!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Tisdag

Jag är en otroligt trött människa, vilket bara blivit värre på senaste tiden. Efter att jag skrivit mitt sista inlägg från datorkörandet hemma hos adde i (ehm dagar? noll koll?) men det måste bli natten till måndag. Så dog internet efter ett tag så det övergick i tv tittande. Efter att ha kollat på någon jätte dålig skum film som jag och Robin satt och hånade så var det sängdags. Så vi tog med oss våra datorere och gick och la oss. Somnade jätte sent och vaknade ganska så sent men låg kvar i sängen hela dagen. Klockan 18.20 tog jag mitt första steg ut i ljuset och tog bussen hem. Jag gjorde nudlar och kollade så kollade vi på "Extreme home makeover". Gick och mötte adde vid bussen runt 11 och sen gick vi hit och kollade på Da vinci koden. Efter det Eva och Adam, mitt i filmen bestämde mitt trötta jag mig för att lägga mig en minut och sträcka på mig i sängen. Vaknade klockan 10.00 imorse och upptäckte att jag somnat ifrån allt. Tog sedan 11.00 tåget till stan och gick runt och tittade lite och letade/disskuterade matställe mer än en timma och jag hade kramp i magen efter mina nudelmiddagar två dagar i rad och inget annat. Åt sen pizza iallafall och sen åkte vi hem. Nu har jag duschat och gjort mig i ordning nu ska jag bara städa undan lite sen kommer det hit folk, mys pys. Dock känns det som det ända som krävs för att få mig att somna i ett hörn ikväll är, hmm ingenting? Rapport kommer imogon. Nu städning det blir stökigt när man är ensam hemma.   

måndag

Jag älskar livet denna underbara måndag, guuud vad allting går bra.  
Några orsaker: Trötthet, tröttnad och brända nudlar
de lite djupare sakerna tänker jag inte gå in på

Nu ska vi snart gå och möta Adde och sen hem hit och göra något busigt. Imorgon ska vi åka till stan me like. Puss & Kram

Las Ketchup UPDATE!

ANDREAS FROHLUND DANSAR! med min hjälp till "Las Ketchup song" det ända han gillar dock är det när man tar händerna över varandra för det är det ända han kan så han spelar fram och tillbaka det (Whats up with boys and kordinating?) men nu ska vi fullfölja låten och jag "Las ketchup" proffset myself ska lära honom, efter att vi lyssnat klart på mambo number five för hela paketet och tydligen kollat på alla tjejerna som inte ens är speciellt snygga?

Las Ketchup Dance Korunda way!
         
Det funkade inte dessa fyra rörelser verkar vara för svåra här i Sorunda så för att göra det "A Sorunda way" gör bara rörelse nummer ett, vi ska inte göra det svårare än det redan verkar vara för vissa. 

& ja har tydligen makten att bestämma när det är sovdags, jag ska vara snäll och dra ut på det bara för vissa vantrivs just nu som jag ser på saken, ett tag till står jag ut bara för att jag är jag :D!

EY MACARENA

Datorer tar snart livet av mig, jag är trött på dom iallfall för söndagen. Jag orkar inte kolla mer Sex and th city just nu och alla andra är rätt upptagna av sitt spelande alla utom adde som sitter och lyssnar på gamla låtar som "Macarena" och "Las Ketchup song" men den sa jag att man var tvugen att dansa till om man skulle lyssna på den så han gav upp, då han inte kan de enklaste rörelserna över huvud taget. Nu ska jag spana in addes dator och vad han göra bara för han är den ända som inte spelar och den man får störa utan att bli hängd.

Tilda: datornörd?

Idag har jag egentligen ingen som helst koll på vad det är för dag eller någonting, om jag inte haft en klocka på datorn hade jag antagligen inte heller haft en aning om vilken tid på dygnet det är, jag har helt och hållet vänt på det. Dock så vet jag att det är mina härliga all time friend Mikaela's födelsedag om några minuter. 

 Igår så gjorde jag inget allt för speciellt på dagen utom att jag var hos min mormor och åt hennes ofärdiga potatisgratäng som gjorde att jag när jag kom hem runt 11 var tvungen att äta nudlar som pappa föresten hade köpt fel smak av. Innan nudelätandet hade jag varit i Sorunda hos adde och setat brevid och kollat lite när dem spelade dator och lekt med addes mega söta hundvalp och dom andra två äldre sötisarna. Orkade inte vara kvar hos adde allt för länge så vi åkte hem till mig och kollade på sagan om konungens återkomst, när jag tittade på klockan sista gången var den 06.00 på morgonen och då var jag tvungen att panik somna trots att jag egentligen inte kunde sova även fast jag antagligen aldrig varit tröttare! När jag vaknade runt än sådär tolv så vare lite tv och dator och ingeting som gällde innan jag gick till hamnen och mötte Mic's och hämtade hennes sex and the city.
Lyckades efter det att laga min första måltid någonsin helt ensam "Köttbullar och makaroner" väldigt flådigt, jag vet.

Nu sitter jag hos adde med alla enorma datornördar, riktiga lökar som inte ens skulle ta åt sig av att jag skriver så om dem. Adde, Charlie, Krilla, Marcus, Robin & Såklart jag själv som tydligen kvalificeras som datornörd numera och antagligen ännu mer efter det här. Jag sitter iallafall och kollar på sex and the city säsong fyra medan dem andra nördar sig med sitt. Jag är ruskigt trött så snart somnar jag antagligen men jag ska försöka hålla mig jag kan inte vara sämre än de här nördarna. Jag börjar bli uttråkad dessutom därför detta EXTREMT långa inlägg men nu ska jag faktiskt ta och göra något, pilla med lite bilder, spela något spel eller fortsätta med sex and the city.

Hinner uppdatera mer sen inte direkt brist på tid. Puss



Mickis

Min bästa vän jag måste bara tala om hur mycket jag tycker om henne och hur mcket jag egentligen avgudar henne. Jag brukar sakna henne när jag inte träffat henne på ett tag och jag bara måste prata med henne om allt, det finns inget jag inte kan säga till henne och om jag behöver en ärlig åsikt får jag alltid en från henne. Det är svårt att hitta människor som älskar än vad man än gör men jag har hittat en sådan person. Jag skulle göra allt för henne och jag klarar mig inte utan henne. Six  years and still counting, You are my true love in life ;D

image165

Samtals natt

Jag och John tog oss en sen kvällspromenad efter att jag skrvit det förra inlägget, vi rensade våra huvuden lite. Inte så att vi löste några direkta världsproblem men det var skönt att prata av sig om bara allt och ingenting ibland känner jag att även jag behöver det.

Nu sitter jag och pratar lite med Sebbe vi har våra ganska så vanliga samtal om livet; jag älskar att prata med Sebbe speciellt när vi inte pratat på ett tag för vi tänker likadant och jag kan säga allt till honom dessutom så är han den ärligaste jag känner när det kommer till att svara på mina frågor. Han tar mig alltid som jag är och vad skulle jag göra utan honom? Jag saknar faktiskt Sebbe, vi har inte pratat på hela sommaren och än mindre setts, men vi ska göra det snart, det måste vi. Bästa vänner ska man vara rädd om! 

Föresten måste jag tala om att jag nu varit vaken i fjorton timmar, inte konstigt att min dygns rythm är helt konstig. Nej jag måste försöka vända tillbaka den snart för bli nästa vecka.  


Världens vackraste par

Jag och Mic konstaterade föresten ikväll att de här två måste vara världens vackraste par. Det tycker jag verkligen allt förutom Victorias bröst och vikt är vackert & med David finns det inte utseende skavanker.
 
vb 

Sliten själ

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag och det beror inte på att jag varit upptagen utan att jag inte orkat, haft lust, eller haft något att skriva om.  Ikväll har jag i vilket fall varit hos Sara och tittat på "Djävulen bär Prada" trots att jag sett den hur många gånger som helst men de andra hade inte sett den. Imorgon är det lördag och då åker min far bort, han ska vara borta 9 dagar så snart bor jag ensam, det ska bli ganska så skönt, dock fick jag just veta att Mic åker bort på måndag och inte kommer hem fören vi åker till Yxlö, det betyder att jag inte kan ha henne som sov sällskap. Men sånt löser sig alltid. Imorgon ska jag iallafall se "Sagan om Konungens återkomst" bara för den är sååå bra och sen ska jag bara slappa. Det ser jag faktiskt mycket fram imot. Snart ska jag och min trötta själv flytta mot sängen för en efterlängtad sömn men först måste jag fixa och kolla lite saker på internet och lyssna på lite musik. Puss


Frågestund

♣  Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
På min otroligt vackra nyckelknippa sitter det så mycket som 8 nycklar
♣  Vilken svordom använder du mest?
Jävligt är det vanligt att jag tyvärr använder
♣  Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja du, eftersom jag inte direkt någongång fastnat på en bild så skulle jag hellre ta bilden än riskera att någon av mina kära vänner lägger upp bilden för att jävlas.
♣  Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Det beror på summan? Det absolut första jag skulle köpa om beloppet var över en miljon är ivarjefall "Hermes, Birkin Bag" Min absoluta drömväska sen skulle det antagligen bli ett par skor och såklart kläder, smycken, smink och såklart alla mina läppglans. Sen skulle jag köpa lite presenter och sånt till mina föräldrar och syskon. Men sen skulle jag göra en hel del smarta saker också som att kanske köpa en lägenhet och resa.
♣  Har någon någonsin kallat dig lat?
lat vad är det? ;D
♣  Äger du en bandtröja?
Det beror på om en "Britney Spears" tröja från tidernas britney begynnelse räknas?
♣  Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Bergochdalbanorna utan några tvivel
♣  Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja och det gör jag fortfarande
♣  Hur många syskon har du?
2 & en otroligt underbar kusin som kvalificerar sig själv som min syster, så okej två och en halv.
♣ Hur många par skor och väskor har du?
Ehm, jag måste faktiskt räkna. Men jag tror att jag ligger på ungefär 50 par skor och 15 handväskor kanske. 
♣ Vilka är dina största svagheter?
Ja en svaghet ser man ganska tydligt om man tittar en fråga upp, skor. Det är som ett beroende för mig, en terapi när jag är brydd handlar jag skor (& andra saker) det är en svaghet. Sen har jag en del andra svagheter som jag irriterar mig på, jag är feg ibland, jag kan säga klumpiga saker och sen kan jag nog vara ganska "bitchig" och allt för envis ibland. Jag har också fördomar ibland och varje gång ångrar jag mig.
♣ Finns det något med dig själv som du tycker om extra mycket? 
Sånt här tycker jag inte om att svara på men hmm, jag tycker att jag är bra på att lyssna och förstå mig på människor. Jag tycker också att jag ofta gör allt för att hjälpa dem jag tycker om och så tycker jag att jag har lätt att engagera mig i saker och bry mig mycket om dem sakerna.  
♣  Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jag har aldrig varit mycket för sånt där men nu på senaste tiden har jag blivit allt mer inne på en pytteliten tatuering på handleden, någon liten fjäril eller något sådant sött som är lätt att dölja.
♣  Vad har du för väder just nu?
Strålande sol (Jag kom precis in)
♣  Vilken är din favoritfrukt?
Vindruvor utan tvekan.
♣  Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Matilda heter jag för att min mammas docka som liten hette det, och att det sen var ett namn som följde med som något hon ville döpa sin dotter till. Dessutom så slutade jag alltid sparka min kära mamma varje gång hon läste "Matilda Mus" för mig när jag låg i magen (sorgligt men sant, Matilda mus har jag hört några gånger för mycket). Mitt andra namn Linnea fick jag efter min gammelmormor. Men som de flesta vet ser jag mig inte som en Matilda utan en Tilda, och det namnet är det Sara som börjat med.
♣ Har du någon dröm som du vet att du kommer uppfylla?
Egentligen är det väll svårt att svara på men det finns det säkert, en dröm i sig är väll att sluta gymnasiet och vara fri och det känns faktiskt som om jag kommer att klara det.
♣  Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Jag är unik ingen påminner om mig. Skämt och sido jag vet inte ska tänka på saken. 
♣  Tycker du om att krama folk?
O ja! Jag älskar att kramas med folk jag tycker om, speciellt vissa.

♣ Vad vill du göra i framtiden?
Oj undra om det är någon som kommer orka läsa för det är så mycket. Men först av allt vill jag gå ut gymnasiet, sen vill jag resa en del, festa och bara leva livet kanske jobba något år utomlands. Sen ska jag plugga till något roligt som jag faktiskt fortfarande funderar på vad det kan vara för något. Sen vill jag väll syssla med det jag pluggat till och resa lite mer och bara leva livet. Innan jag så småningom gifter mig och skaffar barn och lever lycklig resten av livet, en kortfattad version. Ett stort måste på min lista är att flytta ifrån Nynäshamn en längre period om det är så att jag slutar här ändå med barn och hus så har jag ju iallafall varit härifrån ett tag.
♣ Vart spenderar du hellst dina semestrar/lov?
Vinter i Åre och sommar i Nynäshamn (om vädret är bra behövs det inte så mycket mer). Sen är det ju alltid ett stort plus med någon mysig, superskön utlands semester till värmen.
♣ Vem är din idol?
Jag har inte bara en jag har faktiskt några stycken. Justin Timberlake därbland och sen finns det en del andra. Suppe är också en av mina idoler, han har förmågan att få mig att skratta genom att bara vara sig själv.
♣ Blir du avundsjuk och isåfall när?
Avundsjuka finns bland alla hur många gånger man än förnekar det. Jag avundas inte folk speciellt mycket förutom när det kommer till egenskaper och sånt. Med det menar jag att det är vanligast att jag blir avundsjuk på att en människa har en egenskap jag också önskar jag hade. Det händer också att jag avundas någon för den jätte fina handväskan men inte så ofta. Svartsjukan tror jag är vanligare hos mig än avundsjukan, men det är nästan värre.  
♣ Vad ser du helst på tv?
Serier i mängder! Jag följer en del och ser jag dem inte på tv så kollar jag på dem på dvd. Sex and the city, Prison Break, The OC, Ugly Betty, Desperate Housewifes, Heroes and so on. Tycker också väldigt mycket om talkshows som Oprah och sen vissa dockusåpor.  
♣ Favorit film?
Om jag bara får ta en så tar jag utan tvekan Pretty Woman!
♣ Är du kär just nu?
Kär skulle jag inte vilja säga men.. äsch no comments
♣ Och sist vad har du gjort och vad ska du göra idag?
Jag har varit och spenderat lite av min lön, köpt lite saker med andra ord. Ska grilla med lite grannar ikväll och så ha rjag tänkt att jag ska städa mitt rum. Ska också titta på Sex and the city och så sova och sitta lite vid datorn. En ultimat torsdag med andra ord.

Nu är jag klar med det, tycker att det är ganska kul att svara på sådana där frågor. Nu ska jag städa lite i mitt rum och lyssna på jätte hög musik, me like. Men först måste jag skriva vad jag köpte idag när jag gick loss på min lön lite; En klänning, en väst, ett armband, ett skärp och två presenter till Clara som jag inte kan tala om här vad det är men det var typiska Clara saker.


Låtar

Kollar fortfarande på sex and the city, jag ska se klart säsong två och det betyder att det är 4 avsnitt till för mig. Jag ska tamme tusan ta mig igenom dem, om jag så ska sova halva dagen imorgon.  Under tiden som jag tittat på sex and the city har jag skrivit ihop en lista med de låtar jag lyssnar på just nu, jag tyckte själv att det bara vara samma låtar hela tiden men när jag skrev en lista blev de tydligen en del.

Watch the sky - Something Corporate
Cavanaugh Park - Something Corporate
Konstantine - Something Corporate
Scream - Timbaland ft. Keri Hilson
You could be happy - Snow Patrol
The first cut is the deepest - Sheryl Cow
I'do anything - Simple Plan
Cheek to cheek - Sahara Hotnights
Umbrella - Rihanna ft. JZ
Promiscious Girl - Nelly Furtado
Famous last words - My Chemical Romance
Valentine's day - Linkin Park
In between - Linkin Park
Summerlove - Justin Timberlake
Love stoned - Justin Timberlake
Ache - James Carrington
Speeding Cars - Imogen Heap
Godnight and go - Imogen Heap
Heare in your arms - Hellogoodbye
Over my head - The Fray
Big girls don't cry - Fergie
Superman - Five for fighting
& min absoulta favorit;  Wherever you will go - The calling

Trött

Jag är ruskigt, riktigt trött och seg, värsta på riktigt låååååång tid. Dessutom är jag otroligt film sugen och i behov av ett lika trött film sällskap som jag, undra om det finns?

På lördag åker min pappa bort igen, jätte skönt. Han är borta en hel vecka, men jag åker till Jess sommarhus nästa fredag så den sista dagen spelar mig inte så stor roll. Jag tror att den här veckan då jag är ensam hemma kommer bli riktigt mysig, bara jag har någon att sova med, för som de flesta vet är jag en hemskt mörkrädd och skrajjsen människa på kvällarna och speciellt när jag ska sova ensam. Nu ska jag hoppa in i duschen, puss och kram.

Lan ligan

Nu kom jag precis hem, efter ett himla långt bad i Nicksta tyckte min pappa. Jaa vi badade ju faktiskt igår för sniglarna lyckades speeda på lite så jag, john, marcus och albin fick vårat efterlängtade nattdopp. Medan charlie och andreas krukade på land. Adde försökte skrämma skiten ur mig fler gånger med hajjar och monster i vattnet och allt möjligt eftersom han vet att jag är mörkrädd dock lyckades han inte. Med 5 "stora & starka" killar vid sin sida lyckas inte ens jag blir rädd. Efter badet gick vi hem till albin där killarna (minus john) lanade jag hittade snabbt min plats i soffan och satt och tittade på dem därifrån innan jag åkte på att massera addes rygg på en tältsäng på golvet där han sen låg kvar och jag övertog hans dator. En stund senare gick vi in till stora huset och skulle sova, vilket inte gick allt för bra. Jag började med soffan och slutade i sängen inklämd mellan en snarkande kille, och en andreas med en marcus inte långt ifrån, charlie somnade i soffan. Runt klockan sju kunde jag sluta ögonen och somna efter musik på morgonkvisten, marcus fågelläten och andreas mongo ryck. Hann också med lite cartoon network. Jag läste föresten en saga igår också, eller läste den kom bara. Det var en annorlunda version av de tre bockarna bruse, dom skulle inte äta gräs dock utan spela dator på andra sidan bron. Adde var den minsta, Marcus mellan och Charles den stora. Albin var det ruskiga monstret.

Vaknade klockan halv tolv typ och killarna gick till datorerna och jag la mig på tältsängen och var tyst som en mus, låg bara och tittade på dem, det var ganska mysigt ändå. Efter en stund övertog jag Albins datorstol där jag var ännu tystare och nästan växte fast, jag var till och med så tyst att andreas som satt 30cm från mig undrade vart jag tagit vägen, inte illa det har nog aldrig hänt. Charlie sat även och kastade godisar på mig som vanligt men som jag sagt förut så kommer han få igen.

Nu ska jag efter 4 timamrs sömn sätta på "Sex and the city" och lägga mig halvsovandes framför tv:n eftersom jag är så otroligt pigg. Så nu är det dags för total avslappning. Puss & Kram

00.24

Nästan en timma senare och nu har även Adde spöat mig i " Röj flaggor " jag tänker fortsätta skylla på min chock som jag fick tidigare idag och fortsätta säga att den fortfarande inte gått ur kroppen som föresten är väldigt, väldigt trött och sliten. Nu ska det snart badas så fort som sniglarna höjjt tempot lite, vilket inte lär hända på ett tag men som sagt så väntar jag med spänning på hur lång tid det kommer ta den här gången, kom igen nu killar!

Hemlig plan aktiverad

Den här kvällen fick en intressant början, minst sagt! Malin har spöat mig i msn spel 4 gånger och hon hävdar att det var bara pågrund av skicklighet dock så vet både hon och jag att det berodde på att jag kom åt en massa grejjer på mina drag som gjorde att hon kunde vinna!

Dessutom har vi kommit på en dold hemlighet som någon hållt djupt inom sig:

"_ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ must die" och det kommer att bli bitchigare, blodigare och mer känslosamt än i John tucker must die!

Sex and the city

Sex and the city är absolut bäst! Jag har varit och lånat "season 1-3" av Mickis och jag tänker plöjja igenom så mycket som möjligt ikväll, jag tror inte ens att jag tänler stoppa för Allsång som börjar nu? eller kanske? Jag kan bara inte sluta se på sex and the city så jag tror jag offrar sista allsång, det är svårt att släppa Carrie och company.

Nu måste jag fortsätta! Puss & Kram

Måndag?

Jag har slutat ha koll på vad det är för dagar nu, men jag har fått som svar att det är måndag idag. Igår ivarjefall var jag hemma och stekte på balkongen sen var jag hem till Mic och åt jääääätte god mat som Niklas och Jonna gjort. Satt och lyssnade på massa roliga saker som Niklas gjort som Jonna berättade. Efter det åkte jag hem och sen direkt ner till Nicksta och badade, eller jag badade inte jag bara tittade. Sen hem till mig och spelade kort och jag spelade ut både charlie, john, albin och patrik på "Texas hold em"! Dom kunde inte riktigt ta det men jag vann faktiskt riktigt, riktigt överlägset. Imorse var jag ute och vandrade i spöregnet och det kändes som klockan var sju på morgonen så jag undrade varför det var så mycket bilar ute, Charlie fick förklara att klockan faktiskt var 11 (Sommarlovet gör att jag förlorar tidsuppfattning)

Nu var precis mamma, uffe & alva här och fikade. Jag myste lite med min syster och nu har jag planer på att snart börja städa mitt rum som tydligen är det värsta vissa sett. Jag ska bara samla kraft och ork, men den kommer väll. Innan dess Oprah! Puss & Kram

Söndag kväll

jag har bättrat på solbrännan iallafall lite idag och nu ska jag till Mic och äta snart, ikväll vet jag inte vad jag ska göra, vara med mickis antagligen men mamma pratade om att mormor ville ha dit mig så jag kanske glider dit ikväll då eller så glider jag ner till Bulan, vet ju inte om Mic ska upp tidigt eller så imorgon. Men det får vi se, nu ska hon iallafall bjuda på hemgjord pizza eller grillat. Puss o Kram!

22/7

Söndag idag, jag är urtrött men jag tvingade mig själv ur sängen och ut i solen när klockan var tolv. Jag hade kunnat ligga kvar hela dagen men det gick inte när jag såg att solen sken utanför, jag är blek som ett lik och jag måste leva upp till mig själv, jag brukar ju vara en av dem brunaste på sommaren, måste måste måste sola mer! Tyvärr är det för varmt för att ligga på min balkong så jag måste gå in var tioende minut och svalka mig lite, inte bra för brännan. Nu är ivarje fall pappa och Josefin på Gotland men pappa kommer hem redan imorgon. I Nynäs är det orkanvarning inatt, mysigt. Känns inte allt för kul att jag som redan hatar att sova ensam ska göra det inatt i orkanen, men det löser sig. Ikväll ska jag iallafall till min bästa vän och äta, mysigt värre. Jag älskar att mysa med henne och ikväll ska jag få göra det. Men nu måste jag ut och fortsätta med solandet. Puss & Kram!

I miss

I MISS YOU!
Tusan jag gör verkligen det, suck!

Lördag kväll

Lördag kväll och klockan är nio, jag barnvaktar min syster som slocknade i soffan under dem inledande minuterna av "Stuart Little" tråkigt men jag fortsatte titta. Nu sitter jag här Mickan & Carro är på väg hit, vet inte vad vi ska göra det ser inte ut att vara allt för livet i den här lilla staden ikväll, kan det bero på Gotland kanske? jag tänker iallafall skylla på det. Inatt åker iallfall min syster till ön och hon kommer vara borta ett bra tag, hon är faktiskt inte hemma fören i början på augusti. Sommaren är ju nästan slut när hon kommer hem känns det som, jag kommer antagligen sakna henne lite, vi börjar faktiskt komma bättre överens hon och jag. Men men så är det, ett tag skulle jag varit den som åkte med henne över till Gotland inatt, hälsat på kusinerna under dagen och sen hem med nattbåten men nu blir det pappa som får göra det då det ska bli orkan natten till måndag vill jag om båten ställs in inte sova i Visby ensam. Nu ska jag upp och borsta tänderna på min syster och försöka lägga henne i sin egen säng! Sen ere Mickan & Carro dags får se vad vi gör för något bus ikväll när mamma och uffe kommit hem. Puss & Kram<3

Victoria Beckham

Jag behöver nya kläder, det märker jag nu när jag håller på och fixar och grejjar inför kvällen, ge mig nya kläder nu någon!? Snart kommer lönen ioförsig då blir det lite nytt vet precis vad jag ska köpa, en ny handväska står väldigt högt uppe! Så länge tänkte jag drömma mig bort till någon annans snygga garderob och varför inte Victoria Beckham's;

       

Lördag

Jag ska snart till mormor för att sedan gå ner på Kroken och äta himla släkt lunch/middag som sabbade mina Grönalunds planer totalt, det suger med andra ord och det kommer jag vara bitter för hela dagen. Ikväll ska jag då vara barnvakt till min syster då mamma och Uffe ska på någon middag, alltid mysigt att vara med min syster bara att det är lite tråkigt i det stora hela en lördagkväll. Hoppas att Carro ska gå ut så Mickan iallafall kommer och gör mig sällskap i banrpassningen. Jag ser att jag egentligen skulle behöva städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag men jag tror inte att jag hinner det idag, det verkar iallafall inte så. Jaja ja måste väll börja göra mig i ordning måste ju se representabel ut, suck för det på med finkläderna. Puss och kram Tilda!

Skrattretande

image157
Jag måste bara kommentera "Expressen":s underbara första sida idag, Victoria Beckhams ben. Okej det ser inte allt för trevligt ut men snälla kom igen? Finns det inget viktigare att sätta på första sidan på en av Sveriges mest lästa tidningar, det är bara skrattretande att något sådant här ens finns med i tidningen och sen att det är på framsidan, en kvinna i sina bästa år med celluliter och sen?


Sex månaders dag

Spenderade min kväll med mina älskade bästa vänner, det var ett tag sen vi var allihoppa och som jag sagt så saknar jag dem ganska så fruktansvärt mycket när vi inte ses varje dag som vi i vanliga fall gör. Ikväll den 20de var det exakt sex månader sedan vårat älskade Orsa äventyr, alltså jubileum och kvällen till ära var våran Orsa Sofie med, det betydde att hela Orsa gänget var samlat. Det här med sex månaders dagen var dock inget vi kom fören när Sofie sa det då hon kom, det var alltså som gjort för att vi skulle vara alla idag. De är våra stunder som är dem mysigaste för mig finns inget bättre, absolut inget. Jag älskar våra tjejstunder. Imorgon ska jag barnkta min syster på kvällen tillsammans med Mickan medan de andra ska till Gröna Lund och jag kan inte följa med då jag på dagen ska på släkt grej, dubbel suck! Får väll dock försöka göra det bästa av situationen och kanske hitta på något kul med Mickan när vi barnvaktat min underbara syster.

image156
Tidd, Sara, Jess, Mic, BJ, Mary & Sofy! Always, always and forever!
(Har lärt mig på en film att om man säger allt som man verkligen menar två gånger så blir det så)

torsdag + fredag

Fredag kväll, dagarna går fort när man har roligt. Snabb recap av torsdag och fredag så här långt; Igår kollade jag och Charlie på "Blades of glory" och den var faktiskt himla kul, sen var vi hos Adde och jag kollade på hans hundvalp, helt underbart söt! Vi tre gick sen och köpte godis och sånt på Lillan och pratade lite med Carro som stod och log bakom disken, sen hem till Charlie och kollade alla möjliga saker på tv. Idag har jag och Charlie kollat på Shrek the third, jag skrattade nästan hela tiden (vilket inte måste betyda att något är roligt för min humor är inte den bästa, men jag tyckte iallafall om den) sen även idag en massa olika serier och program på tv. Har också ätit brända hamburgare vilket i sin tur ledde i att det fick bli pizza. Sådan tur man kan ha när man är pizza sugen och allt. Nu ska jag bara byta om och sånt och sen ska jag och min godispåse som pappa köpte åt oss vandra hem till Jess och göra någonting med tjejerna, jag har saknat dem som tusan faktiskt. I slutet på dagen är det dem som är bäst, alltid, alltid och alltid! Så, nu måste jag börja göra mig i ordning på nytt! Puss och Kram Tilda <3

8 bekännelser om mig själv..

1. Jag sjunger alltid i duschen
2. Jag byter alltid om till mjukis byxor när jag kommer hem
3. Jag avskyr att prova kläder i provrum
4. Jag är svag för killar med Charm
5. Jag har en otrolig förmåga att skjuta upp allting
6. Jag älskar uppmärksamhet
7. När jag skrattar åt något i min ensamhet har mitt skratt en förmåga att låta som en grymtande gris
8. & sist men inte minst jag är otroligt morgontrött och då även väldigt irriterad på morgonen

I adore miss Jessica Simpson

As I told you, I adore Jessica Simpson;
Hon är naturligt underskön och otroligt vacker, dessutom har hon den ultimata kroppen, hon är ideal kvinnan om jag skulle få bestämma, att se ut som henne vore en dröm och jag vet att det finns fler som känner som jag angående det. Jessica klär i allt, från snygga gala klänningar till t-shirt, träningsbyxor och flip flops. Tummen upp för fröken Simpson.
image154


Newlyweds

Ur dålig update just nu jag vet, beror på att jag inte gör npgonting om dagarn så det finns inget att berätta om ;D! Igår låg jag i sängen hela dagen eftersom jag var så himla trött efter bio och natt öventyret i måndags. Idag har jag setat inne och tittat på film och tv hela dagen, jätte trist och jätte segt men sånt är livet just nu. Jag tänker skylla på det dåliga vädret, helt och hållet. Nu tittar jag på mina "Newlyweds" boxar, de är så himla kul, jag älskar realityshows och jag älskar Jessica Simpson hon är helt underbar! Dessutom älskar jag allt som Jessica Simpson sätter på sig och bara det gör det ju mycket mycket intressantare att titta på. Nu ska jag fortsätta dricka cola ur mitt rosa coca cola glas och titta på newlyweds, imorgon är det grillning som gäller, äntligen händer det!
Puss Tilda.


Potter

God morgon, för er andra skulle det vara god eftermiddag men för mig som vakna för en timma sen är det morgon. Igår var det ju Potter som gällde, jag tyckte den var jätte mysig och höll inte alls med Suppes anklagelser om att den både var dålig och svår att förstå. Innan bion åt vi på Donken, jag gillar donken så jag var glad över det! Tog tolv tåget hemmåt och fick ta ersättningsbuss från Västerhanninge. Vi hoppade på fel buss (den gick inte till Ösmo) så när  vi kom till Nynäs satt jag och john och höll adde och charlie sällskap i väntan på två bussen. Satt vid fontänen och adde hällde först ut min heeeela flaska med vatten och sen började han kasta mot mig, litet vattenkrig vart det men han ska få igen rejält. Jag kontrade med att kasta mina gott och blandat godisar på dem allihoppa då charlie kastat popcorn på bion och vi kastat godisar på varandra vid tåget. Gick sen hem fem minuter innan bussen skulle komma och satte mig  perfekt dator ställning inför mitt och pekkas "msn spels maraton" men klockan tjugo över två ringer adde och säger att bussen inte kommit och jag kollar upp om det ens ska gå en buss vilket det inte ska. Så på med kläderna och ut och möta charlie och adde och sen hem till John som inte vart överlycklig över att se oss kvart i tre på natten. Hemma hos John så somnade adde och john likadant i sängen satt o skrattade åt dom! Charlie satt vid datorn och jag satt på golvet nedanför och försökte förstå det där himla spelet, men det verkar vara krångligt och svårt, men huvudsaken är väll att dom förstår det antar jag!

Kom iallafall hem klockan sex imorse och då var jag tvungen att äta för jag hade typ kramp i magen, jätte läskigt. Sen gick jag och la mig och vaknade klockan halv två. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, pappa och Jossan + kompisar är på Gröna Lund och allsång på skansen så jag har huset för mig själv i åskandet och sommarregnet. Jag tycker det är mysigt med båda delarna ibland, idag får det faktiskt gärna göra det.

A Cinderella Story

Okey I'm like watching "A Cinderella Story" Love it. En ultimat tjejfilm, jag har sett den 3 gånger nu på två dagar, så jag jobbar på med den filmen ganska bra. Jag vill också ha min "Prince Charming" och speciellt om han heter Chad Michael Murray och är lika himla underbar som har är i filmen, varför är film, film och inte verklighet? Man får väll inse att askungen bara är en saga, men synd det igentligen.

Jaja jag kom iallafall inte ut i solen idag, jag städade klart mitt rum och sen in i duchen och nu ligger planerna på att åka på Harry Potter med sex tåget, jag och sex killar kan det bli bättre eller? Skulle inte tro det. Det tog dock en stund att komma fram till vilka som skulle med och inte och när vi ska åka och vilken film men jag fick iallafall min önskan igenom -Harry blir det & det är nog lika bra jag menar det är inte lätt att få 7 film nördar att gå och se e film på bio som ingen sett. Inatt hade vi ganska roligt, jag, John och Pekka satt länge och planerade att vi skulle cykla 1,9 mil till Sorunda för att se hur lång tid det tog innan Pekka helt och hållet förstörde planerna så såg det faktiskt u som vi var på väg. Efter det låg planerna på att gå till John och spela nintendo eller titta på en film men jag lyckdes inte komma iväg utan fastnade framför msn spel med Patrik och somnade klockan 6. Fick stryk i dam spelet men jag skyller på nybörjar tur. Nu ska jag snart börja göra mig i ordning och sen ska jag gå och hämta pengar till mat och sånt hos min mamma och posta ett brav åt min pappa. Puss och kram Tilda!


Sol

SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL!! Nu ska jag bannemig ut i solen och bli brun om  jag inte hade varit vaken till klockan 6 i morse hade jag antagligen varit ute för länge sen men men sånt är livet, smhi suger iallafall de sa att de skulle bli regn därför jag inte ställde en klocka, men trots det är jag ganska glad att dom suger!

Slappis Söndag

Söndag, slappis dag och svar ja: jag har sovit halva dagen. Nu måste jag därimot ta hand om mitt rum som är en ända stor röra, va tråkigt det är att städa! Går kvällen var mysig, trevlig och kul. Även om jag såhär i efterhand ångrar att jag åkte från mickis (skämt och sido ;D) Men det var ett val jag gjorde, nu ska jag äta en hamburgare med min syster som pappa gjort. Bye!

Sommarregn

Idag när regnet öste ner en snabbis på eftermiddagen fick jag för mig att koka tee och läsa en bok och bara ta det lungt. Därför så letade jag igenom mina lådor och hittade mycket riktigt två böcker av Denise Rudberg; o.s.a och Jenny S. Jag valde att börja med o.s.a men i den här farten lär det inte vara lång tid kvar till jag ger mig in på Jenny S. Nu är det iallafall sol ute igen, och jag funderar starkt på att hoppa ur mitt mjukis sett (som jag lovat mig själv att hoppa ur när jag slutat jobba) och dra på mig något lite somrigare och gå en sväng, bara jag och min Ipod. Det vore grymt skönt, det ska bli fint väder hela helgen och tydligen jätte varmt, för min del hade det gärna fått vara lite sämre väder i morgon för jag skulle verkligen behöva röra mig in mot stan men frågan är stan eller solbrännan som börjar försvinna? Det blir ett senare bekymmer nu ska jag byta om oavsett powerwalk eller inte. Puss Tilda

 

 

Dessert Treats

Idag när jag städade hittade jag mitt eftersökta Dessert Treats, banan split: By Jessica Simpson. Som jag har letat och oj vad jag blev lycklig, de flesta vet att jag är helt besatt av läppglans och överallt i mitt hus/rum/väskor/ jackor finns dem så de försvinner också lätt, det här var dock mitt favorit som varit borta ett tag! Nu ska jag smeta på det med glädje medan jag städar vidare och ser läpparna förstoras lite med den underbara plumping effekten!

<3 <3 <3!

Sommarlov

Vaknade imorse klcokan sju, regnet smattrade på utanför (som vanligt) gjorde mig i ordning och bestämde mig trots regnet att gå till jobbet, det var ju mysigt för det regnade inte sååå mycket, jag behövde verkligen rensa ur huvudet så det gick an, det ända som var fel var att jag tog fel skor! Skor av tyg = dyngsura efter någon minut i regn, det fattar ju vem som helst så jag vet inte om jag tänkte över huvud taget i morse. Så när jag kom till jobbet satte jag mina skor i två krukor på pappas skrivbord och satte bordsfläkten på max. Där torkade dem i två timmar medan jag gick igenom post, mail, sorterade lite och satte in i pärmar. Sen gick jag och bara njöt av min sista dag i en timma innan vi alla åt lunch tillsammans, till och med pappa som igentligen fick semester igår kom ner och åt. Hamnviks lunch = mys pys, kommer sakna det. Nu kom jag hem för en stund sen, nu ska jag hoppa in i ducshen och sen städa mitt rum, jätte kul. Men det är verkligen behövligt och sen ska jag masa mig ner till centrum och köpa fotoramar (om jag orkar idag) Jag har nämnligen ex antal foton som ska upp på väggarna och jag måste ta tag i det, nu när jag har sommarlov.


Torsdag

Torsdag; Jag har tänkt mig en snabb uppdate:
Nytt laptop bord (äntligen)
Näst sista arbetsdagen
Lek med lillasyster Alva snart tre år (händer inte fööör ofta)
Save the last dance 2
Sömn
& ett riktigt bra humör!
 
   
Min syster är helt underbar det är hon verkligen, tre stora år gammal är hon snart. Lika stolt visar hon varje dag upp på fingrarna hur gammal hon är och varje gång undrar jag vart tusan tre år tog vägen? Det känns som det var igår jag bestämde namnet på henne och Josefin mellan namnet, tre år har gått fort, snart får det sakta ner jag vill inte ha ett tonårsmonster till, eller en trotsig lill tjej! Men trots att hon håller på att bli stor så tror jag alltid att Alva kommer att vara min lilla bebis, det är ju trots allt nästan15 år mellan oss, jag ska vara den ultimata systern till båda mina systrar trots ganska stor skillnad i ålder (5 & 15 år)!

Nu ska jag sova för imorgon är det min sista dag och jag vill inte annat än sprudla av glädje och energi då. Godnatt!





Onsdag

Hej, idag har jag jobbat (bara två dagar kvar nu alltså 8 timmar) yeas! När jag kom hem skulle jag precis lyfta luren och ringa min kära bästa vän Mikaela då hon ringde mig och undrade varför jag inte ringt, några minuter senare dök hon upp i mitt vardagsrum, det var väldans skönt att se henne det känns som det var ett tag sen. Efter någon timma med bara häng i min soffa så cyklade hon hem och nu sitter jag här. Ska snart dra iväg och äta men först ska det datas lite mer. Håller på att sortera bland min musik, blir helt tokig av att den ligger på miljoner olika ställen, det är sådant som stör när man ska skcika den till folk. En annan sak som stör mig nu när jag sitter här i mitt rum (vilket inte händer så väldans ofta) och jag faktiskt inte har musik på är min dörr som slår, så fort någon går eller när vinden blåser till så slår den fram o tillbaka och det låter, det stör mig hur kan en stängd dörr slå fram och tillbaka? ett uppdrag för min far med andra ord.

Jag har starka tankar på att åka hem till min mamma, sen till min kusin och hämta hem mina OC säsonger, så jag kan börja mitt sommarlovsmaraton med alla avsnitt. Förutom det har jag en hel del filmer jag ska hinna se, men det är mysigt när vädret inte tillåter!  Nej nu är det dags för en duch, en feber nedsättande alvedon och en musik stund innan det blir mat.  Ciao!


Thank you!

Har haft ett väldigt givande samtal med en viss person ikväll, det gav mig verklign rätsida på saker och jag känner för första gången på väldigt länge att det kanske inte var jag som gjorde fel, jätte skönt, det känns som 10 kilo lättade från mina axlar, äntligen tänk om det här hade kunnat komma ur den där munnen för någon vecka sen, då had jag sluppit fundera och analysera så mycket som jag gör enligt min bästa vän. Nej nu är ett kapitel avslutat, nu är det verkligen så och jag är såå glad över det. Jag är ändå glad att du väljer att prata med mig, det är jag verkligen, jag vill fortsätta vara den personen.

Nej nu är det godnatt, jag har feber och ska upp och jobba jag behöver min sömn, det blir "time to sleep" listan ikväll igen, den e mysigast. Godnatt!

Fever

Idag är det tisdag, det betyder att jag har tre dagar kvar att jobba, det känns grymt skönt. Mycket pågrund av att jag faktiskt har 38,2 graders feber, vilket gör det aningen tyngre att jobba. Igår natt var jag ensam hemma och som de flesta av mina vänner vet så avskyr jag det, jag verkligen, verkligen hatar det. Så när det var dags att gå i säng ganska så mycket för sent (för att gå upp klockan 07.00 i morse) så gjorde en väldigt go person en "Let's go to sleep" spelningslista med musik och skickade till mig med samma musik och samma ordning på musiken som hans egen. Det var jätte bra låtar och trots min räddsla lyckades jag somna ganska fort. Jag sov verkligen bra med andra ord, och trots febern stod jag upp på benen i morse med högre feber än igår men det gick bra att jobba. Sen jag kom hem har jag bara vilat och legat framför datorn, nu ska jag vila en stund till och ladda min Ipod och om jag orkar så ska jag gå en sväng. Puss Tilda!

image142 
Den här listan med låtar ska jag hedan efter använda vare natt då jag inte kan sova, det gick lätt att sova och dessutom drömde jag en ur söt dröm, det händer ju inte jämt!

Bra & Mindre bra dagar

Vissa dagar är bra dagar och andra är mindre bra, idag är det en mindre bra dag. Men jag tänker inte visa det, jag tänker vara glad på utsidan och bara strunta i det på insidan som ligger och gnager. Har iallafall inte gjort någonting idag, bara suttit vid datorn och jobbat. Jo juste! Jag och Charlie fixade till Ventrilo på min dator som legat där ett tag(vem har installerat?) men som jag inte förstått mig på. Nu ska jag ljuga vidare lite med folk innan jag går och lägger mig, inte riktigt än, inte riktigt snart men betydligt mycket senare. Puss Tilda


Svensk jäkla "Sommar"

Utan att  skriva en lång text och förklara varför jag är arg så tänker jag bara lägga in den här bilden, och som säkert alla vet ser det likadant ut nästan överallt i Sverige, jag förstår verkligen inte. Runt medelhavet dör folk av värmen och i södra Sverige drunknar folk och får sina hem förstörda pågrund av översvämningarna, suck vart är vi påväg? Så här ser det iallfall ut här hemma hos mig idag, Snälla någon ge mig sommar från och med nästa vecka annars är det jag som köper en resa för varenda krona av mina ihop jobbade pengar, lita på det. (Bild från Tv4.se)

image141

Juice, hälsomacka & en vanlig måndag

Ny vecka innebär ny arbetsvecka och även sista veckan. Sitter på jobbet just nu framför datorn och dricker min juice och har precis ätit upp min "Hälso macka" som pappa kallade det. Ska skriva en matlista och göra någon söt design till den för den här veckan. Till det använder jag nya Microsoft Word 2007. Jag älskar det, word har fått en ny innebörd med hjälp av det programmet. Så mycket nya saker man kan göra och så simpelt som word alltid har varit, jag älskar det. Är iallafall jätte trött idag då jag kom hem från Emma ganska sent. Var hemma 01.00 och jag stod på benen klockan 07 i morse, inte mycket sömn för någon som hade behövt det dubbla pågrund av lördagens festande. Igår hos Emma satt vi iallafall och tittade i gamla skolkataloger, nästan alla Sunnerby, en vansta och någon från gymnasiet. Guud vad söööta alla var när de var små, hittade bilder på alla möjliga som är jätte söta idag också men som jag nästan smälte för att de var så söta när de var små. När jag och Emma tittat klart kom Gaby och då satt hon och jag i sängen och bläddrade lite mer i katalogerna medan Emma satt vid datorn och samtidigt så satt vi och pratade lite om kvällen innan (som alla var överens om var rolig) & sen lite annat. Vi konstaterade även att det finns en hel del minnesluckor från lördagen som man inte kan göra annat än skratta åt.

Nu ska jag iallfall börja med min matlista så den blir klar och jag hinner ta tag i andra saker, idag är det nämnligen ganska mycket som står på mitt arbetsschema. När jag kommer hem efter 12 någon gång så tänker jag faktiskt ta en tupplur, jag känner utan tvekan att jag är värd den och att jag behöver den. Känns också som det är lite film väder så jag kanske ska fixa någon film, Charlie tipsade mig om "Blades of Glory" den verkar rolig så jag kanske ska försöka få tag i den när jag kommer hem. Back to Buisness! //Tildaa 

MAAAT

Dags för köttfärsås och spagetti innan det bär av till Emmpsi, godbye and godnight typ :D!


Seg Söndag

God morgon, klockan är halv fyra och jag har vaknat för inte så länge sedan. Eller jo det har jag, jag har varit vaken och uppe flertalet gånger imellan men nu har jag faktiskt bestämt mig för att gå upp. Skulle åkt till Gröna Lund idag men det regnade och jag var inte riktigt med i svängarna men trots att jag kom i säng 06.00 i morse så var jag inställd på en sak och åkte därför hem klockan halv nio från Sorunda i morse. Går kvällen hos Robin var faktiskt riktigt lyckad och rolig, det var nog riktigt länge sedan jag hade så roligt. Om folk hade sett oss när vi var ute och vandrade Sorunda hade de antagligen vikt sig av skratt, jag kan bara tänka mig hur roligt det måste ha sett ut. Innan vi åkte till Sorunda så var jag och Emma hemma hos Bulan och badade och gjorde oss i ordning.
Igår togs det inga bilder men jag slänger in några bildern från midsommar och från ett annat party.
     
     
 
Nu ringde Emma precis, jag ska hem och göra mig i ordning och sen ta bussen hem till henne. Vi ska nog bara titta på film och mysa, det brukar vara så dagen efter. Jag tar med mig sovsaker dit, men jag vet inte om jag blir kvar över natten för jag måste åka med sju bussen hem i morgon bitti isåfall eftersom jag påbörjar min sista arbetsvecka i morgon, men det ska nog gå vägen det också. Nu måste jag röra mig. Puss och Kram //Tilda 

trötthet

Okej sen i torsdags har jag varit läskigt dålig på att uppdatera, men jag har varit alldeless för trött för att ens orka. Idag har jag iallfall inte gjort någonting precis som igår, eller jo igår gjorde jag slingori håret som gjorde att jag fick färga om hela håret idag, jobbigt, fult och irriterande. Om någon timma kommer lite tjejer hit då ska vi bada och bara umgås, sen göra oss i ordning och sen åka till Robin. I morgon står Gröna Lund på schemat men om det blir regn tror jag vi struntar i det, ananrs blir gröna lund bakfull en upplevelse. Nu ska jag gå och börja städa o göra mig lite i ordning, skriver kanske lite senare. Puss och Kram Tilda


Fredag

Jaaaag är såå lycklig! jag hittade min gyllene tider 25 års dvd som varit borta dessutom ser det ut att bli en kul och spännande helg, ÄNTLSIGEN. Nu ska jag frossa i äkta svensk sommar och musik å dvd. Bye!

Armbands begär

image126


Dessa tre armband bara måste jag nästan ha, jag drömmer om hermes armbandet på nätterna! Måste, måste, måste ha det, om gud finns ge mig detta armband.

La vida loca!

Även om det inte var speciellt varmt ute igår kväll så badade vi och när det blåste storm idag gjorde vi det också. Jag låter bildenra tala för sig själv det ända jag tänker säga är att vi har förbannat mysigt och kul ihooop!

    
   

                                                                


London <3

Som jag sa förut så vägrar jag och mina närmaste vänner inte känna den minsta sommren pågrund av det dåliga vädret. Så ikväll badade vi ändå, under tak dock men ändå ute som i ett växthus ungefär! (Bilder kommer i morgon)

Fick just veta av min pappa att jag kan få jobba längre än bara nästa vecka ut, att jag faktiskt kan få jobba så länge som jag själv vill. Måste erkänna att det lockar för det ger ju pengar och om vädret ska fortsätta vara såhär så kan jag nästan lika gärna jobba men samtidigt så är jag så trött på att jobba, jag vill bara sova vidare varenda morgon när jag ska gå upp och när jag kommer hem vill jag bara gå och lägga mig. Sitter iallafall just nu och tittar på resor (Vet inte hur många gånger jag gjort det senaste två månaderna) jag är just nu sugen på en storstadsresa, mormor har pratat om att hon och jag ska åka till New York men blir det inte det så är jag grymt sugen på Paris eller såklart London, att jag älskar den staden är antagligen ingen hemlighet, den är underbar och jag skulle utan några tvivel vilja bo där. Det är något speciellt med den staden, tempot, folket, Shoppingen, kulturen och den underbara miljön, London är underbart vackert. Jag vill åka dit nu igen, tredje gången gillt. För att komma dit och kunna leva där kanske jag behöver den där extra arbetstiden som min pappa erbjuder mig, ja som sagt det hänger lite på vädret. 

En annan stad jag är väldigt sugen på är Rom, även där är det otroligt vackert men samtidigt är det en stad som känns lite mer romantisk, dit man tar sin älskade och överallt man tittar ser man bara helt underbart kära par, usch vad deprimerande, när är det min tur? Förra gången jag var där var jag kär, men hade inte den kära med mig, bara då var det deprimerande, tänk nu? Nej London <3 mig och jag <3 London, jag vill dit, kanske kan fråga mamma och pappa om lite bidrag trots min kommande Turkiet resa, känns skönt att jag iallfall har något planerat även om det är en viss tid kvar till dess. Nu ska jag lyssna på lite musik och sen försöka gå och lägga mig i tid för om jag inte sa det så är det när man borde sova som jag inte kan sova! 

image113

Sommar

Om det inte sommaren vill göra riktig sommar så får jag fixa det själv! Nu är det poolparty på tre som gäller, i pool med tak, nu ska jag bannemig tillverka min egen sommar!  

Failure to launch

Hej Svejs, nu sitter jag här med datorn i knäet efter en ganska så hård arbetsdag. Har hunnit varit på Ica och hyrt film och köpt pytte lite godis sen jag kom hem. Det störde mig som satan att dom bytt godismärke, jag visste att det skulle störa mig så småingom! Hyrde i vilket fall "Failure to launch" & "Date movie" har sett failure men den e bara hur söt som helst och jag älskar Sarah Jessica men date movie har jag aldrig sett, tror att den kan vara rolig. Innan jag sätter på "Date movie" så ska jag lyssna klart på min spelningslista med Charlie låtar, jag älskar Charlies musik smak! Jag älskar i stort sett alla låtar han skickar, mest för att de flesta är låtar man aldrig hört förr!

Nej nu ska jag snart sätta i gång filmen, bara en låt kvar på listan! Bloggar mer senare, Kram Tilda!


The "hills" american dream


image112
Ge mig nya "The Hills" avsnitt, jag vill frossa i Lauren Conrad and company, där de lever mitt american dream life. Airs i augusti på mtv självklart inte i Sverige, men tacka gudarna för att det går att titta på mtr.com. Nej nu är det verkligen godnatt!!

Grattis Mamma!

Idag har jag stressat som tusan, min kära mor fyllde som sagt 40 år och inte 20 som jag skrivit först. Jobbade till 13.00 åkte och åt lunch med pappa och hans arbetskamrater tillbaka till jobbet för att fixa en sak jag glömt efter utflykten, kom därifrån två. Åkte i all hast upp i cenrum och köpte en present till min mamma en tröja och ett par pilgrim örhängen. Åkte sedan hem slängde om och sedan iväg till mamma där vi åt och fikade med massa folk. Mamma var jätte nöjd och vi hade trevligt. Pappa kom och hämtade mig och vi åkte hem, satte på tv:n för lite svensk underhållning "Allsång på Skansen" svar ja: jag hade velat vara där. Min faster och man kom med bullar efter första låten, så ännu mer fika var vad det blev. Nu har jag hamnat här framför och snart är det dags att gå och lägga sig, jag håller ju på att ändra mitt liv & idag funkar det faktiskt bättre.

Jag tänkte på en sak som en vän sa till mig idag, det passade väldigt bra ihop med hur jag känner just nu:
Heaven is not a place that you go when you die its that moment in life when you accualy feel alive

Tur att det finns vissa människor som påminner mig om det ibland, Godnatt!

Första dagen i mitt nya liv?

Om det här är första dagen i mitt nya liv så är mitt nya liv pest. Usch vilken hemsk dag det varit idag! Precis allt har gått fel och jag tänker inte ens försöka prata om det. De räcker kanske att säga att jag totalt missat vilket datumet och inte sett att det om 35 minuter är den 3 juli, min mammas födelsedag, inte vilken som helst 40 års dag. Hur kunde jag vara så blind, dum och korkad. Jag måste verkligen göra en total renovering de är ett tydligt faktum.

Ta tag i mig själv

Nej nu är det slut på det här, från och med i morgon. Jag måste ta tag i mig själv nu, i precis allting. Jag är nere i någon slags grop i livet just nu, mycket känns meningslöst och jag finner ingen glädje till något verkligen speciellt just nu och eftersom den här sommaren är så otrolifgt oplanerad har jag inte heller något att se fram imot.

Känns hitils inte som jag gjort något vettigt på hela sommarlovet och som jag bara för varje dag som går sjunker längre ner i soffan framför datorn i samma takt som sommarlovet springer förbi, nej nu ska jag ta tag i mig själv! Ett stort steg i rätt riktning för mig tror jag skulle vara att sluta titta tillbaka och koncentera mig på framtiden. Jag förstår inte riktigt mig själv just nu, jag har aldrig haft problem med att gå vidare förr men nu verkar det som jag står på samma ställe i livet och trampar och det går förbannat långsamt! Det finns saker & personer som jag måste lämna bakom mig för att komma vidare men det är svårt när man fortfarande hoppas, men jag har hoppats allt för länge den här gången, det förstår jag nu. Jag kan inte ändra andra människor, bara påverka dom. Den ända jag kan ändra är mig själv och jag måste börja göra det. Inte ändra mig själv men gå tillbaka till mitt vanliga jag, för det här känns inte som mig själv, det har det inte gjort på ett bra tag? Vad hände med några av mina bästa egenskaper, vart tappade jag dem? Det spelar kanske ändå ingen roll, det som räknas är att jag vet att jag tappat dem och måste hitta dem igen frågan är nästan bara hur och vart?

Söndag

Klockan är snart halv två och här sitter jag nyvaken. Gabbi och Emma sover fortfarande. Vi satt uppe halva natten och tittade på film, kom i sängs runt halv fyra när det började bli ljust då hade ioförsig redan emma gått och lagt sig för ett tag sen. Träffade också Mickan och Carro igår, trevligt trevligt. Det var ett tag sen, men jag antar att det kommer att bli oftare nu, det verkar iallafall så. Ska städa idag för ikväll kommer min pappa hem, jag ska även till Albin ikväll tror jag och titta på film med honom och Mic, måste iallafall hem tidigt för imorgon är det jobb som gäller. Nu ska jag börja städa. Puss Tilda


RSS 2.0