!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Broken rib

Okej jag har haft en himla tur i år så här långt! Jag har haft ont i blindtarmen vilket är det värsta jag varit med om och igår lyckades jag med att ramla och halv slå ihjäl mig på en tjock is i skogen.. tappade andan och jaa fick skit ont i bröstkorgen. Efter att ha surfat mig runt på sjukvårdsrådgivningens hemsida är det enkelt konstaterat att det är ett revben i bröstkorgen som gått av eller spruckit haha ska jag skratta eller gråta? (eller förresten jag kan inte skratta smärtan är som värst då) Men jag mååååååååste ju: haha jag är såååå klumpig! Man kan inte göra något åt revben som fått sig en ordentlig smäll men det kan göra ont upp till två månader! Herregud, jag kan inte knäppa mina egna byxor, min egen bh, jag kan inte resa mig upp själv jag kan inte göra någonting, det är lättare att stå upp än ligga ner... GAAAH!!

Jaja nu ska jag smörja mig med en jävla salva och knarka lite ipren! Det värsta av allt e att jag bara vill skratta för det är så klantigt att ramla och bryta ett revben men jag kan ju inte skratta! Tydligen är jag inte ensam om att ramla och bryta revben för det står med som den vanligaste orsaken till att ett revben går av haha... typiskt mig, är Gud imot mig år 2009? Hej brutet revben två månader och hej att röra sig som en pensionär i två månader... hej blåmärken på rumpan, skulderbladen och tummen haha, GREAT!

PS: Jag är inte bitter, jag kan skratta åt det här senare i livet och jag bjuder antagligen mina vänner på ett gott skratt också! Ni ska vara medvetna om att när inte bulan e hemma får ni komma och knäppa mina byxor, wiho! DS.

J A G  H A R  S Å  O N T ! !

kärlek i mängder

Ikväll har jag umgåtts med mina bästa, gaaaah vad jag älskar er!

Kääääääärlek

Jag älskar att umgås med killar, det är så underbart att umgås med dem, så enkelt. Jag är så fruktansvärt tacksam att jag har så många underbara kill kompisar som ständigt ställer upp och som alltid backar upp en. Vi tjejer hugger varandra i ryggen jämt, varför.. killar är så enkla att umgås med, det är aldrig några problem... jag önskar tjejer kunde behandla varandra så som killar behandlar andra killar med respekt och med kanske inte fullt så mycket skitsnack som vi tjejer gör... nej vänskap mellan en tjej och en kille det är speciellt och för mig som sagt problemfritt och enkelt, precis så som vänskap ska vara...


Några av mina riktigt söta kill kompisar och min pojkvän

sick

Jag vaknade i morse och mådde sådär halv bra.. illamående och fruktansvärt trött fast än jag sovit jätte många timmar. Så jag vågade inte chansa med tanke på hur tamara mådde igår och med tanke på hur närgångna vi alltid är på varandra! Så jag blir hemma idag... hoppas det inte är något men jag vågar inte chansa och det tyckte inte mia heller!

Good

Just nu tycker jag om livet, jag rent ut sagt älskar livet.. jag har underbara vänner, som jag trivs super bra med och vissa människor som jag hittat tillbaka till efter en tid, människor jag verkligen, verkligen behöver i mitt liv, det får mig att må så himla mycket bättre.

Idag tog mickis körkort, hon är helt galet duktig, så stolt över henne!

Underbar hälsning från Thailand





















Idag damp detta kort från Thailand ner i lådan här hemma i kalla Sverige! Kortet inleds med "Hallå Blekfisar", jag känner bara nu hur otroligt underbart bruna de kommer att vara, speciellt Therese. Usch jag vill inte titta på kortet, äcklig vit sand, äckligt blått vatten och på baksidan av kortet står det något om snuskiga paraply drinkar... usch usch usch (märks det att jag är svartsjuk?) Nu pryder iallafall kortet vårt kylskåp... varje gång jag öppnar kylen ska jag påminnas om Thailand... nej jag är inte bitter! Jag hoppas Adde och Therese har haft det underbart och snart ses vi.. då ska det planeras resor tillsammans! Vem vet kanske är det nästa år jag som skickar ett kort hem till mamma och pappa som de kan ha på sina kylskåp!

spring

Jag vill flytta in i mina jeans och min nya skinnjacka, varje dag vill jag ha det på mig tillsammans med ett par vita converse.. men jag ska vänta.. ta det lite lugnt och när solen skiner frammåt våren, då åker allt på, icke att förglömma mina grön/bruna marc jacobs... åhh ge mig vår och värme, den här våren kommer att bli grym!

I love you...

Glädje i ren form

JAG KLARADE MATTE B KURSEN jag ska citera min vän Emma; "Jag kanske inte är så efterbliven iallafall!!" Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig mera matte.... nej jag behöver faktiskt inte.. verkligen inte, aldrig ens räkna matte i skolan igen, fy fan vad skönt!


Tjong maka long!

i rätt riktning

Fint att jag sov halva dagen och därför inte kan sova nu! Just my luck, ibland bara älskar jag mig själv och hur jag tänker... Så man kan ju fundera på vad jag ska syssla med.. jag tror jag ska lägga mig under täcket och titta på lite Sex and the city och försöka sova.. ja försöka kan man alltid. Jag hann faktiskt med att vara lite duktig idag (vadå hann?) jag var på körskolan en timma tidigare och gjorde tester och sen körde jag lektion, tillårga på allt gick båda två super bra, wiho!

Nu längtar jag till våren, mest så att jag kan rasta min nya skinnjacka och förhoppningsvis också ett körkort! Nej nu ska jag läsa Sofies mode framför sex and the city boxen och dricka miltivitamin juice, bye!

Musikal

Idag har jag varit med Felicia på High school musical musikalen på Göta Lejon, Felicia älskar HSM och jag är ju lite tompig och gillar det också så jag får gå med henne när det är något sånt som gäller, ingen annan vill ju och jag mer än gärna offrar mig, så idag såg vi musikalen vi fick en varsin biljett till i julklapp. Jag tyckte musikalen var jätte bra det är ju alltid en upplevelse att gå på Göta Lejon och se en musikal oavsett om man är gammal eller ung, gillar HSM eller inte, det är sjukt kul att gå på musikal!

Vi åt en ordentlig lunch innan vi gick på musikalen, jag åt en underbar pasta med oxfile i en god röra. Jag hann också shoppa lite innan, jag köpte en creme vit kort skinnjacka i biker modell och ett par underbara svarta kostymbyxor, jag är kär i båda!

Nu ligger jag och tittar på Desperate Housewifes och dricker champagne tee, snart är det säng dags, imorgon börjar en ny vecka!

Andreas och Therese om ni läser det här, vi saknar er... nu får ni faktiskt ta och komma hem, det är inte så kul här hemma när ni är borta i en evighet.. när ni kommer hem är det party!



Bonde söker fru

Efter noggrannt övervägande har jag beslutat mig för att ta saken i egna händer. Johan är en väldigt bra vän och en väldigt bra person överlag... han förtjänar det bästa och därför har jag tagit tag i det här för vem som hellst duger verkligen inte..   PS; Detta är kanske inte alls lika seriöst som det verkar!  

( Johan är den till höger)


Johan är sjutton år, han fyller arton den 21 april. Johan kommer från Sorunda(eller ja Väfsla.. som han själv alltid påpekar, men det är nästan ännu värre). Johan bor med sin pappa, mamma, syster och storebror i en röd villa med hästar utanför fönstret, dock gillar han inte själv att mocka hästskit, det är mer hans systers stil. Johan är också farbror till två väldigt söta tjejer (hans äldsta brors barn) och barnen bara älskar honom (ha det i åtanke tjejer, när ni läser vidare). Johan är mest känd "Garpen" och inte Johan. Garpen går andra året på det Naturvetenskapliga programmet på Nynäshamns Gymnasium, egentligen är Garpen inte den typiska naturkillen (han har inte glasögon och pratar inte konstigt matematiskt språk som man inte förstår) istället är han blond, 173 cm + och väldigt charmig och när han blir stor vill han bli rik.
 
När Garpen inte sitter på bussen för att ta sig hemifrån till civilisationen eller från skolan ut på landet varje dag så spelar han hockey i NHC:s, A - juniorer & B - Juniorer,  har är riktigt duktig (någon att vara stolt över från läktaren) han är faktiskt en av stjärnorna i laget... kanske är det därför han i år även hunnit med att spela en debut match med Nynäshamns A - lag, där han blev utnämnd till matchens lirare, inte illa. Förutom att spela hockey gillar Johan att umgås med vänner, familj, festa och se på filmer och serier. Johan  gillar dessutom att pussas och kramas.

Johan är världens gladaste person, han förknippas med skratt och glädje, kanske är det därifrån Johan fått sitt smeknamn "Glädjespridaren!", Johan ler jämt och det är omöjligt att vara sur eller ledsen i hans sällskap, jag tror till och med att han skulle kunna göra PMS dagarna till en dans på rosor tjejer. Ett annat smeknamn på Johan är "Ryan" (grundat av mig) anledningen till det är att han är fruktansvärt lik OC Ryan, en Ryan kan ju aldrig sitta fel.. se efter själva... Förutom glad så är Johan snygg och trevlig och någon man med glädje visar upp för föräldrarna, jag skulle säga att han är en svärmorsdröm!


Peace, over and out!


bonde söker!

Jag börjar ledsna på min dator... just nu sitter jag här och tittar på serier och pratar med min vän johan, han är typ den snällaste som finns och så är han e fin vän.. ja fin är vad han är, jag kanske ska lägga ut en kontakt annons.. av alla dom hundra som läser min blogg varje dag borde det ju finnas någon där ute om fastna för honom... jag är faktiskt säker på att det är flertalet! Jag ska klura på detta en stund.. jag tror inte han gillar det så jag måste fundera.. återkommer!

Önskepresenterna

Härligt med helg! Jag blir så förslappad när det är helg, det är helt galet men jag tycker faktiskt att man kan få unna sig lite slapp ibland, det är ju så skönt!

Det är ett sånt himla trist väder ute.. jag blir ledsen av att kolla ut på eländet, det får mig absolut inte att vilja sticka ut tassen utanför dörren, burr. Imorgon ska jag på musikal, annorlunda söndags nöje? Jag tror det kan bli roligt sånt brukar vara kul! Jag ska också försöka kolla efter mina jeans lite snabbt, det paret jag drömmer om på natten, jag måste ha dom. Snart fyller jag ju ur också! Jag har önskat mig körlektioner, ett par nya party skor, vita converse med högt skaft, våg tång, nya googles till skidbackarna, nya skidbrallor och sen hmm, kläder?... jag vet inte tror det var allt.

Nu ska jag ringa mickan, vi ska kanske dra en sväng förbi telegrafen, känns ju sådär halv kul men vad gör man inte.


Hämnden

Idag tog jag fyra tåget in till stan med min mamma där vi gick till Sergel, vi tittade länge och försökte bestämma vilken film vi skulle se och konstaterade båda två att alla bio filmer nu för tiden är upp mot tre timmar och börjar klockan nio, bor man i Nynäs.. ja då går det inte. Vi bestämde oss därför för att se Wallander "Hämnden", jag är inte ett jätte fan av Wallander, mer ett Beck fan men det här Wallander filmen var väldigt väldigt bra och riktigt spännande! Innan åt vi också middag vi åt på en restaurang där det fanns mongolisk/kinesisk/suschi buffe så gissa om jag höll på att sprängas när jag gick till bion, vi fick ju dessutom halv springa... varför äter man alltid för mycket när det är buffe?

Nu har jag legat i soffan en stund och njutit av att jag fram till måndag inte har något skolarbete jag verkligen måste gör, det känns så skönt, det är ju första gången på hela förra terminen!

Nu ska jag hoppa ner i sängen ochnjuta av några avsnitt på Therese's Desperate Housewifes box och sen ska jag sova, imorgon ska jag stor städa och gå på hockey och på söndag ska jag på musikal, wiho!!

Kurtan har skaffat sig hund, villa vid havet och riktigt schysta kläder i mellan åt, nu på äldre dagar i den nya filmen, dessutom är han lite extra brunbränd i ansiktet, försöker de göra Wallander yngre?  
(Dock framgår det inte av bilden ovan, eller jo hunden förståss!) 

Nattpluggande... igen..

Härligt att klockan är 22.45 och jag har mer än halva plugget på Geografi provet kvar... jag ska inte sitta en minut längre en till 01.00, det brukar bara gå utför efter den tidpunkten. Imorgon är det fredag och jag längtar jätte mycket, men mest hade jag önskat att det var nästa helg.. eller kanske helgen efter det.. jag är såå party sugen kanske är det allt pluggande som gjort mig sugen på att skaka rumpan och dansa till musiken, någon som vill gå ut på lördag?

Nej nu borde jag återgå till migg pluggande så jag kommer till sängs innan jag ska upp igen. Imorgon efter skolan ska jag åka direkt in till stan med mamma och äta middag och gå på bio, super mysigt.

Nu;  tjong maka long!

Vänner är det bästa vi har

Om det är något jag alltid är tacksam för så är det för min familj, min pojkvän och mina underbara vänner. Imorgon har jag matte prov och alla som känner mig, vet att jag är så fruktansvärt dålig på matte att det är jätte pinsamt.. (dock har jag börjat vänja mig och skämtar numera nästan bara bort det) Iallfall ikväll körde jag fast när jag satt hemma själv och pluggade och som tur var ville Sara hjälpa mig och det var ingen liten hjälp jag fick! Hon föklarade över msn, utan att se talen och fick mig att förstå precis vad jag skulle göra och efter det gick det som smort, hela kvällen fanns hon där och hjälpte mig över msn, samtidigt som hon pluggade själv, jag är så glad för nu förstår jag. (Läs inte konversationen piss trist, bara ett bevis på att man ska uppskatta sina vänner till max!)

Om jag får Godkänt imorgon på provet Sass då är det enbart tack vare dig!

Tilda säger:

vad fan ska jag göra?

Sara åh va jag älskar matte! säger:

hypotenusan brukar man oftast kalla c, och kateterna för a och b. du vet att du har en formel som är c^2=a^2 + b^2 ?

Tilda säger:

a upphöjt till 2 och b upphöjt till två = c upphöjt till två är triangeln rätvinklig

Tilda säger:

om det är lika lixom

Sara åh va jag älskar matte! säger:

aa, precis

Sara åh va jag älskar matte! säger:

å sen för att få ut c måste du ju ta roten ut a upphöjt till två plus b upphöjt till två

Tilda säger:

hur gör jag för att räkna ut det?

Sara åh va jag älskar matte! säger:

diagonalen är ju hypotenusan, alltså c och en av sidorna är antingen a eller b, det spelar ingen roll. Formeln är ju c^2=a^2+b^2 å då om vi säger att sista sidan i den här rektangeln är a, så får vi ta -b^2 på båda sidor för att a ska stå själv, då får du c^2-b^2=a^2 å då kan du räkna på samma sätt som innan


tokiga tankar

Gud vad jag längtar till studenten!!! Det är nästan så jag måste räkna hur många dagar det är kvar, jag är i desperat behov av att få ta studenten innan jag gräver ner mig i ett hål och ber någon arg och bitter människa kanske lika bitter som jag (på skolan) fylla hålet... Sass? Varför ska allt vara så svårt jämt för! Varför ska allt jämt komma när man inte har någon energi alls.. jag förstår inte.. och vart är allt det roliga som alla pratat om kommer sista terminen i gymnasiet.. jag har inte sett skymten av roligheter (min klasskamrater, men dem har ju funnits där i två år nu).. Jag orkar, orkar, orkar, orkar inte mer..

Gud vad jag känner mig bitter, men ibland blir det så här bara.. Det kan vara så här idag, imorgon kanske det inte alls känns likadant.. det är konstigt det där. Imorgon är en ny dag och jag ber för att den dagen har något bättre att bjuda på, annars längtar jag till helgen och de helger och lov jag har framför mig för så här långt bjuder de iallfall på en massa roligheter, korstecknet för det, det kanske finns en Gud efter allt!

(Jag kommer till helvetet ändå så varför ska jag bry mig om det finns en Gud eller ej, han lär ändå inte belöna mig)


Hillary, kusin med han Bill?

Vi har suttit och tittat på President installationen en stund, det är inget bättre på tv och dessutom beundrar jag mannen och hans otroliga förmåga att tala inför hela världen utan att ens se berörd ut, jag ryser när han talar, GO OBAMA! Utanför Vita huset där han stod och talade var det 2 000 000 människor, det är en femtedel av Sveriges befolkning, I washington för att se Obama bli president, det här är stort för dem.

Förövrigt tror jag ibland att jag är tillsammans med någon som föddes igår... här följer ett litet axplock ur några saker min kära sambo sagt på mindre än tjugo minuter!

B - "Är Hillary Clinton, Bill Clintons kusin?"
Jag -  "Ehmm hans fru?"
B -  "Men han bor ju i Sverige?!"
Jag - "Vad pratar du om när flyttade Bill Clinton till Sverige!?!"
B -  "Han e ju Svensk, den där ministern?"
Jag -  "Du menar Karl Bildt?"
B -  " JAAA juste så heter han!"

Jag -  "Vad heter Spaniens huvudstad"
B - "Mallorca!!!"
Jag - ".... Madrid?"
B -  "Vad heter Danmarks huvudstad?"
Jag -  "Köpenhamn?"
B - "Bra nu vet jag, fråga dig innan du fråga mig så jag slapp verka dum"
Verka dum....

Jag - "Kan du nämna fem Amerikanska delstater?"
B - "Vad är en delstat?"
Jag - "Jag men typ.. Californien, florida?"
B -  "Ahaa! Phenix, Chicago, Dallas, Orlando... Edmonton?"
Jag - "Ehmm jag ger upp.. det är städer och Edmonton ligger i Canada..."
jag ger mig av till tvn och undrar om han tappades på huvudet som liten...

I wish

Mickis jag fyller år om två veckor och några dagar glöm inte vad du ska köpa till mig i present!? Glöm inte heller att du ska följa med och hålla handen..

Haha härligt att man har vänner som kan ta det med en nypa salt!


Snygg och snyggare sommaren 2006

Skratt

Jag fick plötsligt ett helt olagligt behov av fest och cigaretter? Jag röker ju för fan inte ens.. inte ens på fyllan. Ibland sker det konstiga saker där uppe i hjärnkontoret! Jag kan bara skratta åt mig själv jag e ju inte klok.. hjälp.


Jag längtar till jag kan gå klädd i något likanande det här;


Hemma hos oss

Igår 16.00 - Min pojkvän städar toaletten, tar det till nästa nivå och tar även bort sitsen för att tvätta av den (då jag åtskilliga gånger berättat hur mycket bakterier det finns i en toalett, som man faktiskt inte ser)

18.30 - Henrik är på hockeyträning ja går in i badrummet, tittar på sitsen som ligger på golvet och på den kalla porslins stolen utan sits, konstaterar att det går fort att kissa, sätter inte dit stole, fryser om rumpan.

20.00 - Går för att kissa återigen, fortfarande ingen hemma... tittar på sitsen på golvet igen kollar på toaletten, konstaterar att jag egentligen bara kan lyfta dit den på 2 sek föra in piggarna i hålen i toaletten, tänker; "Henrik tog ju för fan loss den".. fryser återigen om rumpan.

21.00 - Henrik hemma.. går in i badrummet..
jag - HENRIK?!
h - jaa?
jag - kan du komma och sätta tillbaka toalett sitsen?!?! 
h - kan du inte göra det själv?!?
jag - nej jag vet inte hur man gör!
h kommer in i badrummet... tittar på mig..
h - hur många gånger har du varit på toaletten sen jag gick?
jag - ... två?
h - hur många gånger har du tänkt; "Jag kan sätta tillbaka sitsen, men henrik tog loss den så jag struntar i det"
jag - ... ehm..en? 
h - vetu vad? Där på golvet kommer sitsen ligga tills att du sätter tillbaka den
jag - ehm.. åh... (mummlar) kissar återigen och fyser om rumpan!

Idag 14.43 - sitsen ligger fortfarande på badrumsgolvet.. undra hur länge detta ska pågå jag tänker inte ge mig.


The city

Det är min drog.. helt sjukt bra.. jag andas the city, fierce. Serien har allt och lite till, kärlek, draman, snygga killar, begåvade och vackra kvinnor och de perfekta kläderna i den underbaraste staden av de alla, jag är fast!
Olivia, Whitney and Erin


Olivia, Whitney and Erin


Whitney Port | The City


I'm alive

Jag lever, men i några dagar har jag tänkt; "Om jag vaknar imorgon då är jag jävligt tacksam!" Jaa ioförsig för att kunna vakna behöver man sova.. vilket jag inte kunnat göra på tre nätter. Nu mår jag bättre, jag är iallafall tillräckligt pigg för att kunna sitta upp.. ungefär. Den här smärtan önskar jag inte min värsta ovän, vem visste att en iflamerad blindtarm kunde göra så ont! Jag har haft tur i oturen iallafall, det är inte akut vilket betyder att jag inte behöver operera, tack gud för det!

Idag ringde Adde och Therese från Thailand.. de var ute på krog och festade med någon kompis... de verkade ha helt sjukt kul "KOM HIT, VI SAKNAR ER, KOM HIT" guuud vad jag skulle vilja! Det finns ju inga människor som vi har så roligt med som med dom och faktum är att det är tomt här hemma och vi saknar er! När dom kommer hem ska jag lägga fram ett förslag om att boka en resa till nästa år för jag vill verkligen, det vore perfekt.

Nu ska jag se SATC och sova, jag är helt slut.. Imorgon planerar jag på att göra Camilla och My sällskap, mys. Jag måste bara säga att min pojkvän är underbar som tagit hand om en ynklig och känslig mig i flera dagar och att det verkligen visar sig vilka som är ens riktiga vänner i vissa stunder.

Puss


Appendix

först trodde dem de var mina äggledare/äggstockar som var inflamerade men nu har det konstaterats att det är min blidtarm som spökar.. jag har mått bättre och jag har varit mindre orolig. Jag vet inte vad jag ska göra i mellan åt för smärtan mig att vilja klättra på väggarna.. nu kastar jag in handduken för dagen kanske för hela veckan vi får se vad som händer.

Puss!


in sickness

Jag är inte död men nästan. Jag ligger hemma under mitt täcke och sover, sover, sover och dricker en massa. Jag vet inte riktigt vad som är fel jag är inte förkyld men jag har en hög feber, orkar inte ställa mig upp och det mesta jag orkar med är att sova, gud... skolan imorgon? Intervju tisdag, födeselse dag onsdag? I värsta fall får jag bita ihop.. det måste gå.

bye.

Desperate maraton

Jag mår inte alls bra, inte det minsta. Jag har känt på mig några dagar nu att min kropp inte mår så bra och idag så har febern kommit ifatt mig. Jag ska bara ligga hemma ikväll och titta på Desperate Housewifes, det är inte så jätte roligt men ibland bara blir det så här tokigt! Har fått låna boxarna av Adde och Therese som förresten befinner sig i Thailand om några timmar, jag är inte alls avundsjuk på att de imorgon ligger i en varsin solstol på stranden utanför deras lyx resort medan jag ligger här hemma i soffan och mår pyton, nästa år åker jag med.


tired of beeing sorry

Jag är trött och less, varför?

Ikväll ska jag titta på Lets Dance och bara mysa, jag orkar inget mer avancerat!

tatuering


I think I'm on the way

I'm glad God gave us the oppertunity to learn from our misstakes, because I have. Now I'm moving on and starting all over again, goodbye!

Down there

Jag känner ingen ork just nu, vad händer? Igår var jag super pepp på allt, idag har jag nått botten. Jag känner mig blek, ofräsch, trött, stressad, uttråkad, vardaglig, inte lika glad som jag brukar vara och så klart så känner jag att dygnet har färre timmar än det brukar ha..

Jag och sara sitter och gnäller hos varandra, inte första gången den här veckan. Så här kan det se ut;

Sara , säger:

när vi gick på jullov hade vi en sovmorgon på vårat nya schema, men den har dom tagit bort nu, så jag bara älskar skolan!

Sara , säger:

härligt

Tilda säger:

hahah mitt nya schema är också jätte dåligt!

Tilda säger:

mitt förra var sketa bra men nu ere ner i helvetet typ

Sara , säger:

haha vi får ta oss igenom helvetet tillsammans!

Nej ibland får jag down perioder likt denna då är det ända som kan pigga upp mig glada vänner, en mysig pojkvän, underbar familj och kanske ett par nya skor?


Monopoly

Igår var vi hemma ganska sent.. la mig i sängen och stängde dörren när vi kom hem.. jag är en sådan sperson som behöver lugn och ro ibland, lite egen tid och det har varit brist på det de här lovet så jag ville vara själv en stund, det är underbart, det är minst sagt påfrestande med förhållanden ibland.

Vi lyckades sova grymt länge idag.. igen. Sen städade vi lite och fixade. Nu ikväll har vi varit hos Andreas och Therese och spelat Monopol och druckit öl, imorgon börjar allvaret för min del.. när det dricks vin imorgon då dricker jag vatten så är det bara ;D!

Nu ska jag duscha och sova. Imorgon blir det en lång men förhoppningvis helt okej dag bestående av plugg, plugg, plugg och städning.. roligt!

Min sista dag i Åre

Min sista dag här har bestått av skidåkning i galet hård vind, nya pjäxor, skit dåliga skidglasögon och snö storm.. typ..
Jag var inte världens lyckligaste i backen idag med andra ord, vart är solen?

Efter skidåkningen gick vi på Wallmans afterski på Dippan, det var den absolut bästa afterskin jag varit på i hela mitt liv, en riktig show en sådan man betalar för att gå och se i vanliga fall! Galet med folk, sjuk stämmning, man hörde knappt vad de som uppträdde sjöng pågrund av ljud nivån i den hyffsat lilla lokalen! Jägern och ölen sprutade i mängder runt i lokalen och jag var grymt tagg när vi gick ut från Dippan.

Så taggad att jag freakade ut totalt hemma pågrund av kanske lite för mycket dricka och gjorde mitt eget Wallmans uppträdande med långfillingar, hedenhös mössa, vantar, stavar som mick och skidglasögon, det fångades på film.. en dansande galning till kung i baren, yeah.

Imorgon är det hemresa, det ska bli ganska skönt..


Blogg time!

Gooooooofy


Puss och kram från ett aldrig slutar det snöa fruktansvärt mycket Åre!

Första januari 2009

Jag har det så himla skönt, jag vill aldrig åka hem till verkligheten.. jag älskar det här livet!
Idag så har vi varit ute och glidit runt, ätit lunch på min favorit restaurang Broken, gått lite i affärer, tagit en lång och rask promenad i den friska luften och nu ligger jag under ett täcke i soffan och tittar på när henkan och anton spelar tv spel. Ikväll ska vi äta pizza, sen ska vi mysa framför Victorias Secret fashion show..

Imorgon är det en massa skidor som gäller, åh vad jag längtar. På eftermiddagen blir det Wallmans show på Dippans afterski, ska tydligen vara grymt bra. På lördag är det tillbaka till verkligheten.. slut på friden, dags att göra ett psykologi arbete och sen köra igång sista terminen på gymnasiet, spännande. Men samtidigt längtar jag lite till rutinerna.. känns som jag kommer lyckas med mina nyårslöften i år, jag har fått ny energi.. innanför dörren hemma står mina nya träningsskor och mina nya träningskläder, det ska gå.

Jag saknar er babes känns som jag inte sett er på en evighet. Om det inte vore för er, skulle jag inte åka hem, aldrig någonsin.

Års resume

För någon vecka sedan pratade vi om vilket jävla helvetes år 2008 varit.. att mycket varit tungt att det vara ett deppigt år med väldigt lite skratt och glädje, hur dåligt skolan gått och hur många brustna hjärtan vi träffat på. Nu tänker jag och mina vänner lämna det året bakom oss och istället blicka frammåt mot det mest äventyrsfulla året någonsin, hjälp snart smäller det, studenten står för dörren och livet kan äntligen ta fart på riktigt.. Här är iallafall en summering med bild och text från året vi hellst vill glömma.

Januari: Började med att spendera Nyårsafton och årets första vecka i Åre med familjen Palm. Jag klippte lugg och ringde inte mickis och grinade efter åt, vuxenpoäng till mig. Stina fyllde arton, det var stort pink party i Porthus. Jag fick lite åldersnoja och kände mig inte alls så vuxen som jag borde känt mig. Min pojkvän, Joel och min bästa vän ordnade mig den bästa överraskningsfesten man kan få tillsammans med alla mina vänner, de hade verkligen planerat allt in i minsta detalj och oj vad blåst jag blev, bättre arton års fest får man leta länge efter.
  

Februari: Jag fyllde år (4/2). Vi hade ett ganska så stort kalas hemma hos mamma med hela min släkt och mina bästa vänner innan vi drog oss hemmåt mot oss och fortsatte festandet med ännu fler av mina vänner, nice, jag fick mina två rosa bebisar min rosa dator och rosa kamera. Jag festade helt fruktansvärt mycket, varje lördag var det fest och varje söndag bakisdag. Min bästis fyllde arton år, vi gav henne en rolig tjejfest och en ballongjakt som hon fortfarande säkert är bitter på mig för. Jag åkte till Paris med mormor och turistade och faire le shopping i några dagar. Åkte till Åsarna på världens kanske konstigaste men mysigaste resa?
  


Mars: Tamara fyllde arton och jag sysslade tydligen med väldigt konstiga saker enligt mickis och jessica? Lillasyster fyllde tretton år, förstår ni hur stor hon blivit? Åkte till Åre med Henrik, Therese och Andreas hade det supder mysigt och roligt, festade järnet och drack tills det sprutade ur öronen, åkte en massa skidor och handlade en massa. Sara fyllde år och hade utklädnads party jag var 80 talare och marie fyllde även arton och jag var, ehm inte hemma.. Jag var i Borlänge, eller var det kanske Åre?
 

April: Inte speciellt händelserik månad. Umgick en del med min minsta lillasyster, försökte koncentrera mig på skolan, festade, planerade New York resa och njöt av vår solen.
 

Maj: Firade in våren med Anders, Henrik, Matilda och Mikaela, lungt och stillsamt med middag hemma hos mig, inget festande det var många år sedan nu. Hade väldigt mycket i skolan. Min älskade kusin fyllde hela tjugo år sjunde maj. Åkte till New York med min pojkvän och Anton, såg så mycket, gjorde så mycket roligt och handlade en himla massa. Hade fyra underbara dagar, fruktansvärt kul var det, gud vad jag längtar tillbaka, för det blir fler gånger det är jag säker på. 
  

Juni: Började juni med en kväll på Freja tillsammans med mickis, blev väldigt mycket dricka. Slutade kvällen med att Oliver lagade helt underbara omeltter till oss en sen sommarnatt, första juni. Spelade fotboll på friluffsdagen näst sista dagen gjorde illa mitt himla knä ordentligt och hoppade på kryckor på avslutningen, hade ont i min otränade kropp överallt. Andreas tog studenten, det firades med dunder och brak. Spenderade midsommar med kära vänner på ett super mysigt sätt, på vår brygga vid vattnet med grillat och en massa mums, avslutade kvällen med poolbad, för många cigg och dricka.  Jag var grymt bitter på att vissa personer gjorde juni till en väldigt knepig månad men det löste sig så småningom, några månader för sent det vill säga? just det jag och jessica drack Strawberry Daiquiries tills vi nästan storknade! Just det nämnde jag att jag jobbade jämt.
  

Juli: Jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, så kändes det och det var precis så det var! Jag var hemma och var bitter efter jobbet därför att jag aldrig kunde göra något pågrund av mitt jobb. Jag pluggade en massa körkorts teori och solade och badade när jag var ledig. Jag kunde enkelt konstatera att sova i tält inte var min grej efter 2 underbara dagar i skärgården!
 

Augusti: Började med att jag var super förkyld. Fortsatte sedan med att dricka tonvis med vin och plugga körkorts teori, vilket inte lönade sig ett smack i slut ändan. Åkte till Göteborg och lekte på Liseberg i spö regnet och mös runt i Götet. Jag och mickis packade och förberedde till Rhodos och jessica satt i stort sett i våra väskor och bad oss om att ta med henne i bagaget, det hade inte gått jess med tanke på vikten vi redan hade dit, för att inte tala om hem.. herregud, snacka om att packa lätt. Jag och mickis njöt av en underbart skön vecka på rhodos med god mat, dricka, kul och mindre kul folk? sol, bad och våran trams och förvirring. Jessica och Andreas fyllde arton, jag var inte hemma och firade någon av mina kära vänner, sucks.
 

September: Hela SP3 åkte till Belgien, Bryssel. Herregud vilken resa! Vi var helt tokiga och hade ett par ritktigt roliga och hektiska dagar i värmen. Alkohol, galna samhällare och en kareoke maskin behöver jag säga något mer? Sara hostade en väldigt rolig hemmafest som slutade mindre bra, synd festen var ju grym. Försökte vara bra i skolan men det gick sådär halv bra...
 

Oktober: Världens snyggaste klass genomförde tidernas snyggaste klassfoto som inte godkändes av skolan helt och hållet så texten var tvungen att försvinna.. Jag jobbade en himla massa på körkortet kändes det som, men kanske inte? Vi festade en himla massa, Sandhamn.. Telegrafen.. väldigt roligt i höstmörkret! Åkte på lång resa med Sara till stockholm några dagar efter hon tagit körkort, sara the ... killer begreppet skapades, har aldrig sagt det till dig Sara men fan va rädd jag var den resan, love! Jobabde så jg höll på att spy i Forum Nacka, aldrig har jag varit tröttare.


November: hostade en stor och lyckad halloween fest med en massa super goa tjejer, det blev en riktigt lyckad kväll med en massa awesome utklädnader, roligt folk, dricka och en massa dans. Dock städade vi fortfarande efter en vecka ;D. Min lillasyster fyllde fyra år.
 

December: Årets sista månad.. en massa plugg innan det efterlängtade lovet även massa mys med klassen.. Hade en riktigt bra julafton med allt jag önskade mig en mindre lyckad juldag! Avslutade året i Åre där jag nu är. Har precis avslutat en riktigt lyckad Nyårsafton med god mat, roligt sällskap och en hel del dricka. I natt somnar jag gott kan jag enkelt konstatera.. jag startar imorgon det nya året med en dag i skidbackarna.

Mina nyårslöften är att ta skolan på mera allvar och att träna. Tror att 2009 kommer att bli ett grymt bra och spännande år med många äventyr och en massa festande. Hoppas alla är nöjda med kvällen nu ser vi fram mot ett nytt och spännande år.



RSS 2.0