsätta mig med det hela kvällen, han kommer bli jätte glad.

Nu längtar jag bara till Rhodos och tils jag gått ut gymnasiet så jag kan lägga staden som aldrig sover, min älsklingstad under mina fötter, men vi ska dit innan eller hur mickis?


Life's good sometimes

Ikväll ska vi på Sex and the city, fab! <3


Life's good

Someday the sun will shine on me too

Jag är så glad för Rhodos och så ledsen för vissa andra saker, varför kan livet inte alltid bara vara enkelt?
I morgon ska jag på Sex and the city med mina sötnosar, det kommer bli så otroligt mysigt och roligt, jag ska bara drömma mig bort till en helt annan värld och tänka att jag om ett år kommer vara där, igen, underbara New York.

Jag är inte på humör, jag vill förlåta och glömma, ta tillbaka allt jag sagt men jag menar det tyvärr, jag håller fast vid att det är i skuggan av er som jag hör hemma.


we are great.

SEMESTER

RHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODOS!!

Jag & min älskade bästaste vän åker til Rhodos den 17 augusti och partar i solen, fy fan vad jag är gladm gud vad jag längtar!! Det finns ingen som jag hellre delar en utnött hotellsäng på Rhodos med än med dig! Let's party!


Thank you

Går dagen spenderades i goda vänners lag med helt underbart god mat, väldigt mycket musik och dricka på våran brygga. Vi hade så fruktansvärt mysigt och trots att det blåste och blev kallt på kvällen förblev vi kvar ute hela kvällen och halva natten. Efter vår utsökte middag maxades musiken och dansen, singstar gick varmt och chipsen också. När jag var mitt upp i allt partande, drickande och för mycket cigarett rökande som vanligt kom Nettan ut och bäddade om mig med en fleece filt, kramade på mig och gör så som bara hon kan göra, förstår när jag inte är på topp. Hon läser mig. Jag har världens bästa svärmor, jag älskar henne. Hon bjöd dessutom på mer mat och det var gott som tusan kan jag be att få tala om!

Sen badade jag lisan, tessan och palle i poolen runt klockan ett, det var svin skönt och mitt i allt badande var drickan slut. Tur att vi har ett poolhus på tomten annars hade vi nog fryst ihjäl. När vi kom upp frös vi som satan och alla hade gått in. Så vi gick loss på en vinflaska, förflyttade oss till en varm brasa som nettan tänt till oss uppe hos henne och drack vin och irish coffe runt två tiden. Tessan stackaren skulle jobba så dom gick strax efter vilket slutade i att jag själv drack upp vinflaskan pratandes med Nettan till 6 i morse. Nu ska jag städa upp lite, det är stökigt, det blir det av party.

Jag hade världens bästa midsommar afton igår, tack ni är underbara och jag behövde verkligen en kväll utan problem.
& vi vann i kubb, vare sig vi fuskade eller inte, suckers.

Life is like a rollercoaster

Jag vet inte vad jag ska säga längre, om jag ens ska säga något över huvud taget. Jag orkar inte mer, igår  var droppen för mig, jag orkar inte vara snäll och förstående längre, när det ändå är jag som är slagpåsen.

Vår vänskap är slut nu, jag hoppas du är nöjd. Jag vill inte se er mer, det dåliga humöret och alla tårar och klumpar i magen som ert problem har gett mig, det får vara slut på det nu, för igår sänkte det mig nästan. Jag har inte gjort något för att förtjäna det beteendet du visar mig, jag har inte gjort någonting för att förtjäna allt hat från dig, det är något mellan er men ändå är det jag som är problemet.   

När det gäller dig.. Du är feg. Det är inte jag som är problemet och du vet det innerst inne. Jag har aldrig tvingat dig att välja, men någon annan har gjort det. Glöm mig, jag trodde att jag betydde något för dig, men du visade mig igår när du lämnade mig gråtandes utanför ditt hus. Att jag hade fel. Jag kommer att sakna dig, men jag förtjänar inte det hon ger mig, jag är fan bättre än så. Du fann någon på vägen men förlorade någon annan. Jag kommer stå fast vid att jag egentligen inte vill det här men för er skull ger jag upp, det här är dagis nivå. Du har sjunkt i mina ögon, förlåt. Jag vill bara dig väl, du betyder något för mig.

Jag älskar dig du är en underbar vän, jag kommer sakna våra pratstunder som vi båda behöver ibland. Nu backar jag, hoppas du blir lycklig.

Ja må hon leva


Älskar dig Pinglan, grattis på sjutton års dagen!!!

Misses

Jag saknar så himla många människor just nu, undra om det är för att livet är så tråkigt när man jobbar?

Jag saknar min bästis, jag har inte träffat henne på flera dagar, det känns som evigheter.
Jag saknar Tammie och Elsi, de är mina idoler, så härliga och goa, världens bästa.
Jag saknar Marie, Sara, Jessica och Clara, ni är underbarast.
Jag saknar Adde & Charlie, ni är mina bästa.


Sweeeeeeeeeeeeeeeties!

Happening

Igår var det en super duper mysig dag. På dagen var jag med nettan, lisan och henrik och shoppade, bytte mina byxor och kollade på lite annat men jag ligger lågt och sparar till en massa kuligheter i sommar så mer än att jag bytte storlek på byxorna blev det inte.

På kvällen kollade vi såklart på fotbollen och ja vad ska man säga? Sverige gjorde ett kanon jobb, vi var grymma men vi ha en sådan förbannad otur. Jag låg på golvet och skrek när det blev mål, satan.

Efter fotbollen drog jag, bulan, joel och jessica till Stockholm. Vi gick runt lite, åt glass och sen bokade vi biljetter till tolv bion och gick runt lite till innan bion började. Vi hade fått prvata "bås" längst bak i salongen, där bara våra fyra stolar fanns, skit mysigt, men man såg inte hela skärmen. Så vi beslutade oss för att ta vanliga stolar. Vi såg "The happening" den var spännande, inte helt hopplös men inte kanon.

Efter bion knatade vi till garaget letade efter bilen och började åka hemmåt men det var inte helt lätt, de vanligaste vägarna till Nynäs va avstängda så vi fick åka runt och leta hem väg. Kissade i skogen på hemvägen, kom hem halv fyra.

Igår ringde mickis mig från Takida och spelade "Curly Sue" Jag började gråta, jag älskar den låten, ända sedan Sara prackade på mig den hela tiden, det var så mysigt, tack älskling för den fina låten.

& Idag kommer alla hem, nu börjar lovet på riktigt, jag saknar er och älskar er.  Just det, Grattis till Charlie som tog körkort i fredags, du är så himla duktig vännen nu blir det åka av.

I love you

Jag har varit så rastlös den här veckan, nästan klättrat på väggarna. De flesta av mina kompisar är upptagna och bortresta vilket innebär att jag umgåtts extremt mycket med min familj och gjort det jag alltid gör när jag är uttråkad och lite deprimerad, shoppat.

Nu är det iallafall helg det betyder att fler är lediga, ensam hemma och fotboll. Ikväll ska jag iallafall på taco middag, mums.

Jag ska snart ut och gå en sväng och sen ska jag städa och slipa utemöbler, kul va?

Men inann det vill jag bara säga till mina bästa vänner att de är de allra bästa människorna jag vet, för jag har inte varit så bra på att tala om det den senaste tiden. Ni har allt det vänner ska ha, ni är allt jag behöver. Jag är så stolt och glad att ha er i mitt liv och över er. Ni betyder otroligt mycket för mig och nu väntar jag bara på att alla ska förenas så vi kan kicka igång den här sommaren på riktigt, precis som vi sagt så ska den sista sommaren bli oförglömlig.

& mina underbara klasskompisar, ni är helt amazing, jag älskar er allihoppa. Ni har ingen aning hur mycket ni förgyllt mín vardag de senaste månaderna och jag är så glad att jag har många av er i mitt liv utanför skolan, ni är bäst, go SPC.

Vårat lag!

Det här är jag

Vem är jag?

Jag älskar att busa och bråkas, jag gråter ofta.
Jag pratar hela tiden, jag svär mycket.
Jag skrattar högt och nästan jämt, ibland gör jag grisläten.
Jag är väldigt social och frammåt, jag är omöjlig att få tyst på.
Jag är envis, jag ger mig aldrig.
Jag bryter ofta ihop, jag tänker mycket.
Jag blir ofta full, jag älskar att pussas.
Jag ger väldigt mycket, jag får ibland väldigt lite tillbaka.
Jag är naiv, jag är ett glädje ämne.
Jag älskar skvaller, jag vill att alla ska tycka om mig.
Jag går ofta för långt, jag är bra på att städa upp problem.
Jag visar aldrig när jag är ledsen, jag låtsas som ingenting hänt.
Jag lever för de jag älskar, jag blir inte svartsjuk.

Jag är ärlig, jag är unik.
Jag är ung och dum & långt från perfekt.

Skrivet av någon som verkligen känner mig, tack <3.

Curly Sue <3

I'm not ever alone...

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die

Dear friends.. I'm mad.

I morgon åker Sara för att kolla på EM, på onsdag åker mickis, marie, tamara och elsa till Hulsfred, Jessica jobbar (likaså alla andra inkl henrik) syster har inte slutat skolan än & inte Clara heller?

Det blir en himla lång, lugn och framför allt tråkig vecka, jag saknar er redan och är arg för att ni lämnar mig hemma, det är en hel vecka tills att jag börjar jobba, sucks to be me. Men när ni ända så åka bort och mysa utan mig så hoppas ni får det jätte roligt, I like you guys big time <3

EM ögongodis

Det är EM & här är killarna som det är värt att hålla ett (eller flera) vakande ögon på, de här är EM:s ögongodis.
   

 

Student tider

I förrgår var det skolavslutning, äntligen är tvåan helt slut & igår var det student dag i Nynäshamn, gymnasiet eleverna tog studenten. Först var jag uppe på utspringet, kramades med så många och sen kollade på flak åkandet innan jag åkte till Adde på studentmottagning och hade så himla trevlgt och åt otroligt god mat!

Senare på kvällen gick vi alla till Telegrafen och jag som inte kunnat gå på flera dagar tog på mig högklackat, idag kan jag inte gå igen, varför ska ingenting kännas när man druckit hur mycket som hellst utan komma dagen efter? Jag vart inte lång varig på Tellan, träffade dom jag ville innan jag åkte hem, jag var in pain.

Nu vaknade jag precis och ska ut och bada i poolen och sola, mys pys.

Om 9 dagar börjar jag jobba, sen är det sommarlov och sen börjar jag trean. Just det, trean. Sista året, bästa året. Gud vad jag ska ta till vara på det året.

Gosch

Idag är det så fruktansvärt varmt ute, man ska inte klaga, jag vet, men det är så svårt att klä sig, jag vill bara vara naken. Suck.

Va skönt mitt sommarlov ska bli

Ja ni förstår ju av rubriken? Idag har jag fått sommarlov.. det sista sommarlovet, den här sommaren ska bli helt fantastisk, till varje pris.

Vi kickar igång sommaren med en rejäl party helg. Ikväll är det party, grillning och myserier med mina alldeless egna och bästa galna klass kompisar (Behöver jag säga mer än att SPC är skolans bästa klass?). Vi har redan börjar partyt med lunch och cider och min lilla prinsessa var full redan nio imorse, så ska det låta! nu kör vi tjejer!

I morgon tar 89:erna studenten, det ska bli så mysigt att fira dem imorgon, nu är det inte långt kvar tills det är våran tur och jag kan garantera att SP3C kommer att låta absolut mest!

& vet ni? trots att jag inte kunnat gå på tre dagar pågrund av ett rejält skadat ledband i knät och en värk i hela kroppen av kryckorna som jag tvingas hoppa på i värmen och ska fortsätta med en vecka till så är jag inte bitter, inte det minsta, sommaren är här och jag är lycklig, bring it on.

Vårat lag!

Pickles

På sommaren får jag alltid fräknar på näsan.
När jag var liten tyckte jag det var det fulaste som fanns
Jag tyckte jag såg ut som Pippi, nu kan jag inte förstå det.
Fräknar hör sommaren till, det är så fint, jag älskar sommaren.


helgen

Igår var det en riktigt trevlig kväll på Freja med en massa trevligt folk, det blev lite väl mycket cider, men det gjorde inte mig något. Kom hem till Carl där snällaste oliver lagade omelett till mig och mickis, halv två på natten, han var så snäll och söt.

Fick sällskap hem och somnade direkt efter det, var inte riktigt på humör.

Vaknade imorse solen sken gick upp och la mig på altanen, senare grillade vi korv och annat. Sen har jag badat hela dagen och legat i poolen. Ikväll ska jag vara med min underbaraste mickis, det kan inte bli ett bättre slut på veckan.. Om alla veckor var så här "kanon" bra så skulle livet vara en dans på rosor, eller inte alls.

RSS 2.0