!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

crap

Jag är magsjuk... Jag har ju varit med om bättre saker, fy fan.

It's a hard day

Jag har så lite lust till att göra någonting varje dag och jag är så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till när jag kommer hem på dagarna, trots att vi i SP3C kanske inte kan påstå att våra dagar såhär i början på veckan inte är allt för ansträngande?

Nej jag måste gaska upp mig. Sitter och tittar på resor, jag gör alltid så här. Så fort det tar imot lite villa jag åka bort, det behöver inte vara jätte långt bort eller till en strand i värmen, men jag känner så ofta för att byta miljö. Men det blir inga fler resor i år, no, no, no.. Jag spar mig till nästa år, Turkiet, Paris, New York, Rhodos och Bryssel får räcka för i år, undra om jag var väldigt trött på livet det här året eftersom jag reste så mycket?

Nu ska jag plugga glosor, jippi för mig. Jag har 140 glososr till idag och jag är inte klar med alla så måste läsa på resten. Ikväll ska jag skriva klart en förbannad svenska uppgift som det inte spelar någon roll hur länge jag jobbat med, den blir aldrig klar, känner att nationella proven kommer gå great för mig, goodbye mvg.

Juste! Ska på middag hos mormor också, hon är mig en snäll filur. Puss.

Lazy sunday

Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt. Jag har sovit halva dagen och suttit rakt upp och ned i soffan och bara glott.  Ut gick jag för första gången klockan sju, då jag förflyttade mig hem till pappas soffa för att spendera ytterligare timmar med min syster, the hills och godis, usch.

Nu ska jag dricka grönt tee, det behövs verkligen efter dagen kostintag som i stort sett bestått av ingenting och bara godis nu på kvällen, dessutom är jag dunder förkyld och kan knappt prata.

Jag har jobbat på min önskelista idag, jag gjorde en lista med saker jag önskar mig till jul som jag vet redan nu, bara för att fördriva tiden, gud vilken trist dag, värre än mickis god damn it.. Nej tee var det..


Lillasyster
Bild: Playahead


Young love

Min syster är en av världens snällaste personer, hon har ett enormt hjärta och är den eviga optimisten. Jossan är tillsammans med Adam som är en super gullig kille som verkligen, verkligen tycker om min syster, mycket. De är så gulliga ihop att halva mitt hjärta smälter, det var så speciellt när man var i deras ålder med pojkvänner och flickvänner och allt, det var så himla hemligt allting. När jag tänker på hur det var i deras ålder värmer det. Jag har aldrig tagit den där kärleken man kände i den åldern på allvar, men jag har börjat ändra mig nu, den är antagligen en av de starkaste kärlekarna man någonsin kommer känna, den första riktiga kärleken.

Kommer ni ihåg er första kyss? Första gången någon sa "Jag älskar dig"? Första gången det pirrade så där exta mycket i magen och hjärtat slog en massa extra slag? Eller första gången era hjärtan totalt krossades och det kändes som ni aldrig mer skulle resa er upp igen? Jag minns alla dessa gånger som de var igår, jag kan inget annat än le, det var nog äkta kärlek trots allt.



Just dance gonna be okey!

Oh hjälp vilken helg. I fredags var det fest hos sara, det var så fruktansvärt trevligt, umgicks med alla mina favoriter och massa annat super trevligt folk! Dock slutade det inte så trevligt vad jag har förstått, det är så himla typiskt.

Igår var det en sådan himla stressig dag, jag vaknade tio av att palle ringde och frågade om jag ville ha ägg till frukost, jag höll på att kräkas av tanken på mat. Men jag gick upp åt en brödbit och en kiwi innan jag åkte på hockey cup i Spånga. Det var så kallt i hallen, hade vinterkläder på mig och frös som en jag vet inte vad ändå. Satt och hoppades hela dagen på att de skulle åka ut så vi kunde åka hem, vilket stöd men jag hade en tid att passa, var bakis och frs. Vi åkte iallafall hem runt sju, stannade på Donken och jag tvingade Anton och Jona att vi skulle äta i bilen för jag var  så stressad. Kom till ishallen nio, ingen var där med nyckel, vi kom inte in. Jag vart mer och mer stressad och alla bara jävlades för jag var så stressad att komma ut på krogen när jag klagat hela dagen på att jag var så bakfull, min syrras pojkväns pappa var värst, han ska få.

Kom tillslut hem klockan halv tio var hos john tio, hällde i mig drickan, gick till tåget för att åka till Telegrafen men mickis dum som hon är kom helt plötsligt på att hon skulle gå ut så jag gick hem dit. Sen efter hon gjort sig i ordning vart det TG, satt utanfr och kastade i mig ännu mer dricka i bilen. Kvällen började great redan i kön. Var trevligt på TG, men kvällen slutade inte så bra för min del, har inte sovit någonting på flera dagar, bara stressat igår och åt knappt någonting igår, min kropp orkade inte, men idag mår jag inte dåligt för det, jag har bara så fruktansvärt ont i halsen att jag inte kan prata.


Nu drar jag på fest

Ja som rubriken lyder så är det fest idag och utgång imorgon och jag är så pepp. Sitter just nu med en massa musik och dricker en cider för mig själv. Ska möta jess och mickis utanför Ica och sen gå hem till marie innan vi går på festen. Känns som kvällen kan bli väldigt rolig och som att jag kommer vara en galet taggad tilda hela kvällen, tammie ska supa mig under bordet och jag någon annan, hur ska detta sluta?

Ha en trevlig kväll. Bye!


Search your heart, search your soul

Det liv man tror sig leva visar sig ibland inte riktigt vara så och människor man trodde man kände innan och utan, som man älskar visar sig vara någon helt annan än man tror ibland. Livet kan ta en krafitg omväg och det har jag idag förstått på riktigt, ingenting blir som man tänkt sig, ingenting ser ut som det är. Vi tänker på dig.


torka

Jag orkar inte blogga på dagarna jag vet inte vad som hänt? Jag struntar i det tills lusten kommer tillbaka, hoppas den kommer snart.

Kisses

FITT SL

Vad är det perfekta sättet att spendera en lördag kväll på? SL har svaret.

På ett tåg i Västerhanninge som vägrar gå ner till nynäs. TRETTIO FEM minuter ska man behöva vänta för att komma ner till hålan, jag hatar SL och hungriga är vi! Fitt fjortisar har vi brevid oss också, så jävla jobbiga att vi snart hänger dom, eller aa oss själva. Vi hatar SL och är bittra som tusan. Bara för man bor i nynäs är man isolerad från omvärlden, om man frågar SL DET VILL SÄGA.

Den ena fjortisen brevid har inte blivit tagen bakifrån hon är faktiskt oskuld, trots det stönar hon som ett djur, olidgligt spännande. Nu går tåget, äntligen JAG HATAR SL OCH FITT FJORTISARNA, just nu är dem nästan värre än SL.


(Vi är argare än det framgår av bilden)


// Tilda, Jessica och Marie.

I'm such a good sister

Idag spenderade jag eftermiddagen med min lillasyster fyra år. Hon är antagligen det mest underbara som finns på hela jorden och bara tanken på henne gör mig lycklig, glad och helt varmt inombords. Idag spelade vi datorspel, vi spelade Ronja Rövardotter och jag är tydligen inte riktigt lika grym på spel som jag var förr.. Iallfall så lyckades jag spela över hennes sparade omgång som hon och min mellan syster spelat. Vi kom desutom ingen vart, stod still på samma ställe i spelet och trampade och alva.. ja hon började grina. Jag kunde inte hantera hennes gråt,  jag tog hem spelet.. och nu?

Jo nu ligger jag här i sängen och försöker ta Ronja någon vart i spelet så vi tillsammans kan spela det sen.. så min fråga lite halv sent en tisdags kväll i september är? Finns det någon där ute som vill förgylla mitt liv och fyra åringens med att komma någon vart på det här himla spelet... snälla. Erica brukade inte vi vara grymma på Ronja?

Time goes by but I'm holding on

Jag är hemma från Bryssel sedan två dagar tillbaka. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva Bryssel, det var bara hur roligt som hellst, en oförglömlig resa som vi aldrig kommer att sluta minnas, det var helt fantastiskt. För en mer detaljerad beskrivning om resan tycker jag ni ska läsa Nynäs Posten på fredag där jag och mickis skriver om resan.

Igår var vi på födelsedags middag nere på Kroken med halva tjocka släkten. Efter Kroken åkte alla barn och Peter & Carina hem till dom och sjöng singstar och dansade. Vi träffas inte så ofta men när vi väl gör det är det alltid ur trevligt och igår var verkligen inget undantag.







Belgium

Imorgon åker vi SP3:or till Belgien, närmare bestämt till "Europas huvudstad" Bryssel. Det kommer att bli grymt, 60 tokiga samhällare på vift. Åter på fredag, läs om vår resa på fredag i Nynäsposten och om hur våran resa var nästa vecka.

Puss och kram.


Nynäshamns posten

Missa inte världens bästa SP-klass i nynäsposten idag. Där får ni veta lite om vilka vi är och vad vi ska syssla med under hösten/vintern. Det finns också en grymt charmig bild på sidan. Det här året kommer att bli grymt jag känner det på mig, speciellt med SP3C.

Hemma dag

Idag är det fredag och jag är hemma och är totalt dunder förkyld. Jag har en sådan grym hosta att det gör ont i hela kroppen när jag hostar, suck, tre dagar kvar till Bryssel.. peppa peppa.

Jag ligger alltså framför tvn idag är är helt utslagen, jag dricker dessutom en himla massa tee, det är så det ska vara när man är sjuk. Helgen blir nog väldigt, väldigt lugn för min del för ja, jag orkar nog inte så himla mycket mer. Om jag hinner/orkar lördag eller söndag blir det shopping, jag längtar verkligen efter nya höstkläder.

Idag ska jag passa på att måla mina naglar och ta hand om mig själv, sånt man gör när man är sjuk. Naglarna lackar jag i mitt onödigt dyra behov av OPI lack, men jag är ju beroende av att måla naglarna så det får kosta nästan vad det vill när jag köper nagellack.




Till fingrarna Vodka & Caviar och till tårna Midnight in Moscow, det låter så lyxigt.

tråk

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här, dagarna rullar på i vanlig ordning med skola. Jag ger en lista, jag orkar inte mer än så ikväll.

Favorittidning: Ehm, omöjligt har ni sett min tidningshög? Men ehmm.. Elle eller Vouge.
Favoritplagg i garderoben just nu: Min nya mys tröja
Byter gärna garderob med: Vem som hellst i dagens läge!
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart
Sminktips till allmänheten: Har inga, jag sminkar mig inte ofta, kass på det.
Mitt rum kan beskrivas som: Ett helt hus med rosa och lila dekorationer.
Mig själv med tre ord: Hur var det? Ambitiös, Social och bestämd? Jag kan nog vara lite gullig ibland också.
Jag tränar:  För lite.
Jag ville bli när jag var liten: Jag har alltid velat skriva, det vill jag fortfarande varannan dag.

Nu vill jag bli: Just nu. Hmm marknadsförare.
Humör just nu: Väldigt glad men trött.
Är det nåt du absolut inte äter: Surströmming och spenat.
Hur många kuddar sover du med: En platt sak eller ingen, men med 1000 kuddar runt mig.
Favorit låt: Oasis - Wonderwall & Alicia Keys - No one, jag älskar de låtarna de betyder mycket för mig.
Morgon- eller nattmänniska: Utan tvekan natt människa, på morgonen tänker jag bara tio minuter till...
Sparare eller slösare: Aldrig sparat en krona i mitt liv, slösare.
Bästa film: Jag är en sucker för kärleks filmer så.. Pretty Woman eller The Notebook det är tajt.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två eller tre.

Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Haha bara ordet kittlas!
Största svaghet: Jag gråter när jag är arg, upprörd och besviken. Jag är dessutom väldigt svag. förlorar alltid i armbrytning.
Det här är jag bra på: Jag vet inte jag är grym på att prata och på att ehm.. prata?
Chips, morötter eller godis?: Jag önskar det var morötter men nej godis 
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Oftast städat men ibland när det är mycket att göra, stökigt.
Kaffe, te eller inget? tea, tea, tea.
Har du en besatthet? Jag är besatt av att titta på film och av att ikonerna på datorns skrivbord ska ligga jämnsides och i höjd med varandra annars är jag nervös att jag inte vet vart jag har dom.. haha shit nu blev det pinsamt.
Favorit serie: Utan tvekan "OC" men jag älskar Gossip Girl och Heroes.


RSS 2.0