!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Nojig

Är det fel att ha åldersnoja redan vid 19 års ålder? Det är inte så att jag har åldersnoja som i att jag gömmer hur gammal jag är utan istället har jag den där nojan som får mig att bli nervös bara av tanken på hur mycket saker jag har som jag vill göra på så himla kort tid. Tiden går läskigt fort, åren bara svischar förbi.. Jag vill hinna en massa saker innan jag skaffar familj, hus Volvo och allt det andra klyschiga. Frågan är bara hur tusan man ska hinna? Om man kommer hinna? Och om inte.. hur vet man vad man ska välja och vad man ska välja bort. Det är så svårt, hur vet man egentligen?

Är ålder bara en siffra? Jag tror faktiskt inte jag känner mig en dag äldre än när jag fyllde arton. Däremot tror jag att erfarenheterna och kunskapen jag samlat på mig sen dess har format mig till en annan person. Jag brukar säga till mamma och pappa att ålder bara är just en siffra.. jag tror nog faktiskt att det är så, ålder är hur man känner sig! Varför känner jag mig stressad när jag har hela livet framför mig, det är den egentliga frågan?!? Det finns nog inget svar på det, kanske är svaret att livet är kort och tiden går fort, eller kanske inte.

En glimt in i våran söndags kväll


Proud to be me

Det är inte allt för ofta som jag är stolt över mig själv. Men idag skulle jag faktiskt vilja påstå att jag är det. Jag har tagit tag i allt det som jag dagligen går och skjuter på för att jag rent ut sagt hatar det. Jag har bytt sängkläder, pantat flaskor, slängt glasflaskor, tvättat allt i tvättkorgen, städat hela köket grundligt, organiserat om i köket, rensat, dammsugit överallt, betalat räkningar, rensat kylskåpet, storhandlat och packat upp sista kartongen med köks saker. Storhandlade ju som sagt, handlade för hela veckan. På torsdag fyller jag år så tills dess har jag inte handlat något för då hoppas jag bli bjuden på något gott. Till på fredag har jag köpt massor med gott för då kommer ena halvan av Henriks familj hit på middag. Till på lördag har jag köpt en ENORM mängd med mat.. det finns just nu en salig blandning av konstiga och mindre konstiga saker i vårt kylskåp till veckans festligheter, gud vad roligt det ska bli!

Det jag gjort idag låter säkert inte jobbigt och det var det inte heller. Men jag är en sån där person som är mycket väl medveten om vad jag måste göra, men skjuter på mer och mer och mer hela tiden. Idag tog jag tag i dessa saker och för det är jag stolt. Vet ni vad det är bästa är? Det var inte ens jobbigt, varken mentalt eller fysiskt.. inte alls, snarare roligt! Nu vänter sushi middag som en slags belöning, hurra!

Lördag kväll

Ikväll var jag Henkan, Adde och Tessan och såg på "Snabba cash", jag tyckte filmen var super bra, och Joel Kinnaman är ju bara så fruktansvärt snygg! Efter bion åt vi mat, sen åkte vi hem... kom hem till världens absolut kyligaste lägenhet, jag funderar ärligt talat på om den här föreningen har råd med värme till lägenheterna.. Hallå!? Vakna det är -15 grader ute, brassa på med lite mer värme för fasen!! Just nu ligger jag under duntäcket och fryser så fruktansvärt mycket, har tänt mängder med ljus i sovrummet nu och stängt dörren i hopp om att få upp lite värme i det här rummet... kom igen nu då, jag är ju fullt utrustad med strumpor, mjukisbyxor, tjocktröja... nästan så jag ska hämta vantar och mössa också.

I natt låg jag vaken och tittade på "Coco före Chanel", gud vilken underbar film, helt fantastiskt vacker. Nu ska jag se på dokumentären "September Issue" som handlar om skapandet av Vouges tjockaste September tidning någonsin (år 2007). Om redaktionen och den otroligt spännande Anna Wintour. Jag älskar filmer som dessa, mina modefilmer och mina modeserier, de finns inget bättre.

Mina födelsedagsönskningar

Det är väldigt mycket frågor gällande vad jag egentligen önskar mig i 20 års present? Jag behöver kanske inte säga att jag helst av allt skulle vilja att alla mina vänner var här och firade med mig, inte så mycket för att det är just min födelsedag utan för att det känns konstigt att ha "tillställningar" utan att dem är med.. Mickis har varit mitt trogna födelsedags sällskap i väldigt många år, Tamara har givit många underbara födelsedagskramar, Elsa har bidragit med sitt skratt och Jessica... ja hon har liksom alltid styrt upp allt (medan jag själv fixat håret.. eller något) Vad ska man säga? Det kommer bli tomt utan er babes och jag kommer antagligen stå hela fredag och lördag förmiddag, stressad och riva mig i håret och fråga vart tusan jessica är (så jag kan gå och fixa med något "viktigare" som sagt!) men ni har det grymt och jag lever på det.

Så när det kommer till det materiella har jag funderat mycket och länge, det finns inte mycket jag vill ha just nu... Men några saker har jag självklart lyckats hitta.. På listan står Pandora berlocker till mitt armband.. Jag och stina tittade på massor häromdagen eftersom jag och johan köpte ett sånt armband till henne i födelsedagspresent.. konstaterade att det ultimata för mig vore en klacksko. En guldfärgad D&G klocka. Ett par vita converse med högt skaft, att traska runt i vårvädret med. En väldigt smal Björn Axen locktång. En maffig femarmad kandelaber till mitt vardagsrum. Sen vill jag även ha säsong 2, 3, 4, 5 & 6 av One tree Hill, som just nu är mitt nya beroende.

Final countdown

Har ni någonsin hamnat i en situation där ni känt er så missplacerade att man trott att en kille med en kamera vilken sekund som helst ska hoppa fram och skrika "Du är med i Blåsningen Matilda". I en sådan situation har jag hamnat. Då ville jag bara sjunka genom jorden, försvinna långt, långt bort, gråta eller skratta hysteriskt. Nu i efterhand kan jag inte göra annat än skratta just hysteriskt vilket är precis det jag gjort i min ensamhet. Dock är det inget jag önskar någon annan, fy fasen, jag kommer nog aldrig att glömma det här ha ha. Usch vad trött jag varit idag.. kanske är det grisvädret som gör att jag känner mig så trött och stundvis väldigt nedstämd. Vart är våren? Come out, come out wherever you are! Idag är det 7 dagar till min födelsedag och 20 dagar till mickis kommer hem, det är nära nu. Idag har jag varit så sugen på en semla, mullers sämlor med rosa mandelmassa och massa grädde, dock är det inte alls lika kul att äta semlor utan mickis. Det är lite våran grej, jag, mickis och mullers sämlor, så har det alltid varit. Jag överväger starkt att möta upp Mickis på Arlanda den 17:e med en STOR semla, för att fira liksom. Kanske kan jag klä ut mig till en enorm semla.. tåls att tänkas på faktiskt, det vore ballt.


Lunch dejt

Jag hatar att åka tåg, det är verkligen inte alls kul, pendla suger rent ut sagt! Idag är det inte direkt roligare att vara pendlare, det är så mycket förseningar i kollektivtrafiken idag att det är helt sjukt. Jag åker tre tåg till och från skolan och inte något tåg har gått som det ska idag. Nu sitter jag på tåget hem igen och vi är redan tjugo minuter försenade, det är så låååångsamt.

När jag är i Nynäs (dvs om jag ens kommer dit) då ska jag direkt gå till centrum för lunch med Stina på konditoriet. Det ska bli mysigt och så råkar jag ju vara grymt hungrig!
Jag på tåget just nu.. fasen vad mitt hår är självlockigt nu för tiden.

Insnöad?

Hjälp vilken snöstorm det är ute! Helt insane.. tror inte jag kan minnas att det snöat på detta sätt så sent (snart februari) på riktigt, riktigt länge! Idag lämnar iallafall inte jag hemmets trygga vrå, inte sålänge det ser ut såhär. Tur att jag är ledig idag, känns inte som kollektiv trafiken funkar speciellt bra just nu, fast vad vet jag, kanske överraskar den. Jag tackar gudarna för att jag faktiskt handlade igår, så om jag inte vill behöver jag inte gå ut idag, inte alls.

Har tvättat i stort sätt hela dagen och torkat golven i vardagsrum, kök och sovrum, så nu luktar det gott. Ska sätta mig ner med en kopp gott te och titta på film en stund, känner för att burra ner mig i soffan ett tag, så blir det. Ikväll ska jag sätta mig ner och fundera över vad tusan jag vill ha i 20 års present eftersom det frågas från både höger och vänster och så ska jag även plugga lite. Imorgon är jag egentligen ledig, dock blir det plugga med några kurskamrater i skolan och sen blir det nog Haninge med mamma och Alva.

Fortfarande en lika trist blogg

Ja det är riktigt tråkigt att kika in här just nu, inga bilder, en ful design som jag inte orkar göra något åt osv. Jag ska ta tag i det så fort jag har tid, kanske i morgon kväll. Nu ska jag återgå till att prata med min vän M.. vi pratar om hur jävla gammal jag är.. eller ja i alla fall snart och om hur livet är väldigt, väldigt lustigt.. att livet som ni alla vet, väldigt ofta spelar oss små spratt.. och att olycka sällan kommer ensamt.
Nu är det bye bye. Love you guys. Puss.

Tråk bloggen

Jag ska ta nya tag med den här bloggen nästa vecka, den är så fruktansvärt tråkig just nu och jag älskar ju att fylla denna blogg med roligheter.. de blir nästa veckas projekt att ge den en nystart. Idag har vi spenderat hela långa dagen på IKEA och spenderat många, många, många, många pengar.. Vi handlade sen lite saker på andra ställen också. När vi kom hem lagade vi mat och byggde IKEA möbler, ingen särflyttning idag heller, det är ju alltid bra, möblerna har ju en tendens att bidra till tjaffs, men inte då. Det börjar ta form här hemma, eller ja det beror ju på hur man ser det.. de blir väl aldrig någonsin klart, men jag känner iallafall att det ser okej ut nu, det ska upp lite saker på väggarna och så är det en massa pill och fix överallt men alla möbler förutom två är på sin plats for now, det känns super. Ska visa er bilder någon dag så ni och mina vänner söderut kan se! Saknar er.

Nu ska jag sova.. imorgon ska jag byta gardiner och fixa.. märkte idag att lägenheten är galet ljus, jag har bara inrett i vitt, så det ska upp väldigt pigga och glada gardiner. PUSS!

Last days

Nu kör jag en tråkigt update men jag tänker bara berätta vad jag haft för mig de senaste dagarna. I tisdags var det skola och shopping, sen sov Stina hos oss. I onsdags gick vi upp tidigt och drog på roadtrip till Gävle, jag och stina. Stina shoppade och jag gick i skolan.. sista dagen, härligt! När Stina shoppat upp allt för mycket pengar så mötte jag upp henne och vi gick och åt lunch. Styrde sedan kosan mot Stockholm igen. Vi hamnade självklart i rusningstrafiken så det tog lika lång tid från Gävle - Sthlm som från ena sidan av stan till andra. Vi stannade i SKHLM shoppade lite mer, eller Stina gjorde. Sedan åkte vi till Heron och gick och såg Avatar 3D. Vilken upplevelse, det var helt sjukt häftigt och filmen helt sjukt bra! Efter det åt vi lite till, snacka om att vi åt precis hela dagen! Vi åkte sen hemåt, droppade av Stina hemma efter måååånga underbara timmar med gullungen, de vart lite tomt när hon försvann... Kom hem och slocknade på 10 sek.

Idag var det min lediga dag den här veckan så jag tog sovmorgon sen plockade jag, skrev listor, kolla in webshoppar och försökte få ordning på en massa inköp till lägenheten och började även att planera min 20 årsdag som jag inte har en aning om hur den kommer att bli. Nu tänkte jag sova, imorgon är det skola igen.. efter det ska det städas och organiseras. På lördag tror jag att jag åker till IKEA och bränner en massa pengar, det är iallafall tanken men vi får väl se, annars ska jag måla och slipa bord i helgen! Målet är att få ordning på den här lägenheten ASAP. Kanske blir det utgång i helgen? Det vore kanske lite mysigt, eller? Och just det, idag köpte jag två rosa sittunderlag ett till mig och ett till stina, de är galet rosa och helt perfekta att ha i ishallen för att slippa träsmaken! Allt som saknas är värmeslinga i dem, men om vi lämnar in dem till Emil och Marcus tvekar jag inte på att dem kirrar det, right ;)?

Livet rullar på

God kväll! Jag var så fruktansvärt trött igår att allt jag kunde göra var att ligga i soffan och stirra i taket.. faktum är att jag vaknade klockan halv tio av att min telefon ringde och jag möttes av stinas ljuva stämma som löd "JAG MÅR SÅ DÅLIGT, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR". Vi pratade rätt länge, jag gick sedan upp och hela jorden snurrade, jag började gapskratta och henkan frågade min om jag fortfarande var full och svaret? Ja antagligen. Var ute en liten sväng för att få luft i hopp om att bli piggare, blev istället mobbad av Johan pga att jag enligt honom ska ha sett helt död ut, jag tvekar faktiskt inte. Idag gick jag iallafall upp klockan halv sex för att åka mot skolan, i skolan hade vi seminarium, sedan satt jag Malin och Anja kvar och skrev på våran artikel och vi blev klara, nu är den inskickad. Kom hem för drygt en halv timme sen, låååång dag. Nu ligger jag i soffan och ser på Coco Chanel på tv, sjukt bra. Ska läsa min nya tidning jag köpt och somna till en film. Imorgon blir det skola dock inte Gävle utan Södertörn, underbart skönt och ska bli riktigt kul. På onsdag är det min sista Gävle dag, normalt sett hade jag sett det som tungt att åka dit men på onsdag får jag sällskap av Stina som ska åka med mig, det blir roadtrip för oss två, det kan bara bli en riktigt kul dag. Nu blir det till att se filmen. Henkan hälsar att hans fötter luktar illa, usch usch ni skulle bara veta! Illa är en underbedrift, groteskt vore kanske en bättre förklaring! Puss och kram, hare bra.

Världens bästa Stina 20 år!

Nu sticker jag iväg och firar Stina som fyller 20 hela år idag. Hoppas alla får en helt amazing lördag, det tänker jag ha!

fredag

Hej hej! Idag började jag skolan, eller jag åkte till skolan för att registrera mig på min nya kurs, det kändes bara så himla bra. De gick så fort att åka till skolan att jag knappt kunde förstå det själv, jag hann åka dit, vara där och sen hem på tre timmar, helt otroligt.. det var endast min tur resa till Gävle förut! På tisdag börjar skolan.. första föreläsningstillfället och det ska bli riktigt roligt. Jag gillar redan Södertörn jätte mycket, lokalerna är fräscha, biblioteket är grymt och det är lagom stort och lagom nära, detta kommer bli great.

Har uträttat en massa ärenden efter skolan idag och sedan pluggat lite. Ikväll har vi haft soffkväll med Let's dance och American Pie 2. Riktigt skönt efter en ganska jobbig vecka med mycket elände. Idag/imorgon (klockan är efter tolv) så fyller ju som sagt stina år så hon ska firas med dunder och brak och jag är riktigt nöjd med min och johans present fast jag är osäker på en viss sak, dock lätt åtgärdat. Imorgon på dagen blir det en massa fix hemma, har en lista med saker som ska göras. Garp fråga mig om jag ville åka till Farsta med honom och Marcus också så jag kanske gör det, jag har en viss känsla som säger mig att dem kommer att behöva min hjälp! Men nu är det sova.. lång dag imorgon! Vi satsar på att gå all in. Förfest, fest och efterfest, de vore något, tror aldrig jag klarat mig igenom alla!

2010-01-14

Jag har inte bloggat på en evighet känns det som! Kanske för att jag faktiskt totalt missade/struntade i att skriva igår. Jag lever... dock är det knappt har mått så dåligt hela veckan att ni inte ens kan tänka er.. magen har varit hela efter och illamåendet har varit konstant. Idag mår jag dock bättre. Imorgon börjar jag skolan i Stockholm, det ska bli helt sjukt roligt, faktiskt! Har en miljon samtal att ringa imorgon dock, det är lite jobbigt, jag hoppas mina samtal ger goda besked. När jag kommer hem från skolan hoppas jag slippa PANIK plugga till tentan på lördag som jag hoppas att jag kan skjuta på till omtenta tillfället eftersom jag redan är behörig till min nya kurs så antagligen behöver jag inte göra tentan i över morgon och kan istället skjuta det till nästa tillfälle och avsluta kursen då. Måste dock kolla upp allt de praktiska och det är inte lite som ska göras när det gäller sånt och högskolestudier.

Annars då.. Jag åkte till ishallen med min syster och Henkan ikväll, tittade på hennes pojkvän som hade match med juniorerna. Vi fick sällskap av Johan och Marcus på läktaren, alltid lika uppskattat.. jag kan inte annat än skratta med dom! Imorgon kväll ska jag skriva på inlämningsuppgifter och städa, laga tacos i nya lägenheten! På lördag fyller Stina år! Hoppas på att slippa åka till Gävle för tenta och istället kunna vara hemma och fixa och sedan festa! De vore härligt.. present och grejer är redan fixat, skönt!

Jag hatar SJ!

För att göra en VÄLDIGT lång historia kort. JAG. HATAR. SJ! Jag hatar snorkiga tjejer i biljettluckorna som tycker att det är min uppgift att veta att norrgående tågen går från norra perrongerna trots att avgången inte kommit upp på tavlan, alltså vet jag inte vart jag ska gå och missade därmed tåget. Jag hatar att de inte finns någon på hela jävla centralen som inte kan svara på en enkel fråga när jag frågade. Jag hatar att jag bara ville döda henne i kassan och att jag tyckte synd om henne för hon var så dum. Ikväll ska jag ringa och bomb-hota SJ om jag inte får tillbaka mina pengar för biljetten, DOM GJORDE JU FEL! Jag var så arg att jag grät och skakade där ett tag... lugnande samtal senare har jag nu lugnat ner mig. Inget Gävle idag dock.

Nu sitter jag på tåget på väg hem igen, jag ska gå på biblioteket och låna en bok och sen tänker jag gå förbi mormor om jag orkar. Jag har mått så jäkla illa och haft så ont i magen i flera dagar nu att jag kan räkna sakerna jag ätit sen i måndags på ena handen. Misstänkte först att jag åkt på någon magsjuka? Men börjar nu fundera på om jag är överkänslig mot något jag äter. Idag ska jag helt och håller undvika laktos se om jag mår bättre imorgon, igår åt jag nämnligen en youghurt och höll på att tuppa av efteråt. Min laktosintoleranta vän kan du komma hem nu så vi kan äta dyr laktosfri mat tillsammans och sukta efter chokladkakor på Ica.. jag saknar dig!

Nostalgisk

Sitter på tåget mellan Gävle och Stockholm. Det är så otroligt vackert här uppe idag. Solen skiner för fullt, det är extremt mycket snö på backen och framförallt i träden, så att det är sådär vita, tunga och otroligt vackra, ute är det - 14 grader och vindstilla. Det är nästan så det bränner lite genom glasrutan när den varma solen träffar ansiktet. Jag glömmer ofta att Gävle faktiskt är Norrland, jag älskar ju Norrlands vintrarna.. men Gävle, de räknas inte dit kanske beror det på min förakt för detta ställe och för att det luktar illa ha ha.

När jag kom upp till Gävle idag kände jag en sån otrolig längtan efter skidor. Pappa har erbjudit mig och Henkan att åka med till Åre när dem åker upp den 25e. Men jag tror inte Henrik får semester och jag har precis börjat min nya skola då.. så de hade ju kunnat gå bättre. M har också erbjudit mig att åka med till Åre på "sportlovet" ett erbjudande jag faktiskt starkt överväger, skidor är ju lätt det bästa som finns. M kommer du ihåg den där "vintern" (det var påsk och strålande sol och varmt som attsingens) när vi åkte skidor i munktröja, hade egen afterski på eran veranda med utsikt mot Åre skutan och World Cup, när vi sippra Cola light och käkade hjärtchips som afterski.. Det var samma gång som vi solade med folie och spelade in tokiga videos och då bastun var platsen att hänga på "for some privacy". Det var tider det gullis, ska vi göra det igen? Vi byter colan mot Vin och kör Dippans afterski med galen dans på borden... sen bara kör vi, är du på?

Nystart

Sådär ja! Nu är den första hela veckan på det nya året slut. Imorgon börjar mitt liv på riktigt igen efter ett väldigt dåligt och förvirrat halvår, jag måste säga att det är så JÄKLA skönt! Denna gång pratar jag inte om att jag ska göra en nystart som gäller att träna och äta ordentligt osv (även om de också finns med i planerna) utan denna gång handlar nystarten om allt annat! Imorgon börjar mitt liv som en ganska upptagen person igen och som jag tidigare sagt känns det fantastiskt att ha en kalender som är så full med saker som min är just nu. Jag har verkligen längtat efter rutiner, man behöver dem, de är bra med rutiner!

Fick igår förresten veta att jag trots att jag kommit in på den kurs jag vill gå, ska gå på upprop för journalistik programmet på Södertörn på fredag trots att jag är reserv! Det innebär att om inte ett visst antal dyker upp på uppropet så kan det vara så att min dröm om att plugga journalistik blir sann... jag vågar knappast hoppas men det känns så bra ändå, att veta att jag är så nära, de får mig att vilja kämpa som satan för det jag verkligen vill! Om jag skulle komma in startar tre år med REJÄLT mycket plugg redan på fredag men det tar vi då isåfall... Imorgon är det skola och klockan är sent, ska åka om fem timmar! Försöker ställa tillbaka dygnet, trött imorgon innebär sova tidigt och sen är jag på banan igen! Hoppas alla mår bra vart ni nu än befinner er i världen, jag saknar er. Nu är det förresten bara 41 dagar till Mic kommer hem, PUSS!

Bloggfel

Det är fel på min blogg. Jag kan bara skriva, har ingen meny där jag kan välja fet, kursiv osv, inte ladda upp bilder, ingenting sånt. Dessutom kan jag inte göra styckeindelning i texten så allt blir bara som en löpande text. Någon annan?

Tjo och tjim!

Igår var vi ute en sväng jag och Elsa, sen mötte vi upp Stina på Telegrafen. Det var halv mycket folk, mycket folk som dansade och enligt mig, skit bra musik!! Vi åkte dock hem tidigt eftersom Stina skulle jobba och Elsa hade jobbat hela dagen. Dessutom har vi en extremt viktig bowlingmatch ikväll! Dagens planer ser ut som såhär: Ner packning av julpynt, sätta upp lite tavlor mm, påbörja projekt "göra klart hallen", få upp gardinstänger, ställa upp ett provistoriskt matbord i vardagsrummet. Efter att jag gjort alla tråkigheter så ska jag laga mat och sedan möta upp några älskade damer på Rim Nam för thai mat (inte jag som lovar att laga kött hemma) och sedan bir det bowling på hög nivå. Två lag, tävling. Hoppas verkligen något av allt min svärfars tjat om sträckta armar, blicken osv har fastnat så mitt lag vinner, eller att allt bowlingnötande på Wii på julafton har gett mig någonting..

Världens bästa förkrök?

All by myself. Cola i glaset, lockar i håret, smink i fejjan, let's dance på tv:n och en riktigt bra tidning. Bättre "förkrök" kan det inte bli, väntar nu på att elsa ska jobba klart sen blir det skaka rumpan eller någonting ;D. PUSS.

Dagens uppdatering

Vaknade runt 9 imorse och tåg halv elva tåget in till stan för att lämna tillbaka skolböcker och låna nya, hittade dock bara en som jag skulle ha men det får duga tills jag kan ge mig ut på jakt igen nästa vecka. Efter böckerna hann jag inte så mycket mer, vilket var min tanke. Tog tunnelbanan till Farsta och där gick jag till H&M och köpte toffsar, hårspännen och strumpor medan jag väntade på Stina. När jag var klar mötte jag upp Stina på en affär sen satte vi oss i den fina hyrbilen och så skjutsade Stina hem mig. Vi hann gå igenom en hel del kul och mindre kul saker.. verkar som vi båda känner lite samma sak för en sak just nu, jobbigt.. men skönt att veta att man inte är ensam! Ikväll har det pratats om utgång, en lugn och stillsam sådan.. mest bara för att få komma ut, träffa folk och umgås, inte ens alkohol är involverat ikväll. Vi får se hur det blir med den saken men det vore iallafall sjukt trevligt. Nu MÅSTE jag sätta igång med pluggandet, det är fruktansvärt mycket plugg just nu. Blir nog klar lagom till det är dags att laga middag, sen blir det let's dance och plugg och sen hoppas jag på utgång! PUSS.

Muntra tankar endast

Var och köpte en ny kalender idag, hade en som gick till nästa höst men jag kände ändå att det var dags för en nystart, så jag valde att köpa en ny och börja om. Har suttit och skrivit in viktiga händelser, in-planerade saker och mina nära och käras födelsedagar halva kvällen. Har också konstaterat att nästa vecka och veckan efter det kommer att bli VÄLDIGT KÖRIGA. Anledningen är enkel, jag börjar kursen på Södertörn samtidigt som kursen i Gävle inte är slut än.. detta leder till att kurserna krockar och att jag kommer ha dubbla uppgifter, dubbla föreläsningar osv i två veckor, de två mest upptagna Gävle veckorna också, strålande! Nästa vecka har jag skola tre/fyra gånger och tenta på Stinens födelsedag den 16 januari (notera att detta är en lördag). Jag kommer att vara busy, busy men jag tycker faktiskt att det är skönt och roligt att kalendern är fylld till maximum och att veta att det blir fullt ös. Jag har saknat fullt ös.. att gråta för att man har så mycket att göra har genom åren haft sin charm det också, det är härligt att vara helt utpumpad.. dock vet jag att det kommer att vara ett helvete den första tiden innan jag börjar komma in i rytmen.. Nu kör jag! Jag ska försöka köra den muntra stilen, inge depp, bara pepp! Idag är det faktiskt bara 28 dagar kvar till jag fyller tjugo och ENDAST 44 dagar till mickis kommer hem! Jag längtar efter henne så jag nästan spricker, satan vad mysigt det ska bli att ha henne hemma om 44 dagar igen.

Today

Jag är så trött på allt just nu att det inte är sant, men jag vill inte vara det, jag leer och låtsas som ingenting.. det är alldeles för påfrestande för mig själv och andra om jag går runt och är sådär ledsen som jag kan bli ibland. Istället försöker jag hålla mig sysselsatt hela tiden så jag slipper tänka och fundera, det funkar faktiskt rätt bra. Dock sover jag fruktansvärt dåligt på nätterna, det har jag gjort sen nyårsafton.. vaknar och kan inte somna om, vrider och vänder på mig och vaknar av allt, sover oroligt, följden av det? Jag är trött precis hela tiden!
Idag var skolan inställd, lite typiskt faktiskt. Tänkte ta på mig långkalsonger, mjukisar, ordentliga skor och sen tänkte jag gå ut och gå en powerwalk! Rensa huvudet och hålla mig sysselsatt, det blir nog bra. När jag kommer hem ska jag plugga lite och ikväll ska jag och Henkan se på en film som jag hyrde igår, super mysigt, längtar redan.
Hoppas alla får en bra dag därute, att ni njuter av livet och att ni mår bra. Puss mina nära och kära.

Update

Igår var vi på middag hemma hos Peter & Carina med Henriks syskon på pappas sida. Först fick vi goda snittar och bubbel. Det blev senare middag bestående av oxfile, hassebackspotatis, sallad och en massa olika såser. Till efterrätt fick vi kladdkaka, glass, grädde och bär. Allting var som vanligt väldigt, väldigt gott. Efter mat och gott så spelade vi Nintendo Wii hela kvällen. De blev en himla massa tennis (så pass mycket att Henkan idag har tennisarm), de var olika formationer, singel spel osv.. jag vann nog bara en gång, men bättre det än ingenting. Idag har vi inte gjort något mer än städat och plockat. Jag hittade trots att jag städat tre gånger sen nyår fortfarande lite skräp från den blöta natten. Hittade också spritflaskor, ölburkar och andra konstigheter i min handväska som stått brevid sängen sen juldagen antar jag, mackan det är din öl antar jag, come get it. Ikväll har vi tittat på film och gossip girl. Nu är det sprängaren som gäller och sedan ska vi se klart baksmällan, den är bara så kul.

Imorgon blir det skola, åh vad jag längtar till 20de när skiten i Gävle är slut, när det tar en timme att åka till skolan och när man inte behöver räkna bort en hel dag för att man ska gå i skolan tre timmar. Hoppas min nya telefon kommer imorgon, hoppas, hoppas.

We used to rule the world

Jag är så fruktansvärt ledsen, besviken och arg. Tack för ingenting. Det gör mig så ledsen att du gör som du gör, att jag inte betyder mer än såhär för dig.. Att det är så enkelt för dig att bara inte bry dig, att låtsas som inget spelar någon roll, eller kan det vara så illa att du faktiskt inte bryr dig på riktigt? Efter allt jag gjort för dig känner jag att det vore mer värdigt om du spottade mig i ansiktet och bad mig dra åt helvete, än det du gör nu.. Jag har gjort allt för dig, insåg nu att jag kanske inte ens var vatten värd för dig, kanske var allt bara ett falskt spel från din sida? Säg mig, vad gjorde jag för fel? Vad gjorde jag för att förtjäna det här? Jag har så många frågor.. så lite svar.

Trots det finns du för mig.. i mitt huvud varje dag, ofta. Vänner är vänner, det finns få av dem, du kommer alltid att vara min, det kan jag inte göra något åt. Du gör det inte för att såra, du gör det inte för att vara elak, du gör det bara för du inte vet vad du ska göra.. Det gör dock ont att veta att du vet att det är såhär jag känner, att du vet att det inte spelar någon roll vad du gör, att du vet att du sårar mig och att du vet att du alltid kommer att betyda väldigt mycket för mig... och att du trots allt detta inte kan göra någonting. Det gör ont, jag tappar lusten, jag är på väg utför igen, jag orkar inte.. rädda mig.



Did I throw it away?

Jag ringde Mick idag.. jag tror hon kände desperationen i min röst för några timmar senare plockade jag upp henne i ett snöigt Västerhaninge. Vi åkte direkt till Coop och laddade upp med en massa gottis, ni vet sånt där som man verkligen behöver? Cola, cola, chips och chips, hemma kom det fram en vinflaska också, nu har vi det bra tillsammans. Vi sitter i min soffa hemma, vi har tänt en massa ljus överallt.. vi tittar på Gossip Girl och pratar en massa.. en äkta tjejkväll. Vad pratas det om? Killar, killar, killar, relationer och ja sa jag killar?  Känns som vi kan bli sittande här väldigt länge, men det gör mig ingenting, vi träffas inte allt för ofta, så jag vill njuta av varje sekund jag får med henne, det är bara så det är. Imorgon blir det dock uppgång tidigt, jag och Alva ska till Globen för att gå på Disney on ice, hon fick det i 5:års present av mig och imorgon är det dags.

Det är inte lätt när det är svårt...

Jag lovade mig själv att tänka efter detta år, att undvika onödiga misstag och att inte handla först och tänka sen.. jag har redan gjort ett misstag jag kommer få ångra länge, så otroligt onödigt, så dumt att jag ångrade det sekunden efter. Varför gör vi saker som vi egentligen är medvetna om är fel? Det är riktigt typiskt mig, jag antar att förnuftet inte alltid är de starkaste. Jag hatar att ångra.. jag gör nästan aldrig det.. jag ser inget i att ångra det som redan gjorts, men denna gång är annorlunda, det går inte att inte ångra.

Jag kan inte sova.. imorgon ska jag ringa M, hon förstår alltid mig när det handlar om sånt här. Kanske har vi båda gjort misstag, kanske känner hon mig allt för bra.. det är bra med henne, hon hör vad jag känner direkt, det behövs inga förklaringar, inga känslor eller ord, det behövs ingenting, det är så enkelt.

Vad är det för dag?

Godkväll! Vi tog sovmorgon i morse, vi var fortfarande trötta från nyårsafton och ja det är vi nog faktiskt fortfarande! Efter den långa sovmorgonen åkte vi till Haninge, gick på Bauhaus och hämtade skruvar till vår duschvägg, sen påbörjade vi min telefonjakt. Vi började på elgiganten men slutade sen på tre i haninge, det blev en Iphone för min del, nu kommer jag vara fattig ett bra tag men jag kände att jag fick en bra deal ändå så det är bara se glad ut. På onsdag landar den hemma hos mig, tills dess är jag halvt telefonlös, känns halv roligt men det är bara gilla läget. Så vad gör alla ikväll? Vi är fortfarande trötta och sega så vi ska bara spela spel hela kvällen och äta en massa onyttigheter. Just nu är vi hos Nettan och Palle, Henkan och Anton lirar NHL 2010 och det låter väldigt mycket, antar att dem har väldigt kul ;) Ha en trevlig kväll, oavsett om det är spel, party, film eller soffhäng som gäller, puss!

Underliga saker händer ibland

Det var visst inte bara jag som var lite väl party för min egen skull igår! Henkan har precis fått ett meddelande av en kille i hockeylaget som undrar om han fortfarande är bänkad resten av säsongen? Joppe ringde precis och hade en väldigt underlig fråga "har jag sovit en hel dag och en hel natt och en hel dag till? det är så mörkt ute" (dvs att klockan skulle vara 22.25 lördag 2/1 och han sovit sen 16.00 idag) Själv känner jag mig fortfarande full, lycklig är jag också. Nu ska jag jaga fatt på nyårsbilderna. PUSS!

God fortsättning!

Helt nytt år, nya möjligheter, igår skålade vi minst sagt in det nya året med dunder och brak!
Tre rätters middag hemma hos mig och Henkan med våra närmaste. Stina och Ellen kom hit tre timmar före alla andra, de fixade med allt, ändå fick vi bråttom i slutet. Stina är en riktig klippa i köket, utan henne hade det inte blivit så bra mat, hade antagligen inte blivit någon mat alls, men tack vare henne blev allt super gott! Vi åt jätte goda "mackor" till förrätt, fläskfile till varmrätt och avslutade med Gino. Kvällen var bra, god mat, dryck och trevligt sällskap! Kvällen innehöll en massa prat och mys! Tolv slaget firade jag med Henkan, Joppe, Hultan, Marcus, Adde, Robin och Amanda, vi skålade i champagne och tittade på raketerna i en kvart innan vi gick in och spelade ölspel och annat skoj. Stina kom tillbaka sen och vi alla mös lite innan det började dö ut lite, 7 personer var vi kvar, varpå 6 skulle sova kvar, det blev tajt och många turer fram och tillbaka. Kom i säng runt halv fem, somnade inte förnens halv sex kanske, sov i mitten och snarkningarna avlöste varandra, sov riktigt dåligt, fast ändå i mellan åt riktigt bra, men trångt och varmt var det. Vaknade i morse av att världens bästa Stina återigen var helt underbar, denna gång städade hon, vi tvingade oss upp, tyvärr var jag inte aktiv alls, jag ville mest bara spy, kändes som någon kastat mig med huvudet före ner i backen och sen stampat på det, men tack stina, du är grym. Jag, Stina och Marcus åkte sen och åt pizza med Ellen och Sandro, när jag kom hem mådde jag så dåligt, sen har jag sprungit fram och tillbaka till toaletten hela dagen/kvällen... inte trevligt! Men baksmälla kombinerat med mensvärk är faktiskt ingen höjdare för någon, så det är bara gilla läget och längta till imorgon! Min telefon badade förresten i öl igår så den funkar inte alls! gula error rutor dyker upp och ingen av de 5 knapparna som finns på hela telefonen fungerar, fan. Imorgon måste jag åka och köpa ny telefon, känns riktigt dumt och onödigt men vad ska jag göra? Garantin har gått ut och telefoner kostar skjortan att laga och hemförsäkringen har 1500 som självrisk, så det blir ny telefon..

RSS 2.0