It's a hard day

Jag har så lite lust till att göra någonting varje dag och jag är så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till när jag kommer hem på dagarna, trots att vi i SP3C kanske inte kan påstå att våra dagar såhär i början på veckan inte är allt för ansträngande?

Nej jag måste gaska upp mig. Sitter och tittar på resor, jag gör alltid så här. Så fort det tar imot lite villa jag åka bort, det behöver inte vara jätte långt bort eller till en strand i värmen, men jag känner så ofta för att byta miljö. Men det blir inga fler resor i år, no, no, no.. Jag spar mig till nästa år, Turkiet, Paris, New York, Rhodos och Bryssel får räcka för i år, undra om jag var väldigt trött på livet det här året eftersom jag reste så mycket?

Nu ska jag plugga glosor, jippi för mig. Jag har 140 glososr till idag och jag är inte klar med alla så måste läsa på resten. Ikväll ska jag skriva klart en förbannad svenska uppgift som det inte spelar någon roll hur länge jag jobbat med, den blir aldrig klar, känner att nationella proven kommer gå great för mig, goodbye mvg.

Juste! Ska på middag hos mormor också, hon är mig en snäll filur. Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0