They want change

I natt  (svensk tid) väljer USA sin nya president. Jag som aldrig någonsin förut varit intresserad av politik är denna gång faktiskt det. Jag tycker att detta är ett intressant val som skiljer sig väldigt mycket från tidigare val, jag tror att Amerika behöver en stor förändring och det är också vad de själva vill ha, det kan inte annat än gynna resten av världen och även dom själva.

Med tanke på allt som händer runt om världen och vad som just nu också händer i Sverige så behövs inte krig eller militära styrkor, någon behöver göra något för miljön och ekonomin. Därför om jag fick rösta hade min röst gått till Obama, ända sedan jag såg honom på Oprah Winfrey show så har jag tyckt att den mannen verkar genuin och ärlig, just rätt man för att styra ett sånt sönderfallet land.

Nej jag följer valet med spänning och tycker det ska bli fruktansvärt spännande att vakna upp imorgon och ta reda på vem som är världens mäktigaste lands nya president och jag håller alla mina fingrar korsade för förändringen, Obama.


CHANGE
Bild: Aftonbladet.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0