!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

The kind of love that never dies


Mina systrar är så otroligt fina, helt otroligt vackra... jag är så stolt över att vara storasyster till dessa två, mina småsystrar, ni underbara.


Det blir inget fredagsmys

Usch idag är det en jobbig fredag känner jag, det blir inte mycket till fredagsmys idag inte. Jag tittar mig omkring hemma och inser att det börjar att brinna lite i knutarna med allt jag måste göra.. Problemen blir bara fler och fler.

Problem ett: Det ser ut som någon släppt en atombomb i huset, det står saker överallt och i morgon ska jag ha folk hemma? Vart ska vi ens få plats?

Problem två: Jag sitter med en tenta som jag inte ens om jag jobbar 24 h om dygnet fram tills måndag kommer att bli klar med ändå.

Problem tre: En massa saker att göra i den nya lägenheten, inflyttning tio dagar...

Problem fyra: Tittar på mina stövlar som jag inte ska ha och konstaterar att idag är sista dagen för att lämna tillbaka dom, fan, fan fan.

Problem fem: Mina fiskar på Happy Aquarium vill inte samma sak som jag!

Problem sex: Jag måste hitta ett badrumsskåp tills idag för att vi ska kunna komma vidare i lägenheten, problemet, kolla ovanför, vart finns tiden till det?

Problem sju: Present till lillasyster, hon fyller år imorgon. Så jag ska hinna dit också.

Halloween

I veckan firas det Halloween, jag är ingen fantast av Halloween firandet, men det är alltid roligt när det sker lite saker, folk klär upp/klär ut sig lite extra, det pyntas lite, det blir fest och man får träffa sina vänner. För mig innebär också Halloween att det är höst på riktigt, höst och tända ljus.

På lördag ska vi fira Halloween, det blir middag och förfest och sedan utgång. Tänker ni klä ut er i helgen? Jag är väldigt tveksam, jag känner mig liksom inte bekväm i det.. men jag har som sagt köpt något litet som jag kan ha bara till en vanlig klänning, dock kan jag inte ha min nya fina klänning då utan måste rota fram något annat ur garderoben, suck, vad gör man?

Förra året hade vi en rolig STOR Halloween fest, ett härligt gäng med tjejer som ordnade och en massa roligt folk, i år blir det firande på annat håll men vi ska ha roligt som tusan! Jag önskar att Mickis och Jessica kunde fira med oss i helgen, det blir så extra tydligt att dem inte är här när det är speciella tillfällen då vi alla träffas och har det bra som alltid.

 
 
 

Förra året var jag Ängel tillsammans med Johan och året innan det var jag omgiven av två pirater, en officier, en groda och Britney Spears, själv var jag ingen mindre än Barbie. Vad ska jag vara i år, kläderna är blåa och vita.

 



Change of plans

Föreläsningen imorgon är inställd, jag som planerat hela min flytt utifrån denna föreläsning, suck. Har jag sagt att högskolestudier är lite halv knepiga? Nu blir det bil fram och tillbaka med pappa imorgon för att flytta sakerna, toppen sen ska jag hem och köra en "all-nighter", vilket verkar vara den vanligaste plugg metoden för studenterna... Sova på dagen och plugga på nätterna, det gör mig inget det är precis så jag alltid har fungerat!

Tomten kan du komma tidigare?

Det kan omöjligt bara vara jag som redan funderat på vad jag vill ha i julklapp? Känner att den här listan kommer att utökas innan det är dags för själva julefirandet men om det är någon som vill vara ute i riktigt god tid, eller bara är nyfikna på vad jag önskar att tomten tar med sig till mig i år så kommer här mitt önskekollage till Jul, enjoy.




Stuck with it

Idag har jag varit i Stockholm och uträttat ärenden. Det viktigaste idag var att jag skulle byta mina stövlar och köpa en present till min lillasyster, stövlarna glömde jag hemma och någon present till Alva hittade jag inte, så nu blir det de där Disney on Ice biljetterna jag funderat på att köpa, hon blir nog hur glad som hellst, det ska bli roligt. Jag köpte en lite grej till Halloween också, usch jag vill inte klä ut mig, men ja nu är det inte så mycket utklädnad, men ändå utklätt!

Ikväll hag jag varit hos mamma och Uffe och ätit, var kvar i två timmar efter middagen och satt och pratade, gick sedan hem och tittade på Ugly Betty och Desperate samtidigt som jag städade lite.

Imorgon ska jag till skolan, sen ska jag och pappa flytta det lilla som är kvar i lägenheten och städa ur den, med andra ord får jag skjuts från Gävle. Från och med imorgon "bor" jag inte där längre, det känns lite underligt, men bra på samma gång, det här var ju inte vad jag tänkt mig, men det är på det här sättet jag vill ha det, så nu kör jag.

Jag har en dålig känsla i magen, usch jag vet varför, jag ber till Gudarna att det inte visar sig vara rätt, jag är rädd.


Gud måste verkligen hata Gävle...

Det regnar ju konstant i den staden, jämt, jämt och återigen jämt, det slår inte fel. Sitter iallfall på tåget i detta nu och det är riktigt ruggigt ute men framförallt mörkt. Det känns som det är mitt i natten, folk sitter i sina stolar där de gäspar eller sover, jag tror det är mörkret och vädret. Min resväg är så fruktansvärt lång så här frammåt kvällen, man vill ju bara hem! När jag kommer hem ikväll runt halv åtta så ska jag äta pytt i panna och plugga, titta på lite tv och sova tidigt!

Just nu upptar vår kommande flytt nästan alla mina tankar, vad ska jag köpa nytt? Vad behöver jag? Vad vill jag ha? Vart ska jag ha det? Vad ska jag göra mig av med? Hur ska jag ha det och hur kommer det att se ut? Jag har dock vissa saker som jag är helt säker på i möbelväg, tyvärr är det mest bara småsaker och inga större möbler. Vet att det kommer bli mycket vitt eftersom alla väggar är vita och golven mörka, så det blir ljusa färger på de flesta stoa möblerna också! Nu letar jag vit säng, tänkte köpa en IKEA säng men till min förvåning upptäckte jag att dem har två sängar i sitt utbud till ett humant pris? Tåls att tänka på.

tråkig uppdatering

Jag är jätte dålig på att blogga just nu! Jag har fullt upp just nu! Helgen har varit rolig och ganska intensiv. I fredags tömde jag, henrik och jonas min lägenhet i Gävle, så nu är det ännu mer lådor här hemma! Efter att vi tömt lägenheten åkte vi hem och gjorde hemmagjord pizza och tittade på idol som vi spelat in. Igår var jag hos mamma och uffe som kommit hem från Turiket, fick en parfym som luktade super gott. Åkte sen ner på stan och fikade med min kusin, vi hade det super mysigt. Skjutsade sen hem henne och åkte till ishallen och tittade på AJ då jag lovat marcus det. Åkte från ishallen till Peter och Carina då Henkan var där, blev bjuden på mat och vin. Runt halv tolv åkte vi hem, då satt min kusin i vårt vardagsrum, så vi drack ännu mera vin och sen fick vi skjuts till Telegrafen. På TG hade jag jätte trevligt, dock vart det lite mycket av det goda. Gick sen på efterfest en stund, men usch nej så jag åkte hem!

Vaknade imorse med världens vinhuvud, har segat hela dagen, pluggat lite. Imorgon har jag skola och den här veckan består i stort sett endast av plugg då vi har en stor examinationsuppgift till måndag nästa vecka!

På lördag blir det Halloween party, tjoho!

Underbara NYC

Jag har så ont i benen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, ändå lyckades jag ta mig ur sängen och tömma lägenheten och flytta hem nästan alla saker, resten av sakerna ska jag och pappa ta hem på onsdag, skönt att kunna bocka av det från listan, nu har jag bara tusen saker till att ta tag i.

Sitter och pratar med Mickan nu, hon befinner sig i min älsklings stad. Mikaela sitter i New York på sitt lyxiga hotell och jag ligger hemma i min säng, vi tittar på resor till i vår då vi har tänkt att åka dit tillsammans. Med tanke på att jag varit duktig och faktiskt sparat ganska mycket pengar så har jag i stort sett pengarna till resa och hotell på mitt konto just nu, så från och med nu ska jag spara ihop det sista till resan och varje gång jag shoppar ska jag tänka på allt jag kan köpa i underbara New York, jag ska gå på en ganska strikt shopping diet.


It's killing me

Jag har så ont i mina ben att det är helt galet, jag vaknade halv sex imorse för att förbereda mig för skolan men mina ben är stora som stockar, så jag fick inte åka till Gävle och gå hela dagen för B, det var bara ligga kvar, kunde såklart inte somna om, bara för att jag inte ville något hellre. Jag ska försöka sova en liten stund till, efter det ska jag plugga, jag har varit borta så himla mycket det här momentet bara för att jag varit sjuk, deppig och nu galet ont i benen... vet faktiskt inte hur det ska gå med den här examinations uppgiften, men jag vill göra det bästa jag kan för min egen skulld, för mitt eget samvete.

Jag drömmer till och med om Habermas om nätterna, då har det gått långt, jag kan helt ärligt säga att det är den värsta boken jag läst i hela mitt liv, märk världen är inte ens i närheten, detta är ren ondska i ett rött omslag!

Pappa och Henrik tjatar på mig om att ringa doktorn och kolla vad som är fel med mina ben och sår, jag insisterar på tjejverk, men hur länge kan man egentligen gå runt med det utan att det händer någonting annat än att det går åt fel håll?

Idag åker Mickan till New York, jag önskar nästan inget hellre än att jag också befann mig på Arlana påväg dit snart, det vore härligt med ett rejält miljöombyte.. nej jag måste boka mig en resa om så endast en 24 h kryssning för att komma bort en stund och dessutom ha något att se fram mot. Fast jag är glad över att jag inte behöver sitta på ett plan i 11 tim till NY och sedan strosa gata upp och gata ner med dessa ben, men brunch på ett Kafe i Central Park på söndag hade jag inte sagt nej till!


Tant Tilda

Jag har helt fruktansvärt ont i kroppen, jag vet inte vad som är fel, eller jo tjejvecka. Mina ben är så svullna och ömma att jag knappt kan gå, magen och ryggen smärtar och det drar i gamla sår. Jag känner mig inte speciellt ung idag om jag säger så, snarare som en tant som skulle behöva rullator. Jag orkar därför inte göra någonting som innefattar att stå eller gå, därför sitter/ligger jag och varvar dagen med plugg, film och dator.

Mikaela väckte mig med nyheterna om att Starbucks ska öppna i Stockholm, tyvärr var hon nu tvungen att springa naken runt Svampen nu pga ett vad, det ser vi fram mot! I och med Starbucks nyheten så har jag tittat på kaffemaskiner idag och vill verkligen ha en, smakar det så kostar det, har hittat en som det kanske får bli, måste bara fundera lite på det, men det är lockande att kunna dricka gott kaffe varje dag i vinter och resten av året.

Ikväll ska vi till pappa på middag, om jag kommer upp ur soffan det vill säga. Pratar med Jess just nu på msn, saknar henne, ska titta på resor till henne också, måste ta tag i det.

Nu ska vi se Wallander innan vi ska till pappa.

Det eviga matproblemet

Någon annan än jag som verkligen lider av att laga mat till sig själv och framförallt äta själv? Idag är det en sådan ensam dag för mig. Jag förknippar middag med den stund på dagen då man sitter ner och pratar om dagen, när middagen tillsammans uteblir då känns det lite tomt tycker jag, nu är den stora frågan, vad blir det för middag idag? Jag och Henrik skulle ätit tillsammans men han ska jobba till tio ikväll så nu vet jag inte vad det blir, kanske ska laga ihop det till mig själv, men det är inte kul.

Jag funderar på att ta volvon och brumma ner till Thai och köpa med mig sushi hem, det skulle vara galet gott. Vart sugen på det igår när vi pratade om hur länge sedan det var jag åt det!

Fortsättning följer...

tisdagens tankar

Jag är fruktansvärt trött idag, gick upp när det var kolsvart ute fortfarande och satte mig i bilen med Henrik och Joel och såg ut som en zombie, det lät ungefär så här;
- Hjälp jag är så trött att jag dör, det är ju fortfarande mitt i natten.
H & J svarar lite halvspydigt med att dem minsann går upp den tiden varje dag, so what tänker jag, det är därför jag pluggar, för att skaffa ett arbete med humana arbetstider (dvs runt 08.00).

Just nu sitter jag på tåget och är påväg hem, tänkte att jag skulle gått e powerwalk när jag kom hem men med tanke på att jag fick springa från tåget - skolan och från skolan - tåget idag (och det är ganska långt) så kanske det inte behövs, synd bara att jag inte hade mer gå vänliga skor. Ikväll är det desperate housewifes och ugly betty, ska sitta bänkad framför tv:n klockan åtta, men först har jag en hel del att göra som att städa och laga mat, vardags sysslor är verkligen tråkiga.

Just det när jag kom till Gävle imorse var det iskana på gatorna, så himla kallt, det var nära att jag gjorde som i februari! Då ramlade jag och slog i mig riktigt rejält + ett revben som gick av ;) lagom till födelsedagen och allt. Tur att detta inte hände igen, har redan har ont som jag har, jävla ärr, jävla tjejvecka, det är fruktansvärt när dem hänger ihop som dem gör nu, jag är stel som en pinne.

Imorgon blir det plugg och mat hos pappa, skönt och gott, mindre kul med plugg. Men det är väl bara köra på.
Nu ska jag vila ögonen finns inte så mycket annat att göra på tåget, bye.

Hot chocolate

Varför är det aldrig något bra på tv längre, jag saknar kvällar när det var helt galet mycket bra på tv, eller har de måndagarna kanske aldrig funnits? Ikväll fick jag världens cravings på varm choklad, jag antar att det beror på att vädret är som det är just nu, regnet öser ner. Iallfall så åkte jag och handlade Oboy, grädde och marschmellows, vart så sur för dem inte hade mini av dem utan bara de stora, så jag har stått och klippt de klibbiga grejerna.

Nu ska jag bädda rent sängen innan det är dags att kasta in handduken för dagen, har gjort matlåda till imorgon, blev resterna från dagens sallad (det blev en hel del mat), så nu är jag redo, imorgon börjar dagen kl 06.00.

Nu har jag druckit upp min varma choklad, godnatt.


Min måndag!

Nu är veckans första dag snart avklarad, varje måndagskväll brukar jag tänka att det inte är många dagar kvar till helgen, det kanske är det tänket man måste ha. Idag har jag varit i Forum Nacka, jag hämtade ut ett valfritt smycke ur hela Glitter sortimentet och valde ett halsband som var riktigt läckert. Jag köpte också lite presenter till Carina eftersom hon inte var hemma när hon fyllde år, det var ingenting speciellt bara lite typiska Carina saker, tjejiga saker, ljus, mönstrade bakformar, hjärtformade disktrasor, en disktrasa som dem ska ha på jobbet i deras stökiga fikarum där det stod "Din mamma jobbar inte här!" och en massa andra små saker. Carina blev iallafall som vanligt glad, jag tycker det är kul att ge bort presenter när folk blir så glada!

Köpte såklart lite söta saker till mig själv, bakformar i roliga mönster och färger, iskuber som ser ut som kyssar, osv. Köpte också min favorit smootie "Very Bery" från naked juice bar, fick bli min lunch. 

Satt kvar hos Carina efter att jag lämnat presentpåsen ganska länge och pratade och helt plötsligt var klockan 16. Då åkte jag och handlade ingredienser till en kyckling sallad; kyckling, ruccola mix, fetaost, gurka, cocktail tomater, avokado, majs, rödlök och en god dressing, åkte sen hem och lagade ihop en sallad av det och la till dessutom till lite fullkornspasta, samtidigt som jag städade lite och tvättade, har ätit nu och satte mig precis i soffan för att göra klart min fotobok som jag började med för länge sen, den måste bli klar.


Jag tänkte att jag skulle baka cupcakes och fylla muffinsformarna med och de små formarna ska jag fylla med mammas choklad/nöt godisar, hur var det man gjorde dem nu igen?


Blog awards

Igår hade jag en otroligt rolig, helt fantastisk dag och kväll. Hela galan och afternoon tea partyt på dagen var otroligt fint ordnat, här kommer lite bilder från dagen/kvällen, det är Rebeccas bilder.


Jag och Rebecca på afternoon teapartyt på Cafe Opera, vi drack en hel del Vitamin Wells och åt en massa kakor och drack tee.





Mingel och rykande färskt nummer av Veckorevyn, såklart.

Maybelline bjöd på hösten/vinterns nyheter på läppstiftsfronten


Rebecca och Hanna


En del av goodiebagen vi fick när vi gick från tea partyt

Vi minglade med champagne och marschmellows på Galan

Dryck

Snygga Elin Kling och Värdinnan Carin Da Silva

Några vinnane bloggtjejer

Tack Veckorevyn för en underbar dag! Nu tänkte jag sätta mig i soffan och dricka tee och läsa veckorevyn som jag fick igår, hann inte läsa igenom den trots att det fanns tidningar precis överallt igår, jag är helt slut, godkväll.


Everyone have a fantastic saturday

Nu drar jag, ha en underbar dag det tänker jag ha! Puss och kram, kärlek.


Fredag

Usch det har varit en lång och tråkig dag idag, var på lunch med pappa, vi åt thai mat på Rim Nam, det var dock väldigt gott och trevligt. Efter det har jag bara varit hemma och suttit i soffan, läst kurslitteratur, kollat upp en massa saker på nätet, råkat nätshoppa och sen facebookat och pratat med människor.

Snart ska jag bege mig till Lindex för att köpa strumbyxor, ska också tvätta min klänning som jag ska ha på mig imorgon, och såklart handla något att laga ihop till middag, jag tror det blir räkor, jag är så sugen på det.

Imorgon är det party party som gäller, ikväll är planerna dock mer oklara, jag hoppas att någon bjuder över mig på Idol-kväll, det vore inte helt fel eftersom Henkan tränar!

Puss puss

Imorgon är en annan dag

Jag fick en fruktansvärt fin kommentar av Marie i förra inlägget, det fick mig att må bättre igen, att se möjligheterna, att några så väl valda ord kan betyda så mycket, tack M, älskar dig!

Imorse började jag dagen med att rensa skallen med en lång och intensiv powerwalk, det var så skönt. Sen har jag plockat med mina kläder, städat, rensat och andra dagliga sysslor.

Ikväll har jag pratat med Styan, jag säger inget mer, jag skrattar hela tiden, kanske det roligaste jag haft idag, Styan är lika med kul.

Imorgon ska jag börja morgonen med en powerwalk har jag tänkt, ska sedan fortsätta med att fixa en outfit till lördagen och planera lite, luncha med pappa klockan 12 och kanske ta och plugga lite, det vore inte en dålig ide.  

Jag har missat skola pga att det helt enkelt inte gått, jag har bara inte orkat, men jag är på gång, imorgon är en ny dag, det är helg och jag tänker inte vara bitter!




Hide and seek

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag mår inte bra, inte psykiskt och inte fysiskt. Hur kommer det sig att det psykiska alltid är värre? Ibland vet jag inte vart jag ska placera mig själv, vilket fack vill jag vara i? Jag vet inte om jag hittat mig själv, om jag någonsin kommer att göra det, hur vet man att det är här och nu man vill vara, att det är så här jag vill vara? Kommer det bara? Känner man bara att det är här jag hör hemma? Eller nöjer man sig aldrig? Jag tror inte jag kan bli nöjd.

Jag är tacksam, livet går som på räls, men är det rätt? Är dessa känslor jag känner rätt? Är jag rädd? Är jag nyfiken, jag förstår inte. Kan någon tala om för mig vad som är det rätta för just mig.. kan någon tala om för mig hur man blir sådär lycklig som du verkade vara ikväll min vän, jag unnar dig det, jag grät av lycka inombords, kunde bara lee och skratta, kärlek är fint.

Ibland känner jag att livet är för lätt, ibland är det så fruktansvärt svårt, ikväll är livet svårt, det var det igår också. Jag har mått såhär förut, jag känner igen känslan, jag saknar er mina närmaste vänner, jag tror ni är anledningen till allt, att jag känner mig ensam, deppig och tänker för mycket.

Jag är avundsjuk, det är tungt men fint, jag behöver det, jag lär mig av det, dock får dig mig att tveka.

Vad hände med alla våra planer M? Detta var aldrig någonsin den personen jag hade tänkt mig att bli, jag är glad att jag är där jag är, men mål, drömmar och planer är till för att genomföras, varför ge upp för att drömmar krockar med varrandra? Jag är inte den som ger upp... jag har inte varit det förut iallfall... just nu vet jag inte riktigt vem jag är.

Varför är jag så envis, så feg och så otroligt blind? Varför tror jag alltid att det jag ger kommer tillbaka, livet är inte så, jag undrar när jag ska lära mig det... att alla människor inte vill andra människors bästa, i den perfekta världen skulle allt dock vara så.

Tack för pratstunden ikväll, det var fem väldigt enkla och roliga timmar i mitt liv, du är härlig, låt ingen kliva rakt över dig, du är värd det bästa!

Du sa till mig ikväll, att jag alltid skrattar och leer och förknippas med glädje, det är så jag vill bli ihågkommen, med skratten och glädjen, varför känner jag mig inte på det sättet, det är ju så jag är eller?

Jag vill inte att livet ska vara enkelt, jag vill inte få allt serverat, jag vill kämpa för det jag tror på, ibland rinner dock musten ur mig. Den här perioden är en sådan, en period då jag ser problemen istället för möjligheterna och väljer att acceptera att det bara är så, istället för att kämpa imot och göra något åt det. Min tillvaro just nu är inte den bästa, jag saknar er mina kära, jag försöker hålla ihop det, jag försöker hålla minen och skratta och lee, vara den folk vill att jag ska vara... inombords hörs ett tyst skrik på hjälp, hjälp mig hitta mig själv och min väg igen... 

På en resa genom Sverige

Jag förstår inte, ju längre upp i Sverige man kommer ju finare väder verkar det vara. I Stockholm blåste det snöstorm och var super grisigt ute, nu är jag tjugo minuter utanför Gävle och här strålar solen och temperaturen visar på 0 grader, det ligger snö på marken här ute i skogarna, gud så härligt jag vill ha vinter nu, jag avskyr regnet och rusket på hösten, den årstiden får gärna utebli.

Imorse när jag vaknade hade jag super ont i halsen, fick klunka honungstee påväg till tåget, usch det gör så ont. Alltid när jag blir det minsta förkyld får jag ont i halsen, så har jag alltid varit, min pappa var en riktig halsmänniska innan han lessnade och halsmandlarna rök, jag antar att jag fått ärva det från honom, hemskt att alltid ha ont i halsen och svårt att svälja.

Idag ska jag träffa Julia, sen ska jag åka hem och läsa Habermas, han är otroligt ointressant skulle vilja påstå.


Här sitter jag på tåget i min älskade tröja, som är mitt bästa höstköp.


Awards!

Har jag berättat att jag och Mickan ska på gala på lördag? Vi båda är jätte exhalterade och tycker det ska bli super roligt, vi har dock ett problem, det eviga klädproblemet, vad har man på sig på dresscode; Gala fantastic. Jag är riktigt nervös, jag har ju inte tid till att springa runt hela Stockholm tio varv för att prova klänningar, jag måste med andra ord ta något ur garderoben som ekar tom, eller försöka köpa en klänning i någon butik, men det måste jag hinna på typ en timme på torsdag.

Så vad ska jag ha på mig, vart hittar jag en klänning som jag kan ha på mig, på en timme på torsdag? eller den kanske ännu större frågan, vart hittar jag en klänning i min garderob som är så fruktansvärt tom i detta nu?

                                Klänningar jag skulle kunna tänka mig, dessa från Forever21.com

Me and Julia

Hej hej hallå. Idag är det min favorit tv-kväll, tisdagar innebär Ugly Betty och Desperate Housewifes, bättre kan det nästan inte bli. Har varit barnvakt till Alva hela dagen, vi har mest varit inne och haft det skönt men också varit och uträttat lite ärenden. Nu ska vi snart äta, gulasch soppa och grekiskt lantbröd, så himla gott speciellt när det är lite kallt ute, gulasch får mig att tänka på Åre och familjen Palms hus dem hade där, alla underbara vinterdagar som spenderades i det underbara huset, nostalgi.

Imorgon ska jag till skolan, samma sak på torsdag så imorgon blir det Gävle. Ska läsa lite Habermas på tåget imorgon, usch jag har skjutit på det då jag tycker han är omöjlig att förstå. Just det jag ska träffa Julia imorgon, min underbara vän Julia från Gävle, det är rätt tokigt... vi har varit vänner i en herrans massa år nu, men sen jag började plugga i Gävle har vi inte setts någon gång, därför är det de vi ska ta tag i imorgon, jag ser fram mot det oerhört mycket, vi har alltid haft väldigt roligt.
 


Bluberry tea

Mysig dag. Idag hämtade jag Alva från dagis vid fyra, sedan åkte vi hem till mamma där jag åt och umgicks, runt klockan sju gick jag och mamma ner mot centrum, vi gick på Lindex, mamma köpte en kofta och jag köpte ett par handskar, jag behövde verkligen det. Efter Lindex gick vi på bio "Äntligen Midsommar" den var rolig men otroligt svensk alltså en gnutta överdriven men ja, det var en alldeless lagom film för en måndag i höstmörkret som ikväll och så var det mysigt att umgås med mamma själv en stund också.

Det är så fruktansvärt kallt ute och faktiskt inne hos oss också, nu ska jag dricka tee, blåbärstee och titta på "Hannah Montana the movie!" haha jag vet men jag orkar inte mer avancerade grejer.


Tacksamhet

Jag har haft en jätte bra helg, i fredags med min älskade vän och igår med ett gäng otroligt härliga killar. Jag lägger mig nu, tacksam över denna helg och livet. Imorgon väntar en ny fullspäckad vecka, jag har en hel del planerat den kommande veckan, dock är det mest roliga saker ser jag när jag kikar i kalendern, sicken tur man har ibland då. Har fått tårta ikväll hos pappa, vi gav honom en "live it" box, det var värt pengarna, varje krona.

Jag är trött, helt utpumpad från helgen, godnatt.

Just det jag har gjort mig av med min halvdaskiga sommar hårfärg och känner mig nu som mig själv igen, ser ni?!


Boys night out and me!

Idag är jag väldigt trött! Min hemmakväll igår förvandlades till alkohol och utgång för andra dagen i rad. Hur tusan gick då detta till? Jo det var väldigt simpel, facebook.

Marcus frågar mig på facebook om jag vill komma hem till honom med Sandro, John och Robin för att förkröka och sedan gå ut, jag funderar ett tag och frågar marcus om jag borde, klart du ska får jag som svar och då var det avgjort. Så jag gjorde mig i ordning drog hem till marcus med killarna, sedan gick vi på Telegrafen. När vi kom dit var det skämmigt lite folk, det fylldes sedan på tack och lov.

Det var dock väldigt lugn kväll, jag kan till och med redovisa vad jag drack, då är man ganska nykter. Vi satt vid ett bord på TG och pratade, skrattade och drack till typ halv tre då var det någon som ville ha mat så vi gick till Parkens Grill och det var galet kallt ute! Efter att vi stått i evigheter vid Parkens grill så fick killarna sin mat, vi gick hem till M och killarna åt sin mat. Runt fyra-fem (ingen aning) kastade jag in handduken och drog hem, somnade direkt, tack gud för att jag och M inte körde vår fullast vinner tävling igår, för den hade han nog vunnit med tanke på fredagen, jag kan inte förlora!

Just shoot me

Hej hallå, vilken kväll det var igår! Jag och Murran hade hur roligt som hellst hemma i hennes soffa och vi blev bara fullare och fullare, kul var det. Vi tittade på sex and the city, Idol, musik, sjöng, dansade och spelade in videor då vi genomförde sången och dansen, vi var fulla, behöver jag säga mer? När jag och Murr på något konstigt sätt hamnade på Telegrafen runt två tiden var mina flaskor helt slut, ehm två vinflaskor helt själv? jag är i chocktillstånd. På TG gick vi också all in med dansen innan jag fick min kända fyllehicka lagom till stängning, då åkte vi hem. Jag åt mackor med kaviar på trots att jag hatar kaviar, jag var sket plakat när jag la mig.

Vaknade imorse jätte törstig, med ett huvud som höll på att explodera, jag ställde mig upp och konstaterade att jag verkligen var full fortfarande, usch, sov längre. Faktum är att jag ligger i sängen fortfarande, går kvällen var hård man är ju inte PUR UNG längre! Ska sova vidare eller ja softa vidare.

Idag fyller min farsgubbe år, han är grym, grattis världens bästa pappa, imorgon blir det kalas, älskar dig.


This ios Carrie calling

I'm at fucking Samanthas place, we are drinking whine, yes alot of it. We are drunk, maybe you can understAND THAT. We only talk english to eachother to preapare murran or I mean samantha for the american life. We are spo great, now we are gpoing to the hottest place in town, the one and only TG!"!
WEÄ LOVE TG OR SHOLUD I SAY WE ARE IMBERASSED to even say we are going there, yes we are.
I'm Carrie by the wat, can you guess who Murran is? Yes right, Samantha, news right?
I have not been drinking so much (just a bottle of wine and a half of the new one)
I LOVE YPOU SAMANTHA, rock on!!

I'm up for it

Tamara ringde mig på eftermiddagen och frågade vad jag skulle göra ikväll, det var liksom så jag hoppades hela vägen in i märgen att hon skulle ha något roligare förslag när jag svarade "ingenting speciellt" Murran föreslog vin och jag var inte sen att tacka nej så ikväll blir det vina hemma hos Tamara, än så länge är det bara hon och jag tror jag, det blir helt great, jag siktar på att stupa. 

Vi har precis ätit mina förbannat goda enchiladas, henkan åkte precis till ishallen, jag ska börja göra mig i ordning sen ska jag se Idol. Vi fick mycket mat över så jag har gjort en liten matlåda att ta med mig till Tamara, läste på hennes blogg häromdagen att hon bara äter två maträtter så jag tänkte agera bullmamma ikväll och tar med mig mat till henne, enchiladas, sallad och guacamole låter bättre än korv och makaroner som hon skulle lagat i ordning när hon kommer hem från jobbet runt klockan nio!  

Vem håller ni på i Idol, min favorit är Erik, han är så förbannat bra! Jag tycker att han påminner om Claras pojkvän Erik, han verkar iallafall vara lika skön som Erik, Clara när ska sågarn, du och Erik ut och festa igen?
Ska fråga Erik om han kan sjunga nästa gång vi ses, jag lovar att inte såga!


Mexikansk afton

God dag! Har varit igång i ett par timmar nu, har spenderat första halvan av dagen med en massa småfix som jag var tvungen att göra och nu har jag satt mig ner för att äta lunch. Efter lunchen tänkte jag, ta tag i min bästa vän dammsugaren och dammsuga huset, det är så otroligt dammigt i och med att vi flyttar runt saker, packar, slänger och håller på, äckligt. Efter lite städning tänkte jag ta en promenad i kylan, det är kallt idag men ändå skönt ute. Tänkte att jag kanske skulle ta en promenad till affären och handla, men det är ju så tungt att bära hem de tunga kassarna sen..

Ikväll ska vi äta enchiladas, det är typ det godaste jag vet. Creme fraiche, kyckling, sambal, lök, tracobröd, ost, gurka, tomater, majs och guacamole, det så är såååå galet gott och enkelt faktiskt, underbart.


Till mig och dig

Jag älskar att skratta tills jag gråter, jag älskar att vara envis, jag älskar att jag kan skratta så högt att jag själv får ont i öronen, jag älskar att jag älskar att prata, jag älskar att jag är social, jag älskar att jag är glad, jag älskar att jag har lätt för att gråta, jag älskar att jag enkelt känner alla möjliga känslor, jag älskar att jag har så underbara vänner, jag älskar att jag har min familj, jag älskar att jag enligt många sprider glädje, jag älskar att jag är generös, jag älskar att jag har världens bästa pojkvän, jag älskar att jag inte kan sova utan att dricka tee varje kväll, jag älskar att jag alltid försöker vara positiv, jag älskar att jag ställer upp på folk, jag älskar att jag är jag... jag älskar att älska, det är det bästa jag vet.

Elsa, jag vill att du ska veta att jag tänker på dig ofta och att vårt möte idag gjorde hela min dag. Jag är så glad att jag har vänner som dig, att vänskap som den vi alla har till varandra kan framkalla känslor som de du visade idag på Coop, att tårar av tacksamhet, en hård och lång kram, kanske en sån som din morfar brukar ge? kan visa så mycket känslor, fick mig att må bra, du är helt otrolig.  

E.T. phone home

Jag går bara några dagar i veckan i skolan, oftast två dagar. Resten av dagarna består av hemstudier, lärande, skrivande, tänkande och läsande. Utöver detta har jag tusen planer, dagarna är ganska fullpackade. Tittade precis i min kalender för morgondagen och dagen var helt tom, då menar jag verkligen H E L T tom, vad gör man när man är helt ledig? Jag tror jag har glömt.

Har varit på middag hos mamma ikväll, hos mamma var mamma, uffe, alva, jossan, adam, henrik och jag, alva blir helt till sig när adam och henrik är hemma hos dom, hon vet inte riktigt vad hon ska ta sig till för hon gillar dom så mycket att hon inte vet hur hon ska vara, resultatet blir att hon är överallt och ingenstans och låter helt galet mycket! Min lilla lillasyster, min skatt, kärlek i mängder.

När vi var hos mamma fick jag jättelust att åka hem och mysa med någon klassiker till film, kom och tänka på en av mina absoluta favoritfilmen genom tiderna, "E.T.", ringde desperat till pappa och frågade om filmen var hemma hos honom, tio minuter sedan stod jag i dörren och tog imot "E.T. special edition" (sa jag inte att vi var E.T. freaks?).

Nu har jag precis tittat klart på filmen och har gråtit som en jag vet inte vad, jag vill ha en E.T. hemma i mitt hus, han är så fin att jag bara vill krama om honom och älska honom livet ut. Historien om E.T. är så himla fin, jag bara älskar denna film, den är ett mästerverk av sitt eget slag.

"E.T. phone home, E.T. phone home, phone home, phone home!"


Vi är förlorade

Jag vaknade för ett tag sen, kände mig helt sänkt, det är inte bra att låta hjärnan gå på högvarv två dagar i rad och sen avsluta med intensiv shopping! Men nu har jag tagit koffein (allas våran drog) och nu är jag på rull igen!

Dagen idag bjuder på shopping, ska bara klä på mig först, say no more.

När jag kommer hem ska jag se på filmen "Allt för min syster" med Camreon Diaz, vad är det med tjejer egentligen? Trots att jag hört att man blir helt otroligt förstörd av filmen och bara gråter tills det inte går mer så bara måste jag se den, varför utsätter vi tjejer oss för det? Det är verkligen en tjejgrej, ibland undrar jag om vi tjejer är riktigt kloka i huvudet, på samma sätt som jag kan konstatera att killar inte förstår någonting vissa dagar.

Now I hit send, bye.

Confessions of a shopaholic

När jag kom till Gävle igår efter mitt inlägg om jackan trots tidsbrist var jag bara tvungen att springa in på H&M och kolla om den fanns där, jag hade då under mina 90 minuter på tåget bestämt mig för att jag skulle ha, man kan ju lämna tillbaka? Jackan fanns inte. Stressade hem från Stockholm idag och sprang stressad och flämtande in på H&M på Drottning gatan klockann 18.53 för att jaga upp jackan, hittade den och roffade åt mig den. Under färden från jackans ursprungliga plats till kassan tvekade jag på mig själv en gång var detta rätt?

Svaret: Man kan lämna tillbaka? (yeah right, hur ofta händer det?)

Kommer fram till kassan och lägger fortfarande lite tveksam upp jackan på bänken tjejen i kassan ler och säger "Vilket bra val, jag har en likadan, jätte snygga och varma" Jag börjar genast att lee, inser att det trots allt är ett bra köp, betalar och vänder på klackan och går min väg med påsen i handen, nöjd. Tar mig mot rulltrappan, tittar ner, jag ser svart, rött, brunt och grått... mitt öga ser skor. Tittar snabbt på klockan 18.56, jag hinner... är påväg att gå åt fel håll i rulltrappan men inser att det inte går då jag snart är helt uppe, snubblar över kanten när rulltrppan når sitt slut, men det stoppar mig inte, ännu mer jäktad än förut åker jag ner igen och tar jag sikte på skor, jag ögar igenom efter svarta enkla vardagsstövlar.. tar tag, provar och bestämmer mig, jag måste dra.. jag kommer missa tåget, bestämmer mig också för att köpa stövlarna.. imorgon.

Springer ut från H&M mot tåget.. nu är det brottom. Inser att jag aldrig hinner om jag inte tar risken att knocka några personer i förbi farten, tar risken och bara kör. Som tur är faller ingen stackare på vägen. Efter några minuter når jag flämtande peronngen samtidigt som tåget rullar in, sätter mig ner och andas samtidigt som jag konstaterar; det är inte bra att stressa på tom mage. Tittar ner på påsen, funderar på vad i helvete har jag gjort? Jag skulle ju för fan inte handla något mer än strumpor, handskar, byxor... och kanske någon liten grej till på resten månaden.  

Kommer hem, försöker lite fint gömma påsen när jag och henkan möts på stationen jag skäms lite för att jag är som jag är.

Henrik - Vad har du där?
Jag - Hm bara lite saker från Gävle? (hör jag mig själv ljuga)
Henrik - Men du hade ju bara två väskor sa du ju, nu har du två väskor och en stor påse?
Jag - Alltså.. jag hade en massa tid över så jag hamnade på H&M... (ljug igen, tid..?)
Henrik - Du hade väl ingen tid över du måste ha haft jätte brottom? 
Jag - Jag vet, men jag sprang för att köpa jackan och jag skäms, men jag var tvungen..
Henrik - Tilda?... du är helt omöjlig!

Jag är som en heronist som inte fått sin dagliga dos, som en sockerberoende som inte sett socker på en vecka eller som en mamma som inte får tyst på sin unge.. jag är villig att göra vad som hellst för lite shopping om det så innebär att korsa staden i rusningstrafik i 13 cm klackar så räkna med mig, jag bara kör, who's with me? 





Typiskt...

Nu sitter jag på tåget mot Gävle, innan det så tänkte jag fördriva lite tid och sprang därför in på H&M för att kolla in vad dem hade att erbjuda, tusa, tusan, tusan... jag hittade en JÄTTE snygg jacka, vit, päls liknande fast slät liksom, jätte svårt att förklara... men gud vad jag vill ha den. Problemet är dock inte att jag hittat en jacka jag vill ha, det är att jag också vill ha en snygg, dyr "Sport" jacka att ha varje dag på vintern i många år framöver, alltså en kvalitetsjacka och dem kostar ju. Nu är jag alltså splittrad.. vad ska jag ta mig till! Snygging jackan som jag är osäker på om jag kan ha hela vintern pga kylan och som är hyffsat billig (1000 kr) eller lite fulare dyrare jackan som defenitivt håller mig varm i vinter.. jag har ju faktiskt vinterjackor "sportjackor" som jag haft tidigare år men.. what would Carrie do?

Inte igen, att jag inte lär mig.

Jag är vaken för sent.. igen. Jag hatar att sova på nätterna, det är liksom den tiden på dygnet som jag får min tid, ingen som ringer, ingen som stör jag kan bara göra precis vad jag vill, det brukar oftast innebära måla naglarna, dricka te och titta på serier, reality som ingen annan än jag i det här hushållet (konstigt va?) är intresserad av. Ikväll har jag sett alla de nya avsnitten av The Rachel Zoe project, synd att jag inte är bättre på kläder, jag skulle vilja vara stylist, haha.

Har också kollat lite The hills men nu ska jag sova, imorgon väntar Gävle, hell yeah.

Slänger in en grymt snygg bild på lauren, jag vill också gå på glammigt party i svart klänning, snygga skor, bara ben och en hög stram toffs med svart smikning, lovely. 


Shape up a little bit

måndag idag, ny vecka, härligt! Igår spenderade jag veckans sista dag med mina underbara vänner, Marie, Tamara och Camilla saknade er andra underbara men det var trots allt mysigt att få sitta ner med några av mina favoriter och bara få vara, vi är inte allt för bortskämda med det just nu. Jag tycker det är konstigt, det är ju trots allt med dessa människor jag mår som bäst? Varför ska saker som är bra alltid förändras? Missuppfatta mig inte jag är så nöjd och stolt med vart vi står idag, men jag kan inte sluta önska att saker ändå vore lite mer som förut.

Idag har/ska jag fixa med en massa saker som legat på min att göra lista väldigt länge, som att planera vissa saker, kolla upp alternativ, söka utbildningar osv, trist. Ska också gå på biblioteket i Nynäs och hämta en bok som jag bokat som vi ska läsa under detta moment i skolan, strålande att kunna låna boken och slippa köpa den!

Imorgon är det tisdag vilket innebär Gävle och skola samma sak på onsdag. Imorgon innan jag åker upp till Gävle ska jag gå förbi Stockholms stadsbibliotek och hämta ut en annan bok till detta moment, snacka om studentvarning!


Fotobok från Fujifilm

Jag har så himla länge varit sugen på en fotbok från Fujifilm, det måste vara en helt strålande grej att gosa ned sig i soffan med tillsammans med vänner och bara skratta och njuta åt alla underbara bilder. Att minnas, titta tillbaka och bara må bra till en massa bilder som väcker goa minnen till liv igen. 

Jag har nu satt mig ner och börjat sätta ihop min fotobok som ska pryda vardagsrumsbordet hemma. Jag ska döpa boken till "Ordinary days and special moments"  Den kommer innehålla blandade bilder från åren som gått, gemensamt för alla bilder i boken är att dem innehåller, vänner och kärlek och ännu mera kärlek i olika former.

Kommer bli många timmar framför datorn nu, gå in på www.fujidirekt.se/fotobok och gör din egen underbara bok att förgylla vardagen med!

Oh gosch

Efter en väldigt lång och halvstressig glad, då jag både glömt mig själv och mina nycklar och diverse liknande saker på alla möjliga ställen så är det dags för fredagsmys, jag bjuder min man på middag idag, kan ni gissa vad det blir? Det blir fredagsmys på hög nivå framför Idol som är i full gång. Det är riktigt stökigt här hemma just nu pga flytt och trippla boeenden, så det blir middag på golvet för min del, i vardagsrummet, inget mig imot. 

Sa jag också att det är kallt ute? men varmt inne. En massa ljus är tända, det är detta jag älskar med hösten. 

 

RSS 2.0