Sommar förkylning?

Det var ett himla åkande fram och tillbaka hela tiden, nu är jag iallafall hemma. Men som min far sa precis så är det inte mycket man sett av mig den här veckan och det håller jag med om, men det känns skönt att vara sysselsatt sista lov veckan. Igår kom jag iallafall hem runt klockan 6, åt då mat, duschade och hann sätta mig i perfekt ställning framför datorn då adde tycker att jag ska komma till Sorunda (igen) och vara med honom så vi bestämmer oss för att kolla på "Las Vegas" & femans torsdags film som igår var "Scary movie 3" så jag hoppade på åtta bussen och åkte dit, adde skulle möta mig vid bussen men jag hann gå halva vägen hem till Charlie innan han kom (han drar ut på det bara för jag tydligen ofta är sen att möta honom) sen gick vi tillsammans hem till charlie och kollade på Las Vegas, efter det fick adde för sig att han skulle hem och spela då vart jag lite små grinig på honom för han dragit dit mig och sen skulle han dra (Ioförsig skulle de gå bra med bara charlie också men det var en princip sak) så adde var tvungen att lösa det på något sätt, därför gick vi tre hem till adde där dem tog varsin dator och jag intog sängen med kexchokad och tuggumin som adde mutade mig med så jag inte skulle åka hem vilket jag inte gjorde. Jag somnade istället med VÄRLDENS täpptaste näsa och halsont i Addes säng framför Jey Leno innan vi gick hem till Charlie och sov. Jag var vääääldigt trött och täppt och Charlie retades med mig för att jag gjort det när han var så häromdagen.

Vaknade imorse av att jag inte kunde andas och att huvudet kändes lika tjock som halsen. Efter en stunds snörvlande och guldfisk andetag kändes det bättre iallafall.

Den här kommande veckan händer det mycket skojj som jag inte får glömma bort:
20/8 Mickis kommer hem
21/8 Skolan börjar
22/8 Adde & Jessica fyller år!
24/8 Kräftskiva?
25/8 Bulan 20 år!

Adde har dock redan gjort klart för mig att jag ite få köpa någon present till honom, han ska allt få för det kan jag ju tala om! Nu ska jag hoppa in i duschen, tömma näsan ( to much info) och byta om sen ska jag in till stan och titta på "Evan den allsmäktige"
CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0