!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Hockey weekend

Nu är jag på plats i Borlänge..

Vi käkade när vi kom hit på Värdshuset där vi bor, sen stack vi iväg till ishallen och killarna spelade match, förlorade dock men lika glada var vi ändå. Efter det gicks det en promenad för att de skulle varva ner och sen stack de och åt mat i matsalen och vi andra åkte ner till centrum och åt pizza innan det var dags för invigning på cupen, sånt är roligt tycker jag och det var roligt att se.

Efter invigningen skjutsade plutt hem mig och nu ligger jag i min hotellsäng framför datorn och tv:n och vilar och tittar på nynäs hockeys hemsida varannan minut (pga den väldigt spännande matchen på hemmaplan ikväll, go nynäs!!) Jag känner mig helt tagen i kroppen, den orkar inte mer och snart är rösten helt borta dessutom är jag hängig men men jag får göra det bästa av situationen. Killarna ska lira match nio men pga att jag mår som jag mår så stannar jag på hotellet ikväll, ingen iskall hall för mig. Istället ska jag, svärmor, lisan, marie, johanna och sofia titta på lets dance och äta godis. Så nu ska jag byta om och joina dom andra, bye!




Om dygnet ändå hade fler timmar

Jag är så otroligt trött att det inte finns på världskartan, jag förstår inte varför jag gör så här mot mig själv, mot min kropp och min hälsa. Det är helt otroligt..

Igår var jag hos Andreas på överraskninskalas för Mickan, det var mysigt men jag åkte hem rätt tidigt, mickis och bulan hämtade mig utanför Adde runt 11. När vi kom hem så packade jag om lite i min väska och sen satt jag och mic vid köksbordet med tända ljus, drack te och knarka halstabletter samtidigt som vi pratade om livet, klockan blev ett sen var det sov dags, min hals höll på att dö likaså huvudet.

Idag har jag dunder ont i halsen och världens hosta, tusan också. Nu sitter jag i bilen på väg till Borlänge, livet är bra stressigt.

Puss och kram, later.


Sara underbara

Ja må hon leva,
ja må hon leva.
ja må hon leva uti hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade år.


Och när du har levat,
och när du har levat,
och när du har levat uti hundrade år,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas på en skottkärra fram!

Grattis Älsklings Sara arton år hoppas du får en helt otroligt underbar födelsedag och en minst lika rolig helg, nu jävlar ska det röjas. Förlåt att jag inte kan vara hemma idag men jag ska gottgöra dig, det tror jag att du vet. Jag skulle så gärna varit hemma men nu är det som det är så vi får ta igen det sen och jag tror du får en oförglömlig dag utan mig också ;) Älskar dig gumman och GRATTIS på den stora dagen.

image451

Ett fyr faldigt leve för Sara hon leve, hurra, hurra, hurra, huuuurrraaa!

Om att dricka pytt i panna..

Jag kan berätta för er alla att det inte alls är en bra ide att blanda ihop en pytt i panna av alkohol och dagen efter ge sig ut i skidbacken. Min och Therese pytt i panna i fredags bestod av; öl, cider, vitt vin, champagne, sprit, baileys och redbull vodka, smarrigt eller hur?
Vi pratar inte heller några små mängder och inte heller en liten bakfylla...

Kvällen var jätte lyckad, både hemma och när vi kom till Bygget, parten när jag vrickade handleden när jag ramlade i snöhögen på baksidan när vi besteg "berget" var också kul, så här i efterhand. Men igår när det var våran sista skiddag i Åre och solen stor sken och tempraturen visade +2 grader så var det inte lika kul. Inte heller när hela kroppen verkte, alla leder, alla blåmärken överallt fanns det spår från kvällen innan, det var hemskt och jag var full när jag gick ur sängen klockan halv tio. Men jag tvingade mig upp, full och jävlig, ut i backen. Vi kämpade på hela dagen och det var underbart ute, från skutan var det helt underbart och det brände i ansiktet på vägen ner, det måste upplevas.

Det botade baksmälllan men tröttheten satt kvar, inget mer att säga om den kvällen mer än att det var en väldans kul kväll. Nu har jag ont i hela kroppen, träningvärken och blåmärkena hänger med mig hem nu när vi precis paserat Tönnebro på väg hemmåt, ska bli skönt ändå. Ikväll ska jag bort och imorgon bär det av igen, Borlänge på hockey cup, gud vad jag reser.


This is Åre calling!

This is great. Vi har the time of our lifes här uppe och det är ändå en underbedrift att bara kalla det så, fyra dagar här är för lite en månad kanske skulle räcka till alla våra aktiviteter.

Vi bor i ett hus, kallat Staffans Paradis, vi kallar det tajkon boendet, vi är verkligen ett riktigt tajkon gäng. Men vi har inte spenderat många minuter här så det gör inte så mycket, vi har haft annat för oss. Vi har shoppat, åkt skidor, ätit, ätit, ätit och druckit.

Just nu lagas det tacos och ikväll är det Schlager kväll på Dippan som gäller, det kommer bli en kanon kväll. JAg och tess har tappat ut en öl ut kylen som sprätta all världens väg, det resulterade i öl på hela Staffans matta och hela golvet, surt. Tacosen blev försenad, de andra var och handlade ljus.

Ska uppdatera mer ikväll och resten av resan nu när internet funkar, äntligen.

Puss!


Gosch

image449
Går kvällen

image450
Idag (hela dagen)

PS: Jag har ont i magen! DS

Åre - Borlänge - NYC

Påskafton är snart slut, låt mig säga att maten var för jäkla god. Under maten pratade vi flickor (jag mamma och mormor) om att boka oss en resa till mitt just nu dröm mål New York. Så när jag kommer hem från alla mina resor det här lovet så ska vi koka på resor, jag är så happy tänk om vi kommer iväg, shopping experience here I come!

Men från en resa till en annan, imorgon bär det av till fjällen, jag har precis packat klart mina väskor dessutom har jag hunnit se en film, jag har legat i. Andreas och jag pratade om packning igår och han konstaterade att vi skulle behöva en mini buss för att få plats med therese packning och då hade han inte sett min lista. Tur att vi iallafall har en kombi.


Glad påsk

GLAD PÅSK alla! Ha en riktigt trevlig påsk allihoppa och ät så mycket godis att ni får ont i magen, mumma! Det ska iallafall jag göra (om jag får några det vill säga ;)!

För övrigt är påskafton idag en stressig dag för mig, som alla andra med andra ord. Jag ska till mormor på påskmiddag klockan fyra och innan det ska hela huset städas och så ska det packas och sen så hoppas jag på utgång ikväll men det vet man aldrig. Imorgon bitti bär det av till Åre, det ska bli super skönt och mysigt.

Skärtorsdag

Idag är det torsdag, skär torsdag. Inga påskärringar har varit här trots att jag laddat upp med godis, det var nästan så att jag tänkte gå upp till B:s mamma och sitta där till de knacka på för att få ge dom något för jag har hört att dom varit där men nej jag orkade inte, nu får jag godiset själv.

Efter att jag redovisat på histrian idag så fick jag skjuts hem för att kissa och sen åkte vi på stan. Startade med Expert, B köpte en tv, en mobil, en digital box och ett litet fodral till min älskade mobil eftersom jag alltid gnäller om att den e flottig. När jag gjort mitt där inne gick jag till glasögon affären på ajkt efter solglasögon eftersom vi åker till fjällen söndag. Där sprang jag in i Emma och Adde, pratade lite med dom och hjälpte Adde välja bågar, han valde ett par han var skit snygg i, det kommer bli super snyggt vännen, lovar.

Efter det gick jag mot solglasögonen och jag testade hela sortimentet, Armani, Gucci, Yves, Marc Jacobs, Chloe mm i alla möjliga färger, storlekar och modeller. Jag föll sen för ett par helt underbara Dior. Dom är så himla tuffa och dom sitter som smäcken, så jag köpte dom. Så var man ganska så mycket pengar fattigare 3 dagar innan Åre, men lönen kommer ju på tisdag och jag trampade ju sönder mina gucci i Paris så what to do?

På eftermiddagen har jag städat lite och fixat med möbler och nu ska jag plocka lite till. Ikväll kommer mickis, vi ska ha Pyjamas Party! Påskgodis, film och sex and the city blir det, hon ska frissa till min lugg lite också.

Nu måste jag kila updates från Pyjamas partyt kommer, ciao!


Min dag

Gick i skolan till klockan 16.10 idag. När jag kom hem la jag mig i sängen för att se klart filmen jag påbörjade igår men jag somnade efter några minuter, vaknade klockan sju av att Jonas kom in i sovrummet och skrek för han visste inte att jag var hemma så han vart väldigt rädd.

Efter att jag legat och gnällt en stund på att de förde sådant oväsen när dom borrade och så (på skämt) så åt vi mat och när vi satt och åt så ringde min syster 3,5 år mig och pratade. VI pratade om att hon varit sjuk idag, om dagis, skolan och påskägg. Hon åker till sin farmor och farfar i Skåne imorgon med sin pappa och vi andra ska vara hemma och så här lät det pågrund av resan;

Alva - Ehm.. Kommer du eh eh sakna mig när jag åker till fafa och famo?
Jag - Ja det är ju klart jag kommer göra älskling, jätte mycket, det gör jag alltid!
Alva - Bja.. mamma osså?
Jag- Ja klart hon också kommer sakna dig, de kommer bli tomt hemma.
Alva - Bja.. Jag kommer att sakna er också!

Sen slutade samtalet med puss och kram. Men när vi sagt hejdå kom jag på att jag glömt lämna min påskpresent till henne så vi åkte dit och lämnade två filmer, Lilla kycklingen och Bernard och Bianca, hon blev jätte glad och så började vi titta på filmen. Efter att vi tjatat hela kvällen om att hon åker imorgon så sa vi hejdå och då säger ungen "Hejdå ses imorgon" Nej inte imorgon Nästa vecka säger mamma, då tittar hon som ett frågetecken och säger "Vi ses nästa vecka då" haha hon är bra underbar snacka om att leva  en anna värld ibland min lilla bebis.


17/3

Idag är det måndag och jag har verkligen bestämt mig för att jag ska försöka ta nya friska tag. Har inte hunnit uppdatera i helgen, i fredags var det den där teatern, i lördags var det ikea + melodi och igår så var det hockey,hockey,hockey och plugg.

Men nu är det ny vecka och nya tag, på söndag åker jag till Åre så fram till det är det fullt ös medvetslös, i helgen har jag redan bestämt att jag ska gå ut vilket kommer resultera i 8 timmar bakfull i en bil på söndag, men vad gör man inte?


Nu ska jag sätta upp gardiner i vårt sovrum som är helt renoverat nu, det ända som ska till är lite mer möbler och lite krims krams, jag älskar rummet redan.

Ikväll ska jag och min kära pojkvän bara chilla, vi har inte gjort det på länge. Vi ska unna oss chips, dipp och cola framför en riktigt bra film som jag fick i namnsdags present av en kille på jobbet. Så det blir nog inga mer uppdateringar idag utan istället god kvälll.

Förresten så har jag själv handlat gardinerna, vuxen poäng till mig.  & det är Fru BBeckham som pryder min älskade Marc Jacobs tröja

image448

Hamlet

Jag har gjort världens absolut klumpigaste grejer! Jag har totalt glömt bort att vi ska äta i stan idag, så jag har inga pengar, det var det första jag kom på imorse. Det andra var när jag började leta efter min plånbok, vart är min plånbok? Efte ett bra tags letande insåg jag att den var hos pappa.. glömd från igår. Ingen plånbok = inget busskort, ingen remsa och inget banomatkort. Ringde pappa i all hast och han var stressad och irriterad och men han var ju tvungen att åka och hämta den åt mig eftersom jag inte kan gå hem dit för att hämta plånboken och sen gå till skolan eftersom kortet ligger i den. Så nu hoppas jag att han e snabb och inte lika irriterad som han lät för bussen till skolan går om tjugo och då är jag ändå en kvart sen, försökte ringa massa i min klass som kunde berätta om denna missär för eschner men ingen svarade, vad gör ni sp2c, sover ni? Den enda jag vet sover är mic, men hon är så oseriös med matten, hoppas att du får IG ;)

Nu ska jag stressa runt några minuter till det är jag bra på, hoppas att hamlet är bra annars jävlar.

Puss

Debatt Sydow och BB

Efter att vi varit på soppen med en massa skit från hela övervåningen så åkte vi hem och fixade mat. Efter middagen som blev väldigt sen så hann jag inte så mycket mer än plocka av innan Therese och Andreas kommer med en film i handen. De hade hyrt "Heart Break kid" och kom ner för att se den med oss, det var mysigt.

Mitt i filmen avbröt vi dock en stund för att titta på "Debatt" Med Sydow och Blondin Bella, jag ska inte säga något så har jag inget sagt men jag måste ju säga något. Det är svårt att ta ställning och det går inte att säga att alla gör som dem vill och att det borde vara så men jag blev så arg på vissa som debbaterade mot och i stort sett idiot förklarade tjejer som bloggar om mode och tjejer i allmänhet, snälla vi är inte dumma i huvudet?

Efter en stund av det satte vi med glädje på filmen igen för det började bli lite disskusioner i vardagsrummet, dock lugna och fina. Filmen var jätte rolig och glassen var jätte god, dock fick jag rapport om att popcornen var för salta, jag kan aldrig lyckas med de?

Imorgon är det hel dag/ kväll i stan med klassen. Vi ska se Hamlet på dramaten, detn börjar klockan sju men vi ska ta två tåget då vi ska på studiebesök innan, hoppas kvällen blir kul men med klassen brukar det faktiskt vara trevligt. Efter teatern blir det kanske utgång, det vore något Elsi och Tammie?

Nu godnatt!

:@

Jag hatar sega människor, nu en bra stund på eftermiddagen har jag suttit och pratat med en seg kvinna hos länsstyrelsen som verkligen inte förstod ett skit angående mitt borttappade handledar bevis som dom tappade bort och vi fick skicka om, då skulle de senast dyka upp inom en vecka, det är 1 månad sedan vi skickade om det, det är 6 månader sedan vi gick kursen, dom ska fan betala mitt körkort och min förbannade telefonräkning också, idioter om man ska införa ett system så får man väll för fan se till att det fungerar!

Stress

Jaha så var det torsdag igen, imorgon börjar helgen, det känns skönt. Tiden rinner iväg, jag hinner inte stanna upp och tänka upp vad det är för dag, det är så sjukt stressigt i skolan just nu, mycket som händer och mycket som kommer, dessutom kan jag inte påstå att det är helt stress fritt på sidan om skolan heller. Bloggen blir lidande hela mitt liv blir lidande, jag antar att det bara är så det är just nu helt enkelt.

Igår så hann jag inte blogga och jag orkade inte heller. Jag var hemma hela dagen eftersom vi bara har två lektioner och jag orkade inte stressa iväg dit och jag hade inte någon lust när jag behövde göra andra saker mer än att plugga matte och göra en löpsedel. Så jag stannade hemma. Gick upp runt tio och pluggade historia sen gick jag upp till min söta svärmor och hon bjöd mig på frukost, vi satt och pratade om rätt så viktiga saker till ett tiden, då gick jag ner och städade, rensade och plockade ur helt köket. Efter det åt vi mat med Lumpan innan vi drog på match, nynäs vann med 7-4 (tror jag), efter det åkte vi hem och påvägen plockade vi upp therese. Väl hemma plockade jag lite igen och sen såg jag "Girls of the Playboy mansion" innan jag somnade som en stock.

Idag var jag uppe vid sju och åkte til skolan för fotolektion, hade samtal med Lasse om betyg och så och sen fick jag en hel del hjälp och ideer av honom så efter det kunde jag åka hem och nu sitter jag här och här ska jag sitta tills jag börjar igen runt halv ett. Efter skolan ska jag plugga historia, det där förbannade arbetet, usch!

Nu ska jag och syster titta på tv, hon är nämnligen hemma och är sjuk, stackaren då.

what to do with life

Idag har jag varit på min lillasysters kalas, hon fyller 13 år idag. Det kommer låta som jag är nostalgisk men tänk när man var 13 år, inte visste man vad man hade framför sig, inte visste man vad man skulle göra i framtiden och inte behövde man tänka på det heller, den där enorma pressen i skolan existerade inte heller det var bara de där tretton års sakerna som fanns i tankarna. Jag har alltidlängtat till vuxenlivet, jag har alltid velat vara där jag är idag, the time of life som alla säger, tiden då man faktiskt räknas till vuxenvärlden och folk börjar att ta en på riktigt, men nu när jag är där önskar jag att tiden gått långsamare..

För idag är jag arton år och jag har lika lite koll på framtiden som när jag var tretton år och jag är fortfarande inte mogen att tas som vuxen, inte fullt ut iallafall. Ibland önskar jag att jag kunde backa något steg i livet och få mer tid på mig till att komma på vad det är jag vill göra och ibland önskar jag att jag bara var den personen som kunde lägga allt åt sidan och låta tiden utvisa som min mentor mia sa idag
"Du har ett sådant kontrollbehov, du MÅSTE börja sortera, men samtidigt så är det du och du fungerar så, det är en del av dig med din entusiasms, envisa och engageman kommer du att komma ordentligt långt om du inte knäcker dig själv innan det"

Jag vill komma dit, men vad ska jag göra för att nå dit, vad ska jag gå, vad ska jag plugga, vilka ska man vara med etc. Det finns så mycket som gäller jobb, skola och framtid som snurrar runt i huvudet samtidigt som jag försöker leva mitt liv som jag vill leva det nu, men jag kan inte hjälpa det, jag tänker funderar och analyserar, snälla hjälp denna förvirrade student.

Package from Marc Jacobs

Tröjan jag skrev om, den från Marc Jacobs med nakna kändisar på? Klingar det till någonstans? En av dem är på väg hem till mig som belöning för mitt hårda skolarbete och jag är jätte lycklig!! Nu ska vi se om ni lyckas gissa vilken kändis som pryder min tröja?!?
image447

It's like heaven to me


varför finns de ens?

måndag idag, jag hatar måndagar, men vem tusan gör inte det?

Jag är hemma just nu, jag har slarvat så otroligt mycket med mitt spanska prov att jag skjutit på det hela tiden att jag nu sitter oh panik pluggar fram till tio innan jag åker till skolan, dessutom har jag jordens magverk så det känns inte som den här måndagen kunde börja så mycket bättre än den gjort.

Igår bokade vi en resa föresten till Åre, det känns konstigt att behöva boka varje gång man ska åka dit numera, förut har vi ju haft friheten att bara kunna åka upp och leva rövare på 300 kvm, men inte längre, det känns konstigt. Jag är iallfall glad att det blir av och den här gången så följer min dator + internet med för jag känner mig så otroligt isolerad när jag reser och inte är hemma ett helt lov för det blir;
sön - tors Åre
fre - sön Borlänge på hockey cup


Här bor vi vecka 13, come visit ;D

Åre blir nog en höjdare trevligt och glatt sällskap, sånt gillar vi. Nu ska jag plugga vidare, later.

yeah

Igår var det en himla hektisk dag men jag klarade den och landade hemma hos jessica runt klockan sex med mickis och henne. Några minuter senare kom Sara och gud vad brun hon var, jag blir så avundsjuk. Vi sminkade oss, fixade håret och bytte om och sen vid halv åtta tog vi bussen till Sorunda till Tamaras fest. Kvällen var trevlig ochd et blev lite mycket dricka för min del har jag fått höra i efterhand. Tog ett bussen hem därifrån och min underbara pojkvän hämtade mig vid bussen, sen slockande jag direkt hemma.

Idag gör jag ingenting, eller jag skulle behöva plugga spanska så jag måste väll göra det snart fast jag inte orkar. Men först ska jag läsa VR och se på "The heartbreak kid"

Sms: "Kom och håll mig sällskap i ishallen bajs hjärna!"
Åh gosch change of plans vilken bra kompis jag är!


Fjällen

                

Att märka sig

Just nu är jag helt sjukt sugen på en tatuering, när mamma kommer hem från fjällen så ska jag prata med henne och kolla om hon tycker att der är okej för även om jag bestämmer det själv så tycker jag att mina föräldrar iallafall ska ha något att säga till om och jag behöver deras råd, jag ska ju märka mig hela livet isåfall.

Jag vill ha ett icke ifyllt hjärta på handleden, det är sjukt snyggt tycker jag och inte allt för svårt att dölja. Annars vill jag ha ett hjärta i nacken, lite större dock där men ett hjärta ska det iallafall vara.


Renovering

Hemma hos oss är det kaous, det ser verkligen ut som en arbetsplats. Det är mycket på gång just nu här hemma, hoppas resultat blir riktigt jävla bra för allt det här går jag inte igenom för ingenting. Det är en välda massa målande i vardagsrum, hall, garderober osv. I Sovrummet är det hel renovering, nytt golv, nya tapeter, allt nytt.

På lördag bär det av till Ikea, me love Ikea. Jag ska verkligen gå loss där inne på lördag, det kommer att bli så snyggt.

Idag köpte jag en plattång, ett skärp och jätte fina lådor som ser ut som gammaldags skolådor (runda med snören i som man bär) som man förvarar saker i, tre olika storlekar som man stället på varandra, skit tjusiga. Vi fick också en present, en ny platt tv som ska sitta i sovrummet, den kommer bli perfekt.

Det händer mycket just nu med andra ord så den här bloggen blir lidande men imorgon innan skolan ska jag ge er Paris bilder och fjäll bilder.

Gynning, later!

Allt jag vill är att inte göra någonting

Ja två av mina kära vänner fyller som sagt arton idag och på söndag är det återigen en, det är ett evigt kalasande men fy vad roligt det här året kommer att bli.

Ikväll ska jag måla hemma, men innan det ska jag på stan och göra några ärenden, så fort som min pojkvän behagar att komma hem och hjälpa mig. Förövrigt är det rätt mycket i skolan den här veckan och jag är så gräsligt skoltrött. Precis som jag sa till My idag och Mickis igår så är jag väl medveten om att skolan är otroligt viktig men just nu vill jag bara festa, shoppa och ha roligt, sorgligt.

Over and out.


Grats

Grattis ni underbara, hoppas ni får en jätte bra dag och många fina presenter, det förtjänar ni sötnosar!

image423 image424
                                             Tamara & Charlie <3

Good Charma

Jag måste förresten berätta om min underbara pojkvän. Inte nog med att hela han är så underbart go, han är också världens bästa, snällaste och generösaste människa. Jag har tittat på ett armband varje gång som vi varit i åre senaste tiden men jag har känt att det kostat för mycket för att jag ska förmå mig att köpa det men häromdagen var jag nära, men genomförde det aldrig. På kvällen dock låg där i mitt säte ett rosa paket från min älsklings butik 1420, med mitt underbaraste armband, det vackraste jag vet, tack älskling du är bäst.



"Good Charma" är trendigaste armbanden just nu och tanken är att de ska vara presenter där god karma åt livet och kärleken ska följa bäraren"

Jag har haft svårt att bestämma mig för vilket armband jag vill ha men nu fick jag ett med hjärtan, det gjorde mig glad. Inte nog med att jag fått det av B, nu kommer jag alltid tänka på honom när jag bär det.

(Har hört att Madonna har över 100 styck, lyllos henne!)

Swedish alps

Jag är hemma från fjällen nu, det var super mysigt men låt oss säga att det var en väldigt händelse rik resa.

I onsdags när vi kom upp spelade vi scategores, ett av jordens roligaste spel, man kan aldirg sluta skratta. Efter det gick vi och la oss runt halv fyra.

I torsdags så vaknade vi hyffsat tidigt och åkte till Ica för att handla all mat inför helgen. Vi köpte en massa frukost, lunch och tacos till middag. När vi kom hem så åt vi lunch och packade upp allt innan jag och mickis snodde scootern och åkte hela eftermiddagen medan de andra satt på isen och pimplade, med sitt otroliga tålamod kan jag ju bara säga att de gick lysande. Efter det gick i in, eldade till en förbannelse, tittade film och tv inan vi vid 9 kom att tänka på att det var tacos dags och då började vi fixa, efter allt så spelade vi TP och såg på film.

Fredags hade vi ställt klockan tidigt, åt frukost och packade in våra väskor i bilen som vi packat dagen innan. Sen åkte vi mot Åre, vi skulle vara borta en dag och låt oss säga att vi hade en jävla massa packning. Vi stappla in hos Nettan och Palle när vi kom till Åre och sen drog vi ut på byn, shoppade en massa och fikade på bageriet inna vi gick ner till sjön och körde goo kart innan vi gick in på badet. Vi tillbringade eftermiddagen med alla möjliga bastuformer, bad och jacuzzi.

Efter badet gick vi till Nettan och Palle igen, pratade en massa och sen gjorde vi oss i ordning och sen bjöd de oss alla på mat från Ikki och liten krog, det var super gott. Under tiden vi väntade på maten, under maten och efter maten för kröka vi lite. Efter maten drog vi oss mot Bygget och det som hände där stannar där. Vi kom hem vi halv två och mickis ramlade utanför dörren och där låg hon ett tag.

Lördag vaknade och det var kasst väder så jag och mickis stannade inne medan killarna var ute och fixade, de åkte och handlade med en lista i handen som vi skrivit. Vi kollade på OC och pratade. När de kom åt vi korv och sen gav vi oss ut på scootern igen jag och mickis. När vi kom in låg vi i soffan halva kvällen och spelade yatzy innan vi började med maten runt sju, kycklig med pommes, bea och grönsaker, mums. Efter det tömde vi gottis hyllan och kollade på melodifestivalen och en film.

Idag har vi åkt bil bara, väldigt trist och så har vi städat såklart. Nu ska jag sova snart. Godnatt.


RSS 2.0