Idag är nog många slitna..

efter alla festligheter som pågick runt om överallt igår, jag är också sliten. Dock inte på samma sett, jag ligger nämnligen hemma med en ganska så hög feber och den värsta förkylningen på länge som bara slog till mot mig på två dagar. Jag skulle jobbat idag, men det gick inte jag kom inte ur sängen, gud jag önskar att jag också bara var bakfull.

Imorgon är det skola igen, jag vet faktiskt inte om jag kommer att kunna gå dit, onsdags natten i min lilla klänning har gjort sig påmind på min kropp som knappt orkar lyfta fingrarna för att knappa på tangenterna. Nej, vi får se imorgon.. det blir som det blir mina måndagar är ju inte allt för betungande.. har dock en ganska så tung vecka framför mig med matteprov, psykolgi läxa och en massa möten i stan vilket ska bli roligt, jag måste verkligen kurera mig.

Jag önskar jag hade My;s söta hundvalp att mysa med just nu, så att jag hade någon att mysa med denna ensamma sjuka söndag 2 november, gud vad jag tycker synd om mig själv. Nu ska jag försöka äta något och plugga matte, good bye.


Kommentarer
Postat av: Myisabell

Ja du får väll komma och hämta henne ;)

2008-11-02 @ 12:27:56
URL: http://myisabells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0