!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Balans

Jag har bloggat riktigt dåligt den senaste tiden, det har berott på tidsbrist och roligare saker att göra. Nu är skolan äntligen igång igen och det känns bara så rätt, allt känns så rätt, precis som det ska kännas. När jag inte är i skolan så fixar jag hemma med en massa saker, läser kurslitteratur och möblerar om hemma, jag trivs verkligen hemma i detta nu, trots att vi har minst en miljard saker att fixa med och ta itu med när det kommer till lägenheten. Förövrigt finner jag mig själv väldigt positiv just nu och glad, just nu är det svårt att rubba min balans känns det som. Eller ja de skulle väl kanske vara den där nedrans himla renoveringen av garaget på området som gör att det är kaous och omöjligt att parkera bilen eftersom de inte finns några parkeringar och ja tomtarna som renoverar våra balkonger och dyker upp 1-2 timmar varje dag istället för att bara göra klart skiten. Men jag väljer att inte låta den där skiten komma åt mig, men ja det stör mig!

Ikväll jobbar Henkan natt och ja dag som vanligt så jag är ensam, vilket jag INTE tycker om. Önskar du var hemma nu Jesse Pesse! Har spelat in meddelande hos min kusin, hoppas hon kommer hit och äter med mig, sushi! Så får jag sällskap en stund iallafall.
Puss och kram!

Hemmakväll

Vi spenderar kvällen i vardagsrummet, jag i soffan och henkan i soffan. På bordet finns det lite gottis och på tv'n avlöser de dåliga programmen varandra, förhoppningsvis börjar det någon bra film nu klockan nio. Super mysigt att bara ligga hemma och slappa ibland på kvällarna! Här tänker vi fortsätta att ligga resten av kvällen och göra absolut ingenting. Imorgon blir det kalas och ja förhoppningsvis en snabb sväng förbi Skärholmen för en snabb visit på IKEA och in på Mio också, Mio har helt sjukt mycket snygga nyheter så jag ska känna och klämma lite! Jag har blivit inredningsfrälst! Puss och kram.

Vardagsrum i förändring

Idag har det fixats i stort sätt hela dagen med att möblera om vårt vardagsrum, få in nya möbler, ut med de gamla, tvättat sofföverdrag och såklart dammsuga dammråttor lika stora som en halv linjal som gömde sig bakom soffan... Nu har vi iallafall fått upp den nya soffan och fåtöljen och våran gamla soffa befinner sig på en släpkärra som jag hoppas håller sig långt borta här ifrån, imorgon ska den dumpas på tippen och jag kommer göra glädjehopp när jag ser soffan i den enorma containern, jag hatar den. Så galet skönt med ny soffa och en gosig och stor fåtölj, nu får vi plats ännu fler i vårat vardagsrum! Så fort de nya överdragen kommit hem ska jag visa före och efter, det är en stor skillnad, jag är suuuuper nöjd.

Igår städade som sagt min syster här hemma hos oss, de vart fint och var värt varenda liten krona! På kvällen kom tjejerna hit en stund och vi satt bara och pratade och åt godis och så sa vi hejdå, för några veckor framåt. När tjejerna hade gått hem gick jag över till Joppe och drack vin med grabbarna och åt en till hemmagjord/smookey/amerika inspirerad hamburgare som vi hade ätit till middag. När jag senare skulle lägga mig hamnade jag i ett enorm matkoma, de var de värsta jag varit med om. Jag ville bara spy, bokstavligen. Jag har aldrig ångrat en matbit så mycket i hela mitt liv, fy fan.

Fredagsmys!

Är det illa när man måste börja dagen med att städa för att min syster som ska städa kommer för att städa idag? Med andra ord var jag tvungen att städa för "städerskan", illa. Idag kommer som sagt syster för att städa, så jag ska åka och handla nya disktrasor och lite sånt för att underlätta för henne och så ska jag ta ut pengar. Under tiden hon städar ska jag åka ner till centrum och försöka fynda något kul och titta på gardiner till sovrummet, mucho behövligt. Ikväll ska det grillas och sen ska jag förhoppningsvis träffa tjejerna, ahh. Mickis och Elsi åker på söndag och Tamara på onsdag. Kommer kännas tomt här hemma utan dom, men snart är dom ju hemma igen och om två veckor imorgon landar Jesse på Svensk mark igen så det kommer bli en så jäkla bra höst, snart ses vi igen!

Little miss housewife

Idag är jag en bra flickvän som skämmer bort min födelsedags pojke. Jag har städat, handlat lite mer presenter, köpt blommor, lagat mat och köpt champagne (jobb imorgon). Det blir potatisgratäng, kycklingfiler stoppade med vitlöksost inlindade i bacon, en god och krämig sallad och för att lägga ett lock i magen, daimtårta. Nu borde han komma hem vilken sekund som helst, bilder kanske kommer senare. Nu är det dags att hälla upp champagnen. Ha en trevlig kväll!

I Love You

Grattis på födelsedagen världens bästa pojkvän, jag älskar dig. Du är den bästa människan jag känner, det finns ingen som du och kommer heller aldrig att göra det. Du får mig att skratta så tårarna sprutar och när jag är ledsen så torkar du tårarna. Grattis på din dag!

Tre år sen på din 20 års dag!

You gotta love the Olsen twins


New, new, new!

Jag är sååå trött idag att jag faktiskt tycker lite synd om mig själv. Sov helt fruktansvärt dåligt i natt när jag väl hade somnat, låg minst tre timmar och glodde i taket och kunde absolut inte somna. Varför dessa sömnsvårigheter? Jo nervositet över första skoldagen idag, ny klass, nya människor och nya förväntningar återigen. Morgonen startade i kaous, min klocka ringde inte så jag försov mig, missade bussen till tåget och hann inte gå, min bil var inparkerad!? Say what?! Stämmer bra det, jag kom inte ut. Klockan tickade iväg och byggsnubbarna här ute verkade aldrig bli klara med sin 20 meters lastbil som parkerat in min bil... Insåg att tåget redan gått och höll på att få panik, fick tillslut gå ut på balkongen med svärmor och himla med ögonen och dom flyttade lastbilen så jag kom ut... Fick dock ta bilen hela vägen till skolan, hade aldrig hunnit annars. Visade sig att jag inte hade något att vara orolig över, alla i min klass e trevliga och tror att de finns en hel del människor som jag kommer att komma bra överens med under de nästkommande tre åren, hoppas, hoppas, hoppas, allt blir tok bra! Åkte till SKHLM efter skolan, köpte födelsedagspresenter till Bfriend som fyller hela 23 år i morgon och så en liten kofta till mig själv, en liten skolstarts present eller? Kanske en present för att jag jobbar hårt i sommar? Skit samma, jag försöker hitta en anledning till att jag köpte koftan, finns ingen, jag gilla den. När jag kom hem såg jag att min parkering jag stod på i morse (och blev inparkad på) var avstängd, woooops? Antar att man inte skulle parkera där, tur att allt iallafall löste sig i morse, dock parkerar jag aldrig mer där, no way!

Nu ska jag shoppa.... böcker! Jag ska köpa på mig en massa böcker över svenska språket, grammatik bok, meningsuppbyggnadsbok och för att inte tala om "Svenska akademins ordbok" Som pappa säger; "Du får faktiskt sluta särskriva nu när du ska läsa Svenska på högskolenivå". Sagt och gjort, jag köper massa böcker över språket som jag ska släpa med mig i tre år och förhoppningsvis lära mig massor av... undra om dom har kurser i "hur man inte särskriver" på högskolan, eller om dom förväntar sig att man kan det.. Jag gissar på det andra, jag är rökt.

Tankar

Note to self; Never try to please everyone, you will end up sad by yourself without anyone who cares. End of note.

Sista lediga dagen!

Idag är min sista ledig dag innan skolan börjar i morgon, även om det bara är så att jag har skola i morgon och sen så dröjer det en vecka till så känner jag att jag har en massa att fixa med innan allt sätter igång. Jag vill att lägenheten ska vara tipp topp städad eftersom min älsklings pälskling fyller år på onsdag och inte hinner jag städa i morgon inte, då ska det gås i skolan och handlas ännu fler presenter. I helgen blir det kalas, så jag ska väl försöka fixa inför det också i veckan. Förövrigt känner jag mig faktiskt inte på topp, men det är bara så det är vissa dagar. Puss och kram!

Hata söndagar

Jag tog mig ut och betade av några punkter på listan över saker jag absolut inte ville göra idag. Åkte till ishallen och pratade med lite söta tjejer & killar och halvsov lutandes mot min systers knän. Det bränner bakom mina ögonlock för jag är så himla trött och allt som hör där till och mitt huvud är så in i bängen fyllt med skit och värk att jag funderar på att choppa av huvudet en stund och lägga det någon annanstans.. Skulle absolut inte göra mig någonting att vara huvudlös en stund. Har precis petat i mig en alvedon och en ipren och nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa och vila, så förbannat skönt. I morgon är en ny dag och tacka gudarna för det. Puss och kram.

Jesse Pesse 20 år!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för idag är Jessicas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!! Grattis älskade, underbara vän på din 20 års dag. Just nu befinner du dig i Los Angeles, önskar jag var där med dig, jag är så avundsjuk, tänk att få spendera sin 20 års dag  "In the one city where they say dreams come true". Hoppas du får en underbar dag och att resten av tiden på västkusten blir minst lika bra, snart ses vi och då ska vi skåla med champagne och jordgubbsdrinkar och fira att det för första gången på 13 månader bara är ett telefonsamtal mellan oss. Jag älskar dig pluttinuttan, grattis på system myndighetsdagen!

För lite mer än ett år sen, då vi alla sa ett tårfyllt hejdå och firade din dag, snart är vi där i uterummet igen, dock med en helt annan glädje än den vi kände för ett år sen!

Saker jag inte känner för idag...

1. Gå upp ur sängen
2. Göra mig i ordning
3. Gå utanför dörren
4. Träffa människor
5. Handla
6. Laga mat
7. Plocka undan efter helgen
8. Prata/vara social

Jag orkar ingenting idag, jag har huvudvärk och ser ut som sju svåra år, jag känner inte för ett skit idag med andra ord. Imorgon åker Tamara, igen. I love you babe <3 och jag är galet imponerad över dig och att du vågar ge dig ut på alla dessa äventyr helt själv, jag är en väldigt stolt vän. Du kommer lyckas bra i livet och jag är glad över att jag får följa dig genom livet, jag älskar dig och lycka till.

Change of plans

Blev inge bio ikväll, de var synd. Gick istället en sväng med Agnes och efter halva vägen började det ösa ner regn, om vi blev blöta? Svar ja. Efter promenaden kunde jag vrida ur mina jeans, verkligen härligt. Så jag gick in och bytte kläder och sprang sedan över till Joppe och käkade middag, pung pasta, inga kommentarer! Nu ligger jag hemma och degar, rätt skönt men jag börjar faktiskt att bli rastlös av all ledighet. Nästa vecka händer det tack och lov massa med saker, skola, jobb en dag, babys birthday, kräftskiva osv, iallafall något att se fram mot. I morgon tänkte jag åka hem till Tamara och hjälpa henne att packa ihop sitt liv och bara mysa eftersom hon åker på måndag. Jag pratade precis med Mackan också och vi bestämde att vi ska försöka styra upp något i morgon kväll, vad vet jag inte men något kul kommer vi nog på, det är inte allt för ofta hockeygrabbsen är spel lediga så man får ta till vara på stunderna.

Freakshow

Jag hittade dom här två bilderna på min dator, HAHA! Kul killar, när tusan var detta?

Today I'm happy


Dagarna springer förbi

Onsdag, veckorna går fort när man är ledig. Lunchade med några söta tjejer idag, mysigt som tusan och solen var ju dessutom framme idag. Var sen hemma och tvättade hela eftermiddagen och runt middagstid kom jag och syster överens om att åka till ishallen och titta på AJ-matchen som Adam spelade eftersom vi inte hade något speciellt för oss någon av oss. Så plockade upp syster på jobbet halv nio och så åkte vi till ishallen, där träffade vi bästa Garp, Emma och sen kom också Ellen. Det var en väldigt kul och skratt fylld stund på läktaren och för att erkänna blev det inte allt för mycket hockeytittande. Har knappt träffat Johan sen han tog studenten 6/6 så vi hade lite att ta igen på. Tog sen med mig alla mina små kycklingar (Ellen, Jossan & Emma) och skjutsade hem dom efter matchen och nu är jag hemma, tittar på Remember me igen, vilken vacker film.. Älskade Pattinson. I morgon blir nog en bra dag, bio med söta töser, det är alltid älskat.

Stina Fina

Jag och Stinen har tittat på skräckis "Prom Night", helt värdelös se den inte. Sen har vi pratat en hel del strunt, så mycket strunt att det inte finns så mycket mer att prata om, eller ja strunt och strunt i våran värld är det viktigheter. Nu sover bebin här brevid mig i soffan, har hon tänkt att jag ska bära henne in i sängen? eller hur tänkte du? ;) Stinen! Du låter kul när du sover, inga snarkningar dock VÄLDIGT tunga andningar med lite halvt grisljud mellan åt, haha, sött.

Imorgon, skjutsa "småglin" till gymnasiet och sedan fördriva tiden med något... vad tusan jag ska fördriva tiden med har jag dock ingen aning om, ingen hemma, inget att göra och städningen har jag till största delen tagit hand om och shopping, nej det orkar jag inte. Kanske ska besöka mormor och passa på att träna en längre stund. Puss puss!

Härliga ledighet

Hjälpt mamma och uffe med Internet, pratat skit med jossan och adam hela dagen och även tagit med mig dem till Haninge för att handla presenter är vad jag sysselsatt mig med idag. Nu ska jag plocka lite och sen så kommer Fina Stina och vi ska mysa och titta på film, åh så bra, precis vad jag är sugen på att göra! Ha en trevlig måndag, puss och kram.

Söndags planer

Jag kan fortfarande inte förstå att jag är ledig! Det stannar inte heller där utan jag är ledig i 2,5 veckor till med undantag för en dag nästa vecka då jag ska åka för att registrera mig på skolan och sådär, men det längtar jag bara till. Den här veckan blir det nog full rulle, imorgon tänkte jag uträtta ärenden i Nynäs och så ska jag som vanligt fixa hemma. På tisdag blir det antagligen till att åka till stan för att köpa födelsedagspresenter och mysa runt. Övriga dagar ska jag passa på att träna, umgås med vänner, passa på att lägga tid på min syster och framåt helgen hoppas jag på Kräftskiva med nära vänner!

Va konstigt det blev!

Gud vilken hemskt tråkig dag jag har haft idag. Henkan har sovit hela dagen och som alla som känner mig vet så grejar jag varken ensamhet eller tystnad. Hittade därför en lösning på problemet skype med Jessica en sväng och så har jag pratat med Mackan i tio timmar, till och från hela dagen/kvällen, herregud! Kan man ens ha så mycket att förtälja varandra? Tydligen kan man det. Vi har pratat om allt från en massa skitsnack och blajj till viktiga och allvarliga saker, det är så man dödar tio timmar. Ibland spårar det ur totalt, ibland är det helt tyst, ibland ligger det på en normal nivå och ja ibland då skrattar jag så jag gråter. Nu har vi gett upp och det lär dröja innan vi har något att berätta för varandra igen... Du kan skicka mig en faktura på dagen! Kanske var dagen inte så tråkig iallafall, seg som tusan men ibland kanske man behöver det. Tack gode gud för bästa vänner som räddar en när det verkligen behövs.

Två år sen! Johan, Marcus, Adde, Jag & Henkan.

Smashing


TRISTESS

Idag har jag dött minst tio gånger. Jag har haft så himla tråkigt att det inte är sant åt det. Jag har inte gjort någonting förutom, skjutsat anton från körunda, släppt ut hunden och varit och handlat, resten av dagen har jag spenderat i den tropiska hettan inomhus i sovrummet. Henkan är nämligen magsjuk så jag undviker kontakt med vardagsrummet. Har svettats och suckat över hur tråkigt livet är just idag, jag visste att de skulle bli såhär så fort jag blev ledig. Har fördrivit dagen med att titta på en film på datorn, kollat facebook 100 ggr och pratat med mackan i stort sett hela dagen (vilket i och för sig alltid är trevlig). Har också skypat med Jessica och ja kollat när hon äter frukost och beklagat mig hos henne. Tjejerna jobbar eller är på andra partyn så jag ska dra på någon äckligt tjejig film och dö tio gånger till, bye.

Ledighetskommiten

I morse vaknade jag i smärre panik av att solen sken in genom fönstrena... Jag var helt säker på att jag försovit mig och flög efter mobilen... Insåg när jag tittad på klockan och började fundera när jag egentligen börja att jag faktiskt inte börja alls! Jag är nämligen så ledig man kan bli till den 30 augusti med undantag för en dag då jag ska registrera mig för nya kurser. Så ja... jag sov en timme till imorse. Gick upp helt utvilad och åkte och handlade mat och uträttade ärenden. Åkte sen hem och gjorde ingenting en stund och sen så gick jag hem till henkans lillebror och hjälpte honom laga värdens måltid. Det blev hemmagjorda salmingburgare och så laxpaket (till dom som äter fisk), riktigt gott blev det. Åkte sen till ishallen för att se på NHC - DIF J20, matchen avbröts dock pågrund av kondensen som uppstår när det är 25 grader ute och isen kall och spelarna svettiga, dimma är bara förnamnet, man såg inte pucken eller spelarna ibland. Så vi åkte hem och nu ligger jag i soffan hos nettan och palle, grabbarna spelar tv spel och jag flikar in ibland och förlorar, typ.

Stina fixa din telefon..... Jag blir tokig och har kul saker att berätta, älsklings skvaller och annat viktigt!

Redfoot shoes

Jag vill så gärna ha dessa skor från Redfoot shoes. Det är från Redfoots limited "Sex and the City" utgåva av skor och skon heter "Carrie". Jag älskar alla Redfoot's skor dom är super underbara och väldigt praktiska. Det är nämligen så att Redfoots skor går att vika ihop på mitten och så stoppas dom i en liten sammetspåse och stoppas ner i väskan, det tar absolut ingen plats i väskan och är alltså HELT perfekta för sena utekvällar då plats i väskan är det minsta man har och klumpiga skor är onödigt att bära på.

Priset? 599 kr.

Spotify

PS; Jag älskar att jag kan nalla på mina vänners spotify listor, lyssna, beskåda, hitta nytt och sno musik. DS.

Goda vänner växer inte på träd.

Jag är så fruktansvärt tacksam, varje minut av varje dag, hela tiden. Det finns ett gammalt ordspråk som lyder; Lycka är att ha en vän. Och jag har massor. Inte ytliga vänner som kommer och går utan riktiga vänner som består, i alla lägen, alltid. Vänner som är pålitliga, charmiga, intellektuella, roliga, ärliga, generösa, snälla, positiva och modiga, människor jag är stolt över mest hela tiden. Vänskap är vackert. Det går inte att jämföra kärlek med vänskap även om de i många avseenden faktiskt går hand i hand. Jag har lärt mig mycket det senaste året. Jag har lärt mig att inte ta vänskap för givet men även att riktig vänskap är vänskap som håller trots hundratals mils avstånd och mindre tid till varandra, kärleken för varandra är alltid densamma. Vänskap är inte alltid lätt, det är precis som med kärlek, it has it's ups and downs, något som är nödvändigt för alla livslånga och viktiga relationer. Jag är lyckligt lottad i livet, och det är så man måste tänka när livet är surt ibland. Jag har underbara tjej kompisar att prata, gråta, skratta, festa, skvallra, lyssna, prata, dricka vin och göra så mycket mera med. Jag har underbara kill kompisar att busa, brottas, skratta, festa, prata, lyssna och umgås med. Tjejkompisar som ger mig goda råd och stöd när det behövs och killkompisar som får mig att se saker ur andra perspektiv och känna mig speciell. Mycket mer än så i livet kan man egentligen inte behöva. Jag har också lyckan att ha en underbar pojkvän som är en vän i sig, en stor fantastisk familj.. syskon, mammor, pappor, svärföräldrar, svägerskor, svågrar och släktingar. Jag älskar er allihopa mer än ni någonsin kan tänka er.

Fendi Peekaboo

Drömväska, drömväska, drömväska, drömväska, drömväska!

Lyckliga jag!

Idag fick jag ett så himla fint besked... Jag kom in på min utbildning. Informatörsprogrammet, tre år på Södertörns Högskola! Helt jäkla underbart! Jag kan äntligen börja planera mitt liv, jag kan köpa en kalender och börja planera, jag kan börja se över resor och möjligheter och för att inte tala om... Jag kan äntligen pusta ut och se en framtid, om tre år har jag en utbildning och förhoppningsvis en framtid, om allt går som det ska. Den här gången är jag dock så otroligt bestämd, jag vill verkligen så gärna göra det här och jag ska göra det till 100%, det har jag bestämt mig för. Jag längtar efter att få sätta igång!

Bitterljuvt

God morgon! Själv har jag redan varit vaken i tre timmar (jobb) men ändå, det är fortfarande morgon. Dagen idag bjuder på jobb till klockan fyra och sen så ska jag hem och laga hemgjord pizza och mysa i soffan hela kvällen... jobb imorgon 07.30. Mitt jobb börjar förövrigt lida mot sitt slut.. blandade känslor kring det. Efter dagens arbete har jag faktiskt bara fyra dagars jobb kvar och på torsdag då jag slutar så firas det med en kräftskiva med goda vänner på kvällen, det kommer nog bli bra det här ändå!

Vad finns det egentligen att göra när det är så tråkigt väder ute.. då kan jag lika gärna jobba!


Humanity!

Jag älskar Humanity's armband, dom är helt fantastiska! Armbanden är färgglada, snygga, stilrena, enkla, lyxiga och det bästa av allt dem bär på ett otroligt bra budskap! 25 % av pengarna går till välgörande ändamål, till organisationer som stödjer mänskliga rättigheter. Jag älskar dessa armband och har precis klickat hem ett till mig själv och jag tror att det kommer bli fler i framtiden. Att lägga till ett sådant här armband till en tråkig outfit får det hela att se mycket, mycket färggladare och livfullare ut.
Namnlöst-11Namnlost-16
vgsdDSC_0523

I die!

Om det är någon och då menar jag verkligen någon som jag verkligen skulle vilja byta garderob med så är det Rachel Zoe. I hennes helt fantastiska garderob ryms vintage Chanel fynd från tiden då Coco Chanel själv designade, fantastiska Haute Couture klänningar, Alexander McQueen original pieces, One of a kind skor och väskor och sådant man inte trodde existerade på riktigt. Rachel Zoe är alltid så otroligt snyggt klädd, ibland lite väl over the top men everything is to die for. Varje liten del av hennes garderob är helt fantastisk och jag vågar inte ens tänka på vad värdet på hennes garderob skulle vara, inte för att jag någonsin skulle sälja ett plagg om det vore min garderob.


This is my life and in this I'm on my own.

Just nu är livet inte så jätte roligt. Jag går runt och oroar mig för hur hösten kommer att se ut för min del, kommer jag in eller inte? Fjärde reserv, jag kommer att komma in. Fjärde reserv... jag kommer inte in. Vad ska jag göra om jag inte kommer in? Vad ska jag göra om jag kommer in för att motivera mig så pass mycket att jag får tre fantastiska år? Det är så herrans mycket som snurrar i huvudet. Jag är dessutom inne på sluttampen på jobbet, vilket på ett sätt känns rätt skönt men eftersom hösten än så länge är oklar hade några jobbdagar till inte gjort något men ja.. Det går liksom inte att bara ha det enkelt.. funderingar, oro och tankar om framtiden avlöser varandra i mitt liv och oj vad less jag blir ibland..

GAGA FOR THE LADY!


RSS 2.0