!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

twins

Är detta jag för några år sedan eller min syster tretton år gammal?
Ibland ska det tydligen vara svårt att avgöra säger folk...
Observera att det även är min tröja!

Första advent

Vem har sagt att söndagar inte kan vara mysiga de också? Det är ju trots allt fortfarande helg och idag är det ju första advent, 3 ljus till julafton.. nu väntar en månad full av mys och idag drar vi igång allt, jag och mina bästa tjejkompisar! Glögg kväll med en massa gottis hemma hos tamara i goda vänners lag det är så man borde spendera varje söndag!

Imorgon kommer en av mina bästaste vänner i hela världen hem till mig, det ska bli super duper mysigt att få ro om henne en stund, mickan pickan.

Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen röra mig upp mot ishallen och titta på min pojkväns små hockyekillar när dom vinner över Mariefred.


Puss & Kram

Just like a circus

Jag älskar Britney Spears nya skiva "Circus", precis min typ av musik, den är grym! Jag kommer att dansa mycket, ofta och länge till den här skivan, jag längtar tills den börjar dyka upp på alla fester!

Hur härlig ser inte kvinnan ut på decembers omslag av Rolling Stones magazine?

29 dagar kvar

Nu är det mindre än en månad kvar till julafton och det känns grymt att kunna säga det! Av skolan återstår ungefär sjutton dagar, sen har jag klarat mig igenom halva tredje året på gymnasiet, vilket innebär att student kommer allt närmre, vad händer sen? Nej jag tänker fortsätta skjuta på tanken... gymnasiemässan gjorde mig iallafall inte klokare! Nu ser jag iallafall fram mot jul och allt som hör där till, i nyår blir det skidor och mys i Åre i vanlig ordning.

Idag är det redan tisdag. När jag kommer hem från skolan idag ska jag jobba lite med mitt muntliga tal i Svenska B och öva, öva, öva! Samma sak gäller imorgon fast då måste jag också plugga geografi. På torsdag ska jag baka pepparkakor och äta pizza med mina systrar och mamma, jag längtar. På fredag kommer Jess hem, det ska bli skönt att ha ungen hemma igen så allt går tillbaka till sin vanliga ordning! På lördag ska jag shoppa julklappar, lite grejer till mig själv, lite adventssaker och sen hem och fixa med allt, dricka lite glögg och äta lite lussebullar till och med, kanske blir det utgång... men jag är inte speciellt sugen.

Vilket ointressant inlägg nu ska jag göra något vettigt som att i vanlig ordning innan skolan på tisdagar titta på det nya avsnittet av The Hills, fierce!


Jag har aldrig varit sämre på att blogga

Sen jag bloggade senast har det hänt en hel del.. marken är tillexempel täckt av ett vitt fint täcke så här lagom till första advent om en vecka. Ikväll ska det tydliogen bli storm och snö i massiva mängder över östra Sverige och värsta kommer det vara längs Roslagskusten där det kommer att blåsa över 25 m/s, det är i såna lägen man är glad att man bor i ett litet sött hsu vid vattnet längs med just Roslagskusten, ska jag skratta eller gråta?

Jag ska spendera dagen med att städa och skriva tal, väldigt roligt. Just det i fredags fyllde min vän emma år och hade en väldigt mysig, trevlig och rolig arton års fest, tack för kvällen gumman och grattis igen!

Love love love


Baby sis and sis <3

Screw Robert

Gud vilken helg, intensiv helg kantrad av roligheter och andra mindre roliga saker. Igår var jag dock på middag hemma hos Peter och Carina (henriks pappa + fru) det var super trevligt, vi åt stuvade makaroner och falukorv, det var riktigt god söndagslyx, helt perfekt!

Nu är det iallafall ny vecka, måndag. Imorse hade jag super svårt att komma upp, jag låg bara kvar och drog mig längre och längre. Den här veckan måste jag göra klart mitt tal till Nationella muntliga och lämna in ett PM där jag berättar vad det är jag ska prata om, just nu försöker jag hitta en intressant vinkel och något kul att skriva om men det står still, det får alltså bli morgondagens problem.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv (NEJ JUSTE VÅRA TV- BOXRAR FUNGERAR INTE, HATA BOXER!)
Jag skulle vilja hänga Robert på Boxer just nu, bort med hans fula nylle från tvn efter det här. Jag ska väll göra något annat kul, pilla mig i naveln eller så då, bye.

JAG BLIR GALEN

När jag kom hem från Öppet hus idag så hade jag en sådan himla överenergi att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta mig till, jag var orolig att det var lördag och att alla gjorde något kul så jag sprang runt här och försökte hitta något att göra... hittade min Guitar Hero gitarr i en hörna och sen var det kört.

Jag bestämde mig för att spela lite då jag och G brukar ha en årlig tunering. Dock har det inte gått som jag vill.. jag blir helt enkelt sååå arg, jag har fasstnat och ingen kan hjälpa mig (Bulan kan inte ens nynna till musik?).. Jag hade hoppats att jag vid den här tiden skulle kunna lägga upp en bild på min avklarade nivå med mina fingrar som seger tecken framför den för att reta G men icke då, jag har aldrig varit mer frustrerad. Jag är besatt och kan inte sluta, jag skulle kunna slå sönder något, kasta gitarren och trampa på skivan, helt plötsligt minns jag varför jag gömde gitarren...


Perfekt

Idag är det onsdag, mer än halva veckan avklarad och fort har det gått. Imorgon är det som jag nämnde förut öppet hus på gymnasiet och på fredag är det ledighet vilket jag tycker ska bli underbart skönt. Idag gjorde vi som sagt nationella prov i Svenska B. Det var inte speciellt svårt men jag kan inte skriva på beställning tyvärr det är inte min starka sida så därför får v se hur det gick. Efter nationella åkte jag hem i sällskap av my och pluggade religion och sen spray tannade jag ansiktet lite för att få färg. Det syns inte så himla mycket med det gör inget jag ville få lita färg så jag skulle slippa mycket smink och sen att känna sig fräsch är ju inte direkt något negativt heller.

Nu ska jag snart äta lite mat, ska sen göra mig i ordning och sen åka till min faster och fira hennes födelsedag, mys onsdag med släkten (längtar också lite efter min kusin som jag inte träffat på flera veckor)

later.


Tjuvstart

Jag smyg startar den här vintern med att just nu i detta läge äta lussebullar och dricka julmust och gud vilken glädje det är, dessutom fick jag avnjuta denna glädje kombination framför en brasa och Desperate Housewifes.

Har tänkt gå och lägga mig vilken minut som hellst, imorgon är det nationella prov i Svenska B (fem timmar) och så fyller min faster 50 år så det blir någon form av kalas/middag/fest där hemma imorgon. På torsdsag går vi tydligen bara halv dag för att sedan vara tillbaka i skolan för öppet hus som alla ska närvara på och sen på fredag som kompensation för öppet hus så är vi leda, ja när morgon dagens prov är överstökat så är det inte mycket jobbigt som återstår denna vecka.


Cosy

Det blåser verkligen storm ute, det låter väldigt mycket när man bor precis bredvid vattnet måste jag säga. Vågorna sväller över den lilla fyren som ligger utanför Nynäs Havsbad på väg ut mot Mysingen. Tur att jag är inomhus med en underbar pojkvän, en stor kopp te & värme.. Jag älskar hösten.

En obekväm sanning

Jag är hemma från gotland kom hem igår efter en toppen helg. Vi har haft det jätte roligt och super mysigt jag älskar att umgås med tokstollarna och min förlängda familj. Det blev en väldigt intensiv helg med en massa massa hockey och såklart kalas! Iallfall så har jag sovit piss dåligt hela helgen, super obekväma sängar och sen har min hosta inte blivit bättre utan bara värre så kombinerat med det intensvia schemat är jag nu väldigt slut.

När jag kom hem idag hade jag därför bestämt mig för att gå och lägga mig och sova ända fram till morgondagen, ingenting annat jag behöver verkligen vila. Satt i skolan på förmiddagen och verkligen längtade hem till sängen. När jag kom hem öpnnade jag dörren och gick in.

Inne möttes jag av en massa ren tvätt? tvättad, struken och vikt.... jag förstod ingenting.. Gick in i badrummet och fick se ett tomt badrumsgolv och en tom tvättkorg.. EN TOM TVÄTTKORG!?!?!? Jag höll på att svimma, aldrig har korgen varit tömd.. var detta en gåva från ovan? Förstod sedan väldigt fort att namnet inte var Gud utan snarare Annette Palm som uträttat miraklet. Jag blev varm inombords, kikade in i sovrummet och garderobsrummet och insåg att det fanns en hel del annat som behövdes rensas och tvättas så jag insåg att det var lika bra att ta tag i det nu när Nettan ändå hjälp oss en bra bit på vägen.. Så mycket för att sova 1000 år blev det alltså inte, ALDRIG BLIR DET SOM MAN TÄNKT SIG (Idag blev det faktiskt bättre)

Ingen rast ingen ro, tvättis kallar, bye.
Måste jag poängtera att min pojkväns mamma är underbar?


Trötthet

Jag känner mig trött som en jag vet inte vad idag. När jag kommer hem idag efter en ganska halv lång skoldag ska jag packa min rosa resväska med saker till Gotland, båten går klockan 20.00 så jag har ju tid på mig. Innan dess måste jag köpa ett par nya vantar, vore förargligt att sitta i en kall ishall halva helgen utan något på händerna och kanske på huvudet! Jag har läst mickis och maries papper inför deras vandring, fryser du som fötterna, sätt på något på huvudet, fötterna är mitt favoritställe att frysa om!

Nu ska jag reta mickis och försöka koncentrera mig på skolan "Du lär ju inte hitta svaret i en blogg My".. antar att samma gäller mig...

bye!


It just dips and bend you over

torsdag idag och aldrig någonsin har jag typ varit tröttare och mer otaggad på att göra något. Jag måste sooooova!! Något annat som jag verkligen verkligen också måste göra är att plugga psykologi, vad händer med mig jag måste börja ta ansvar för mina studier och mig själv, jag är ju... ehm.. vuxen?

Imorgon åker jag till Gotland, ser inte fram mot det speciellt mycket, följer mest med för att få umgås iallfall lite tid med min pojkvän som aldrig annars är hemma. Har blivit lovad att vi ska gå på Gutekällaren och dansa och dricka snuskigt goda drinkar så det kanske kan bli kul ändå, hocket, sprit och kalas, wiho.

hey you

Jag ska byta estetisk verksamhet till retorik, as svårt men det verkar skit ballt!

5 november

Jag ska börja med att säga att jag är så fruktansvärt glad att Obama (Obilama?) vann valet inatt, att vakna upp imorse och höra vem som vunnit, var en riktigt bra start på morgonen. Jag såg valvakan ett bra tag i natt mest för att jag inte kunde sova pågrund av min tunga hosta, men jag somnade som ni förstått innan det var klart.

Förövrigt idag har jag haft en fruktansvärt givande dag. Min projketarbetsgrupp hade ordnat en intervju med Jan Helin som är chefredaktör på aftonbladet och även född och uppvuxen i Nynäshamn. Jag skulle kalla honom mäktigast inom media, grymt mäktigt. Han berättade om sig själv och om sitt jobb som chefsredaktör, det var väldigt inspirerande, jag hade en mijlon frågor i huvudet när jag gick därifrån och han tände faktiskt en glöd i mit som legat och sovit ett bra tag nu. När jag kom in i Aftonbladets byggnad insåg jag återigen att det är det jag vill göra och att Jan Helin antagligen har mitt dröm jobb, det högsta jobbet i min värld.. Jag ska bli journalist, det är det jag vill, nu är jag tillbaka igen på ruta ett.. precis som pappa alltid sagt så kommer jag alltid komma tillbaka till mina skriv drömmar.

Vilken dag, som en låga som åter tänts efter att länge varit släckt kom jag på vad jag vill göra med livet & Obama visar att ingenting är omöjligt.. 5 november 08... hoppas jag har rätt.


Inspiration



 

They want change

I natt  (svensk tid) väljer USA sin nya president. Jag som aldrig någonsin förut varit intresserad av politik är denna gång faktiskt det. Jag tycker att detta är ett intressant val som skiljer sig väldigt mycket från tidigare val, jag tror att Amerika behöver en stor förändring och det är också vad de själva vill ha, det kan inte annat än gynna resten av världen och även dom själva.

Med tanke på allt som händer runt om världen och vad som just nu också händer i Sverige så behövs inte krig eller militära styrkor, någon behöver göra något för miljön och ekonomin. Därför om jag fick rösta hade min röst gått till Obama, ända sedan jag såg honom på Oprah Winfrey show så har jag tyckt att den mannen verkar genuin och ärlig, just rätt man för att styra ett sånt sönderfallet land.

Nej jag följer valet med spänning och tycker det ska bli fruktansvärt spännande att vakna upp imorgon och ta reda på vem som är världens mäktigaste lands nya president och jag håller alla mina fingrar korsade för förändringen, Obama.


CHANGE
Bild: Aftonbladet.se

You are going down

This is the end, I can't take this anymore, from now on you are done screwing with me, get it?


Authumn

Jag älskar hösten.. Mörkret, alla tända ljus, kylan och att man utan dåligt samvete kan ligga inne en hel dag utan att göra någonting, jag älskar det skarpt.. iallafall den här dagen.

måndag

Jag är som ni kanske förstått hemma idag, det är så konstigt, jag är inte speciellt trött i kroppen och har ingen feber men jag har så ont i halsen att det är fruktansvärt jobbigt att prata, tugga och svälja dessutom kan jag knappt röra huvudet nedåt utan att ha en pöl av snor under mig. Jag har egentligen inte alls tid till att vara hemma och inte lust heller för den delen men pappa tycker inte skolan är så smart, vad ska jag göra där när jag knappt kan prata?

Jag har en fullspäckad vecka framför mig. Imorgon ska jag spendera några timmar med My:s valp eftersom jag ändå är hemma och hon behöver hundvakt så kan den lika gärna vara hos mig några timmar. På onsdag har jag körlektion, ska på museum och sen ska jag och mina projektarbets kamrater intevjua Jan Helin som är chefsredaktör på aftonbladet, spännande. På torsdag har jag ett matte prov och på fredag ska jag faktiskt åka till Gotland.

later.

No headline


Halloween & syster fyra år















I have a dream

Jag börjar längta nu..
till mitt andra hem, mitt älskade Åre. Jag börjar alltid att längta en bit in på hösten. Längta till de där vitklädda träden, den speciella kylan, skidåkningen, luften där uppe, huset & framförallt sammanhållningen och känslan.. Dock kommer denna vinter att skilja sig fruktansvärt mycket från tidigare år.. det finns inget underbart hus att spendera flera veckor varje år i, inget hus att skapa fler minnen i utan det som finns kvar från det underbara fjällhuset är minnena.

Sammanhållningen försvann lite med huset, ni som ofta åker på fjällsemester vet vad jag menar? Det finns inget som det, sällskapsspel, filmer, god mat och en massa mys, det kommer inte bli samma sak igen. Vi får göra det bästa av situationen men det gör mig så ledsen att tänka på att de där mysiga vintraarna jag älskar är borta.

Det bästa med att vara i Åre så många gånger om året har varit att göra ingenting. Tro mig jag älskar att åka skidor men när man är i den lilla byn så många gånger varje år då finns det alltid en massa tid till att inte göra någonting, man vill inte åka skidor varje dag och man måste inte. Att bara promenera i byn, vara ute och leka i snön, shoppa, äte god mat ute, fika och känna av stämningen, det är underbart något bara Åre kunnat erbjuda.

Nu kommer det bli en konstig vinter, en annorlunda vinter, men jag längtar ändå, jag längtar dit upp till underbara Åre och att få skapa nya minnen på nya sätt. 

(Väldigt mycket tankar, väldigt luddigt. Inget vet vad jag pratar om antagligen bara jag och mina tankar) 


Min favorit restaurang broken


Ett av mina sällskap i Åre förra året

Jag och min päls som jag köpte förra året

Tessan glider ner från toppen

Tessan och jag sjunger singstar i vår hyrstuga (Staffans Paradis)

Åres bästa uteställe Bygget, vi lyxade till semestern.

Jag känner lite på solen med kall dricka och korv i tvärovalvet

I just love it

Också förra året, andra turen upp, nytt sällskap.

Shopping i byn

Bilåkande är jätte kul med en bästa vän och hög musik

Bästa vän, redo för äventyrsbad!

Icekart

Jag och Felicia hemma hos nettan och palle i Åre

Mickis förar innan bygget och middagen hos Nettan och Palle.
Under middagen söp palle dig väll under bordet sötnos ;D?

En trött jäkel på väg hemmåt efter en hård kväll på Bygget


Jag och Felicia åker pulka i Tegefjälls backen dagen innan nyårsafton förra året

Idag är nog många slitna..

efter alla festligheter som pågick runt om överallt igår, jag är också sliten. Dock inte på samma sett, jag ligger nämnligen hemma med en ganska så hög feber och den värsta förkylningen på länge som bara slog till mot mig på två dagar. Jag skulle jobbat idag, men det gick inte jag kom inte ur sängen, gud jag önskar att jag också bara var bakfull.

Imorgon är det skola igen, jag vet faktiskt inte om jag kommer att kunna gå dit, onsdags natten i min lilla klänning har gjort sig påmind på min kropp som knappt orkar lyfta fingrarna för att knappa på tangenterna. Nej, vi får se imorgon.. det blir som det blir mina måndagar är ju inte allt för betungande.. har dock en ganska så tung vecka framför mig med matteprov, psykolgi läxa och en massa möten i stan vilket ska bli roligt, jag måste verkligen kurera mig.

Jag önskar jag hade My;s söta hundvalp att mysa med just nu, så att jag hade någon att mysa med denna ensamma sjuka söndag 2 november, gud vad jag tycker synd om mig själv. Nu ska jag försöka äta något och plugga matte, good bye.


Some pics

Här om dagen var det som sagt halloween fest, oh vilka förberedelser det var. Super stressad var bara förnamnet av vad jag var hela dagen, benen, armarna och huvudet jobbade i 200, när det var dags för middag kunde jag knappt sitta still. Bar iallafall av till sorunda för andra gången för dagen vid sju och oj vad fint det hade blivit i lokalen och oj vilken spoooooky känsla. Festen var kul, mycket dans och skratt, en hel lyckad kväll för min del med kanske lite för mycket dricka som slutade med ett elände, men det är sånt man får leva med. Kom hem vid fyra hade en jätte läskig natt pappa sa att det kallades sömnparalys, kroppen sover men huvudet är vaket effekten blir att kroppen känns förlamat och huvudet helt friskt, det var helt klart obekvämt och riktigt hemskt. Antar att det var denna hemska grej jag råkade ut för.. jag ska aldrig mer dricka så mycket jag har drömt mardrömmar om det sen det.

Dagen efter mådde jag som jag förtjänade, men jag gick upp tidigt (sov jag ens?) och sen åkte jag till sorunda och städade medan mickan åkte hem. Det var fruktansvärt stökigt, helt sjuuuukt och jag mådde sååå dåligt men mina vänner är underbara det går att genomföra till och med något sånt med dom. Efter städningen vandrade vi i ös regn till bussen som tog mig hem till sängen.

Sen halloween festen har jag bara jobbat och jobbat. Imorgon är min sista dag jag ska fira med champagne, så känns det ungefär. Igår fyllde min lillasyster förresten fyra år, min sötnos, ska lägga upp lite bilder på henne och lite mer från halloween när min kamera är tillbaka från mamma vilket borde vara imorgon eller måndag.

En liten snabb spolning på mina senaste dagar, nu ska jag vila och mysa med min pojkvän som jag verkligen verkligen älskar, är inte kärlek det bästa?


De tre vännerna och tilda, jag var så här glad nästan hela kvällen och bara mös.

Marran och jess looked great as usually

Två araber ( marcus och adde) min partner in crime Johan Garpsäter & min älsklings pirat Sassie

Just dance!

Salig blandning; Ängel, katt, pirat, arab och rosa bebbe?
Fotograf: Tim Knutas (visst är 3D bilderna kul och annorlunda?) 


RSS 2.0