!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Vänskap

Ikväll har jag världens sakna vänner känslorna. Jag saknar dem alla, så otroligt sällskapssjuk, Henkan har umgått med Jonas hela kvällen och jag har varit tok sugen på att bara vara med någon av mina bästa.. tror det beror på att jag inte mår så speciellt bra idag också, när jag blir hängig vill jag inte vara ensam. Saknar Marcus, Johan och Stina extra mycket men det är nog för att jag vet att vi plus några till ska på kryssning nästa vecka så jag längtaaaar! Bara skratta, låta, dansa, parta och prata ett helt dygn.. Håller alla tummar på att vi kommer få helt sjukt roligt! Sen saknar jag ju såklart mina bästa tjejer, men det gör jag ju alltid!

Keep smiling, keep shining knowing you can always count on me
for sure, thats what friends are for...

Sickness

Goddag! Vaknade med världens tjockaste huvud, en näsa som bara rann och ont i halsen, frös ena sekunden, svettades andra, gick upp och tog tempen och det visade sig att jag hade feber, inte världens högsta feber men definitivt feber. Så jag kröp ner i sängen igen men kunde inte somna om direkt så jag la mig och läste lite och sen somnade jag om. Vaknade kl 11, fortfarande fruktansvärt trött. Ligger fortfarande i sängen, suuuuck, jag som skulle handla påskägg till lite människor idag.. Håller tummarna för att jag mår bättre redan imorgon men den turen ska man väll inte ha! Nu tänkte jag lägga mig och titta på "Girl Interrupted" en av mina absoluta favoritfilmer, det är något med den filmen, den är bara så otroligt bra.

Hoppas alla ni har en bättre onsdag än vad jag har, puss och kram.

Gosch!

Jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga de senaste dagarna. Men här kommer en update från de senaste dagarna. I lördags var det ju som sagt utgång men innan det ett 5 timmar långt förkrök hemma hos mig, vi hade tequila race och blandade drinkar hej vildt! Vi gick sen på Storpub, drack lite mera, dansade och bara umgick till stängning, sen delade jag taxi hem med Henkan och Peter och Carina, kom hem stupade i sängen... Vaknade på söndagen och ville bara dö så det var vad jag gjorde i princip hela dagen, hade ångest för jag var tvungen att skriva tenta hela dagen egentligen men ja det orkade jag ju inte. Gick istället upp kl 07 imorse och skrev på tentan och var klar lagom till lunch (11.00) en timme innan deadline! Så då åkte jag med Henkan och handlade lunch till oss två och Nettan sen åkte vi hem till familjen Palm och åt thai-maten. Sen har jag varit där hemma hela dagen! Hjälpt till att packa upp lådor, organisera vinden, plastat in jackor, packat lådor osv, kändes som dem behövde en hjälpande hand mitt i kaouset och jag har ju inte haft tid att hjälpa till under själva flyttandet så jag gav dem min dag idag.
Imorgon är jag ledig så jag ska passa på att gå en lång promenad och sedan fixa lite här hemma, det behövs alltid. Men nu ska jag laga mat. Puss på er.

2012

Jag tokfastnade framför filmen "2012" som jag hyrde igår men aldrig såg klart, passar bra idag när man ska släcka lamporna för miljön. Jag kommer släcka alla lampor precis överallt, miljöfilmer gör mig så sjukt nervös att det inte är sant! Även om jag vet att jorden inte går under imorgon så tycker jag det är väldigt läskigt. Mayafolket sa ju att jorden skulle gå under 2012, deras kalender tar ju till och med slut 21/12 2010. Hoppas verkligen inte så är fallet, jag har inte levt klart då!

Redlös?

God dag! Nu ska jag alldeles snart sätta igång med att städa för ikväll får jag fint besök! Ikväll kommer Mickis & Elsa hit, vi ska laga tacos, supa oss redlösa och sen gå ut (jag skäms lite över att säga supa oss redlösa, men det är faktiskt det som är planen) Vi ska göra mina och Jess goda Strawberry Daiquiris och dricka en massa annat skojsigt, så det blir nog super bra... ska också komma ihåg att släcka lamporna ikväll "Earth hour" ni vet. Min stora fråga är bara får jag spela musik under tiden? Igår tittade förresten jag och henkans lillasyster på "The Notebook" den är ju så grymt bra och de var Lisans första gång hon såg den så hon grät som en liten toka.

Nej nu måste jag sätta fart så det händer någonting här idag! Om vi inte hörs mer så ha en helt fantastisk lördag och glöm inte släcka lamporna ikväll, viktigt!
Puss och kram

Crap

Vaknade i morse och var så fruktasvärt snorig och med ont i bihålorna, härligt. Sov en lång stund till, det är liksom inte ens någon ide att försöka göra något när man mår sådär. Sov två timmar till vaknade och inte kändes det bättre för det inte, så nu har jag tagit två ipren och trycket runt bihålorna har släppt lite iallafall men snoret bara rinner och rinner. Har precis duschat, nu håller jag på och klär på mig och så fort håret torkat (försöker undvika fönen) så ska jag dra mig ner på centrum, där ska jag hämta ut mina glasögon så jag kan sätta mig hemma och plugga hela eftermiddagen utan att spä på ont i bihålorna med huvudvärk också! När Mickis slutar jobba idag ska vi gå på systemet (som vanligt). Imorgon blir det partaj hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. PUSS!

Edit: Ja eller hur, nu sket sig det med glasögonen idag också, hur ska jag orka plugga, jag dööööör.

Vilken underbar dag!

Som ni ser på rubriken har jag haft en helt fantastisk dag! Startade dagen med tidig skola, redovisning/tenta stod på schemat. Efter skolan åkte jag in till Stan och träffade upp Tessan lagom till lunch tid, jag åt en jätte god kycklingwok. Efter lunchen shoppade vi lite och jag köpte ett par skor och har nu hamnat i en skoångest, men det är ett annat kapitel. Efter shoppingen åkte jag till Mickan, hon satt och pluggade och jag satt och medla/pratade i telefon (haha de låter jätte trevligt). Vi drack också Kaffe och pratade en massa. Senare gjorde vi oss i ordning och gick till Fältöversten och kikade i lite butiker, gick sen till ett sushiställe och åt sushi som jag hade haft cravings efter hela dagen, tack för jag fick min sushi gumman! Efter sushin gick vi 200 meter till Maxim Teatern och hämtade ut våra fri biljetter till "Bruden som visste för lite" (Hade lyckats vinna någon tävling och att unna sig teater en torsdag är ju inte alls fel och jag bjöd med Mikaela som mitt sällskap, kanske för vi är de mest okulturella man kan hitta). Vi åkte sen och köpte godis med Mickans kompis och sen tillbaka till teatern där vi intog våra platser som var grymt bra! Vi smaskade godis, skrattade så tårarna sprutade och applåderade konstans i två timmar! I bruden som visste för lite ser man bland annat, Pernilla Wahlgren, Martin Björk & Peter Magnusson i rollerna och Gud vad dem gjorde det bra. Jag har aldrig i mitt liv varit på en sådan bra teater, aldrig någonsin, det var roliga skämt efter skämt och inte nog med det storyn var ju fantastiskt kul bara den och dessutom kändes teatern så äkta då de ibland kom en massa skratt även från scenen efter diverse incidenter. Synd bara att teatern har sin sista föreställning på söndag, annars hade jag verkligen rekomenderat dem som gillar att skratta och njuta att gå och se denna fantastiska komedi. Så om ni får chansen innan söndag, ta den! Efter teatern styrde jag kosan hemåt, kom precis hem, eller ja för en timme sen. Nu är jag så trött att jag deckar vilken sekund som helst och ont i armarna har jag också från all shopping och min tunga väska. Tack för en underbar dag, den bästa på länge! Att vara kulturell är riktigt rolig, det ska jag vara oftare.
"Det är dagen för bröllopet och brudgummen vaknar. Visst är hon vacker när hon ligger där bredvid? Problemet är bara att hon inte är bruden! Han vet faktiskt inte alls vem hon är... Bruden som visste för lite är en modern, romantisk komedi med en spännande ensemble. Pernilla Wahlgren får nämligen sällskap av tv-profilerna Peter Magnusson, Martin Björk med flera"


Trött tilda

Sitter här och skriver på sista frågan till seminariet imorgon, är så löjligt trött att ögonen går i kors. Kom hem från bion för en och en halv timme, vi åt, kikade lite i butiker och sen tittade vi på "Farsan" skit kul Svensk film, kanske inte vad jag skulle valt om jag fått bestämma men Stina och Ellen ville se något lättsamt och inget kärlekstjaffs, så det blev "Farsan", vi skrattade så vi kiknade ibland. Nej nu måste jag verkligen skriva klart på det här, så jag får gå och sova snart, efter skolan ska jag möta upp Tessan för lunch och shopping i stan, super duper mys. Godnatt!

Kvällens bilder (minus karusellbilderna)


Tjejmys

Lill-lördag, härligt. Ska ni göra något speciellt denna onsdag? Kanske ett glas vin (eller två) eller unna er något gott? Eller blir det bara en helt vanlig onsdag? Jag tycker det är så mysigt att unna sig lite vardagslyx en gång i veckan och då är onsdagar perfekt eftersom det ligger mitt i veckan och sen är jag nästan alltid ledig på onsdagar. Så framåt kvällen blir det bio med Stina & Ellen, vardagslyx på hög nivå, det behöver vi alla tre. Vet inte vad vi ska se så ska sätta mig och leta nu, sen ska jag svara på två frågor till seminariet imorgon och sist men inte mint ta hand om det stökiga vardagsrummet, så nu måste jag sätta igång!

Micki Dicki; Hur går det med våran utgång på lördag egentligen? Vårat förkrök? Jag är sååå taggad!

Gaddning på gång

Ser ni tatueringen? Där ska min nästa tatuering också sitta, den ska vara precis lika clean och enkel som den ovan på Gucci reklamen. Min fot kommer dock att prydas av en liten fjäril, jag tror det kommer bli tok fint. Måste bara boka tid till detta och de verkar som jag får med mig Stina och förhoppningsvis även M, tattoo party, hell yeah!

Vårstädning

Herregud (tittar på klockan). Fick för mig att ta fram de gamla photoshop skillsen lag lagt på hyllan sen 6e juni förra året och göra något av den här bloggen, så det blev en ny, vårfräsch, lite rolig och väldigt typisk mig design. Nu måste jag sova, jag ska upp tidigt jag har en hel del att göra i morgon. Plugga, ringa pappas chef, städa vardagsrummet där ett projekt precis avslutats och sen ska jag även söka lite andra jobb och boka klipptid till mig och till Henkan (han gör det nämligen aldrig själv, då blir det inte gjort). Förstår inte riktigt hur klockan blev så mycket, men det är väl så när man dricker te och lyssnar på sin favorit musik och har nostalgi, jag har nog kommit in i samma nostalgi stim som Stina denna vecka, låt det gå över. Nej nu är det sussa, hoppas mina nya glasögon kommer under de kommande dagarna för jag är typ blind just nu. Puss och Kram!

Min kärlek till måndagar

Vaknade rätt tidigt i morse, tränade med pilates-bollen (skit kul och skit svårt för mig med sämst balans). Har sedan ätit frukost och fixat lite. Sitter nu och pratar med kryssning med M för det blir kryssning på "påsklovet" super kul. Ska plugga snart, måste läsa MASSA kurslitteratur och markera det viktigaste och så måste jag hitta relevant litteratur till min inlämningstenta som ska in nästa måndag, härligt! I kväll blir det självklart Hollywood fruar och en massa skratt, älskar måndagar bara på grund av de där tanterna! På lördag planerar jag och Mickis världens utgång, problemet är bara att ingen verkar kunna på lördag så det blir väl bara jag, mickis och elsa! Juste Tessan lät ju också rätt sugen! Nu tänkte jag gå ut en sväng i det vackra vädret!
Puss och kram!

I do not love days like today

Söndagar är en riktigt tråkig dag de flesta veckorna. På söndagar gör man allt det man inte hunnit under resten av veckan, man är dålig efter helgens bravader, samtalsämnet är alltid helgens händelser.. vad som sagt och gjorts, söndagar är en trött dag, man kollar facebook hela tiden bara för man har tråkigt, man ältar vad man gjort och inte gjort i helgen, man går igenom alla saker som sagt och gjorts av sig själv och de som står nära under helgen, tusen gånger i huvudet, man avslutar söndagen med att titta på tv och somna som en stock, trött som fan fast man egentligen inte gjort ett skit.. Sen blir det måndag igen och helt plötsligt är det som att allt annat är bortglömt för då kommer det en ny vecka, en ny söndag och nya saker att älta om och om igen. Någon som känner igen sig?

Nej jag är nog inte bakfull

Man skulle nästan kunna tro att det var jag och inte grabbarna som vann slutspelet igår eftersom jag är så otroligt trött i dag och känner mig bakfull trots att jag inte druckit en droppe på över en vecka. I vanliga fall är jag ingen kaffe-drickare men jag var tvungen att koka mig världens största kopp med kaffe förut för att hålla mig lite piggare, men jag förstår inte det där med koffein för de har aldrig haft någon inverkan på det sättet på mig, inte heller denna gång. Nu ska jag måla om naglarna som ser gräsliga ut, städa sovrummet som även det ser gräsligt ut, läsa bok, åka till strandvägen för att sedan sjunka ner vid pappas matbord kl 6 för middag, härligt!


Slutspels lördag

Idag är jag en väldigt trött Tilda, igår var en väldigt mysig men intensiv lördag. Startade dagen med att åka på stan och uträtta ärenden, sen hem och kastade i mig ett äpple (all lunch jag hittade) sen plockade jag upp mickis och vi åkte förbi familjen Ljungberg och jag lämnade en present till Jessica, sen åkte vi till Systembolaget och sen åkte vi till Järflotta och gick, så skönt. Handlade lite på vägen hem sen när jag kom hem städade jag och började lagat mat, mickis åkte och jobbade. Stina och Ellen kom sen och åt middag med mig och sen chillade vi lite innan vi plockade upp Blom & Filip och sen åkte till Haninge för att se AJ's sista slutspelsmatch, vann dem gick dem till Regions Elit och KILLARNA VANN!!! Fick en väldigt svettig kram av en väldigt glad Johan efter matchen, dem var så lyckliga allihopa, ibland är sport bara så otroligt fint, de var dem så värda, GRATTIS! Vi åkte hemåt efter matchen, hann inte mer än ta av mig skorna och sätta mig i soffan innan det var dags att åka till ishallen efter sms om att komma dit och fira med grabbsen, dock nykter. Så jag mötte upp Stina och Ellen vid hallen, vi kramades, pratade och skrattade sen åkte Stina och Ellen hem och jag var kvar resten av kvällen. Avslutade kvällen hos Letterna, skjutsade sen hem ett gäng väldigt trötta (och ganska fulla) hockeygrabbar, myspys. Sist släppte jag av M och A, M satt kvar i bilen lite när A gått ur, vi hann säga ganska mycket till varandra på väldigt kort tid... eller så kändes det bara så eftersom de var så länge sen vi pratade känslor. Jag hann iallafall säga och visa det nödvändigaste jag känt den senaste tiden, så fick även M, det bästa var att det inte var på mitt initiativ, det kändes skönt att få höra de där sakerna och att få säga sakerna jag tänkt på väldigt länge och få dem dementerande, få höra att jag har fel. Vänskap är så svårt ibland.. men det känns bättre idag, låt oss hoppas på en förändring.

All good things will one day end

Kom precis från ishallen, AJ vann med 14-4 och därmed kan man med största sannolikhet gratulera dem till en utmärkt säsong och en plats i regions-elit, de hela avgörs på lördag i Haninge där Haninge måste besegra Nynäs med minst 18 mål vilket känns som en omöjlighet, ska försöka komma iväg och se matchen kanske, Stinen och Ellen vill ni åka med på roadtrip till Haninge på lördag?!

Nu när jag var uppe på matchen insåg jag hur mycket jag saknar de där två tokarna, har ju undvikit ishallen för att slippa känna sådär, men nu kom det igen, haha! Jag är så himla glad för deras skull, för att dem har vänner som de har riktigt roligt med och för att de finns en flickvän med i bilden som gör en lycklig, jag unnar dem verkligen det! Trots det kan jag inte hjälpa att jag känner att jag önskar att allt vore som vanligt igen, eller inte som vanligt men att allt vore mer normalt och att vi var dem där igen, ni är ju så bra! Nej jag ska inte vara sentimental men ibland kan man inte hjälpa, men jag är glad och lycklig ändå, jag vet att ni finns där bara inte exakt som förut. Nu tänkte jag sova, godnatt!!

Graduation dress

Om jag skulle ta studenten i år så skulle jag utan att tveka en sekund ha burit den här klänningen från H&M, det är den perfekta studentklänningen i min mening. Lagom längd, snygg vit färg, sitter med största sannolikhet snyggt på vilken kropp som helst med hjälp av materialet och sen har den små söta vita blommor upp till som ger ett romantiskt, lyxigt och detaljerat intryck, så snyggt. Och priset? Kanske snyggast blott 199 kr. Då kan man med gott samvete bara bära klänningen en gång och sedan låta den hänga i garderoben om man så vill.

Garden Collection

Vaknade tidigt i morse av att jag var helt galet täppt i näsan, kunde knappt andas. Så jag gick upp och drack vatten, tog nässpray och åt frukost. Det kändes bättre efter en stund så jag bestämde mig för att gå och och gå trots att jag var så täppt i näsan. Hann precis få upp flåset sen vart det stopp i snoken och de var så jobbigt att andas att jag kände mig som en asmatiker (kan jag tänka mig) trots det härdade jag ut i en knapp timma. Hoppas bara det är såhär idag för i morgon skulle jag och Mickis gå på Spinning men det funkar ju inte om jag inte ens kan gå en powerwalk. Tänkte masa mig upp till ishallen senare idag för att heja på grabbsen, hoppas verkligen dom vinner! Har förövrigt fortsatt jobb sökandet idag och så har jag lyckats beställa två klänningar och en topp som jag är helt besatt av, kom nu sommar, kom, kom, kom!

Min tisdag

Igår var jag och Stina som sagt inne i stan! Vi tog 16 tåget in och kom hem runt 00.30. Vi åt, fikade, tittade i butiker och gick på bio. Vi såg "Valentine's day" och satt och skrattade högt i hångelsoffan längst bak, satt och jämförde karaktärerna i filmen med människor vi känner i verkligheten, de vart ännu lite roligare då! Efter bion fick vi kissnödiga som attan skynda till tåget. Tok slocknade efter jag tittat på "Svenska Hollywood fruar". Tog sovmorgon i morse och gick sedan ut och gick i en och en halv timme med Mickis och en liten bit My. Efter promenaden gick jag hem och sen dess har jag suttit här framför datorn vid matbordet. Jag har sökt några jobb, fixat ny mail-adress och ställt in den nya adressen till mobil och dator, super smidigt men inte enkelt! Det tog några timmar! Nu tänkte jag duscha och sen laga stuvade makaroner och köttbullar, i kväll blir det DH och Cougar Town, härligt!

Tilda & Stina mys

Jag har mycket kul planer den här veckan. I kväll ska jag och Stina mysa, det är måndag men det blir vin-mys, gottis och "Svenska Hollywood fruar", vi unnar oss det eftersom det var evigheter sen vi umgicks bara vi. I morgon ska vi på Afrodans (japp ni hörde rätt!) på Sats i Haninge, det kan bli riktigt intressant! På onsdag har jag lovat Garpis att jag ska gå på AJ's slutspels match (vilket jag också hade lovat i lördags men inte dök upp på), eftersom jag verkligen lovade i lördags så jag ska masa mig upp och vara världens bästa supportrande kompis på onsdag istället, då kanske han glömmer att jag inte dök upp i lördags trots löfte om det! Helgen är dock väldigt oplanerad! Första gången på riktigt länge som min helg är oplanerad när den nya veckan sätter igång och det känns faktiskt ganska skönt! Vad helgen bjuder på för äventyr är med andra ord inte bestämt. Nu ska jag facebooka lite sen är det föreläsning sen blir det hem och städa och handla! Edit; Det blir bio-mys istället för vin-mys, det passar kanske en måndag lite bättre!

Märklig morgon

Ärligt talat har jag ingen som helst aning om vad jag hållt på med hela morgonen! Sov jätte oroligt och dåligt i natt, vaknade 07.07 och greps av panik, mitt tåg skulle ju gå 08.37. Ja precis, 08.37 en och en halv timme senare, jag å andra sidan hade fått för mig att klockan var 08.07 så jag sprang upp, klädde på mig världens fulaste kläder, packade väskan, borstade tänderna och drog till bussen, inget smink eller någonting. Kom iväg med "08.37" tåget som egentligen är 07.37. Tittar på klockan en miljon gånger under resan och funderar minst lika gånger på varför de är så otroligt mycket folk på tåget, det brukar de ju inte vara. När jag sedan kommer till Älvsjö tittar jag på klockan igen och inser att jag tagit tåget som går en timme innan och plötsligt faller allt på plats, innan min klocka ens hunnit ringa var jag redan på tåget, därav att ingen klocka ringde och väckte mig i morse.. HAHA, vilken rolig morgon fan vad jag INTE är vaken ibland. Så nu sitter jag i skolan och äter frukost, springer runt 50 beväpnade poliser här i skolan eftersom KTH fått massaker hot och KTH har campus här på Södertörn och dessutom är säkerheten på alla högskolor överhuvudtaget riktigt hög idag.

It's time to say goodbye

Sov gott lilla morfar. Din begravning igår var otroligt fin och kyrkan var full med människor som kom dit för att visa sin uppskattning till dig och sörja dig. Det är enkelt att konstatera att du var en omtyckt man. På kistan stod en bil, dina kära bilar och en bild på dig. Bilden var för mig väldigt symbolisk, en bild från min student... De var sista gången vi kramades och sågs, sista dagen jag såg dig skratta och le och en dag som människorna runt mig sagt att du var riktigt stolt över mig. Jag hoppas att du har det riktigt bra i himlen och som någon skrivit på sin hälsning "När åskan går i himlen låter det nog precis som en V8 motor", vi får hoppas för din skull. Sov gott.


Domen!

Hade ju som tidigare nämnt bokat synundersökning i morse så jag knallade glatt dit och genomgick undersökningen som tog väldigt lång tid. Under tiden som jag satt där insåg jag mer och mer vilken dålig syn jag faktiskt har fått, jag kunde inte längre läsa understa raden på syntavlan och sa fel hela tiden när jag ansträngde mig, för att läsa på nära håll fick jag ha pappret uppe i näsan för att känna mig avslappnad och bekväm när jag läste. Efter undersökningen berättade hon att jag har ett synfel som heter; presbyopi som innebär att man inte kan läsa vanlig text på normala avstånd. Då presbyopi mest handlar om att ögonen anstänger sig så otroligt hårt för att kunna se hela tiden så kan man i vissa fall uppfatta det som att man ser bra, vilket man inte gör då ögonen ständigt jobbar 100% och aldrig vilar, jag dock jag visste ju att jag inte såg ett smack.. jag hade nämnligen syn som en 56 åring.... Så nu har jag fått köpa dom dyraste glasen i världshistorien.. de är special glas som anpassar mitt liv till synfelet. Dom har en svag styrka mitten på glaset och i nederkanten, där man tittar ner när man läser, där är dom super starka, allt för jag ska kunna ha dem på mig HELA TIDEN. Så de var bara prova ut ett par nya bågar och köra på, vad notan hamnade på vill nog ingen veta, kan bara säga att jag kommer få leva på nudlar resten av månaden! Nu ska jag och min huvudvärk (ovanligt!) gå och slå in min systers presenter eftersom vi ska dit och fika då hon fyller 15 år idag! Ska också stryka min topp som jag ska ha på begravningen imorgon och sen blir det att laga mat. Bye bye!

The ugly truth!

Mickis - "Fattar du hur mycket pengar det där är? De e ju flera tusan" Pekandes på min hög med tidningar... Jag kan inte riktigt bestämma mig om vad som är värst.. att Mickis har rätt och att det är rätt korkat, att jag faktiskt varje dag letar efter något i denna hög med tidningar, att jag trots alla pengar tycker det är värt det, att jag har en flyttkartong till med tidningar, att min pojkvän är galen för det ligger tidningar överallt eller att jag är beroende, you judge. Jag kan bara enkelt konstatera att detta är mitt guilty pleasure och jag tror inte jag kommer slänga en enda på en herrans massa år!



onsdag

onsdag idag, tusan vad veckorna går fort! Sitter i skolan och försöker koncentrera mig på det jag håller på med men huvudvärken är precis som igår helt obeskrivlig, jag vill bara lägga mig ner och gråta! Fick knappt någon sömn i natt heller pga huvudvärken trots att jag gissar på att de var just det jag behövde, de gick liksom inte att somna! Nu hoppas jag förresten att det är på väg att hända något roligt, hoppas, hoppas, hoppas! Förresten har jag hittat hundrasen jag vill köpa nu, de blir i höst. De e en blandras mellan papillon och Shi tzu, åh va jag längtar! Tur att jag har så snälla föräldrar, mormor och syskon som lovat att hjälpa till när de kör ihop sig. Hunden är dessutom allergi vänlig vilket är strålande eftersom både henriks bror och låtsas pappa är allergiska.

Jag har fastnat för ännu en ny serie "Keeping up with the Kardashians" fast mest är de nog ett tidsfördriv vissa stunder, de e ju så bra de e ju bara 20 min så man kan klämma in det lite här och där. Nu börjar föreläsningen igen nu måste jag lyssna. Puss & kram!

Glasögon-ormen Strandberg

Åh jag har haft så ont i huvudet hela dagen och ju länge på dagen det gått ju värre har det blivit, detta sker minst 4-5 dagar i veckan men idag nådde smärtan sin gräns, illamåendet satte in och jag har bara legat hela eftermiddagen och haft dödstankar. Har som ett bälte runt huvudet med smärta, illamående och galet ont i nacke och axlarna, jag tror att detta är beviset på det jag länge trott; Min syn har fasen inte blivit bättre iallafall. Förut såg jag inte när jag satt vid datorn, skrev eller lästa böcker, nu ser jag inte heller när jag kör bil, eller texten på powerpoint presentationerna i skolan under föreläsningarna, det verkar inte bättre än att mitt brytningsfel förvärrats. Så efter flera timmar i soffan med vila (stirra i taket) så tog jag fram glajjerna (som inte hjälper ett smack) och letade reda på Synsams nummer och ringde dit och bokade en synundersökning, så på torsdag hoppas jag dem hjälper mig att få tillbaka mitt liv.

Förövrigt tror jag Gudarna hörde min vår-bedjan för termometern visade idag +7 grader och strålande sol! När jag var ute på förmiddagen tog jag faktiskt på mig både converse, skinnjacka och solglasögon, härligt! Nu ska jag gå och skala morötter i förebyggande syfte, jag kan behöva några! Även om jag kanske inte riktigt tror på det där om morötterna eftersom att killen i min klass 1-9 an som endast käkade morötter varje dag, var den enda i hela klassen med glasögon, trovärdigheten sprack redan där!

Grattis morfar..

Idag skulle du blivit 65 år, tyvärr fick du aldrig bli det. Hoppas dem bjussa dig på god tårta där uppe idag, lite tårta på födelsedagen är en självklarhet även i himlen hoppas jag. Jag tänker på dig ofta och funderar mycket, men det hjälper ingenting till nu, resten av livet skall gå åt till att minnas. Grattis på födelsedagen morfar!

I want to go BANANAS!!

Allvarligt, när fasen ska det gå och bli plusgrader ute varje dag och när satan ska snön försvinna?! Jag kan inte ens försöka beskriva hur otroligt less jag är på denna snö och halka! Det har varit såhär i fyra månader nu! Problem 1... Man kan inte ha några snygga kläder, jeans, jeans, jeans och en långärmad tröja ungefär, känns ärligt talat som jag har 10 plagg som jag använder just nu... Problem 2: Jag är så fruktansvärt less på skor utan klack och stövlar. Det går inte att ha minsta lilla klack när man går ut eftersom chansen att man ramlar och bryter revbenen precis som förra åren är galet stor och Conversen sviker när de blaskar... Problem 3: Dessa vinterjackor! De är gräsligt fult, gräsligt äckligt och hemskt.. ja bara hemskt.. jag vill ha tunnare jackor och skinnjackor, ASAP! Problem 4: Jag orkar inte ha mer vinter!


Produktiv måndag

Hjälp vad jag varit produktiv såhär långt idag! Jag har sökt sommarkurser och sen har jag även bestämt mig för vad jag ska söka till hösten 2010, skrivit upp anmälningskoderna och namnet på programmen så när antagningen öppnar den 15 mars så är jag mer än redo direkt, tre utbildningar är jag intresserad av; Marknadskommunikation och IT, Informatörsprogrammet & Medie-vetar programmet, alla tre i Stockholm, två på Södertörn och en på Universitetet. Till sommaren har jag varit super duktig och sökt tre kurser, alla tre är distanskurser. Tänkte inte söka sommarkurser först men sen tänkte jag "why not" och bara körde. Har sökt kurser som jag tror jag tycker är riktigt kul och som jag vill söka för att det är intressant (och för att högskolepoäng är bra). Det är kurser med kanske två eller tre inlämningar på tio veckor och inga obligatoriska föreläsningar utan man jobbar helt och hållet själv, när man vill och hur man vill under tio veckor, perfekt! De blev dessa kurser; Marknadsföring, Event production och praktisk projektledning, jag ville väldigt gärna läsa design i vardaslivet också men det var två obligatoriska tenta tillfällen i Borås, så det gick ju inte! Other time, other place! Förresten jag vill flytta till London, jag älskar London, skiter i skolan i höst flyttar till London och jobbar med något kul någon som vill hänka?! Drömma kan man ju alltid!

Nu vill jag göra något, vad händer babes? Jobbar ni? Antar så, jag ska nog fortsätta fokusera på att göra nyttiga saker så min boyfriend blir stolt över mig när han kommer hem idag, de händer nog inte allt för ofta! 



Sista rycket innan helgen!

Hej hopp sötisar! Sitter nu på tåget och är på väg mot skolan, vi ska jobba med seminarie uppgiften innan redovisningen börjar klockan 15.00. Det är suuuuper fint väder ute idag, är lite ledsen för att jag inte hann ta en promenad innan jag var tvungen att dra men jag hoppas innerligt att det fina vädret håller i sig i helgen. Jag är så förbaskat hungrig att jag hela tiden sitter och funderar på vad vi egentligen ska äta ikväll.. kan liksom inte rå för att det ända jag kan tänka på just nu är mat.. vad är det för fel på mig ibland? (Mickis, du håller tyst!) Nej nu ska jag läsa ELLE som jag fick av Elsa i present (och fyra tidningar till som dimper ner i brevlådan). Vi hörs senare antar jag, ha en jätte trevlig fredag allesammans!
Puss, kram och lite kärlek.



Ganska bra slut på dagen ändå

Idag fördrev jag tiden med att inte göra det jag skulle göra eftersom allt jag gjorde var att stöta på problem när jag försökte. Istället åkte jag och handlade och sen åkte jag hem till Henriks mamma och hjälpte henne att packa ner lite saker i flyttkartonger. Åkte sen hem och skrev det jag missat att göra på tentan och så åt jag vindruvor och drack te. Henkan lagade mat när han kom hem, vilket var väldigt sent, det var riktig vardagslyx, snällt! Imorgon är det fredag och mina planer är att mysa med min pojkvän. Äta god mat, ligga i soffan och äta godis och titta på film och tända massa mys-ljus, älskar fredagar! På lördag ska jag till Marie som fyller år på tjejmiddag, Ellen ska också ha folk hemma så jag har lovat att titta förbi alla mina sötnosar på det hållet också eftersom att det var evigheter sen jag träffade dom alla. Det kommer bli en super helg, jag är så glad!

Men först ska jag såklart ta mig igenom morgondagen.. går i skolan till fem så jag är inte hemma förens sju.. får hoppas på att jag precis som idag blir serverad middag. Tänkte dock komma upp i tid imorgon så jag hinner uträtta ärenden innan jag måste åka med 11.30 tåget till skolan, därför god natt, puss och kram!

Jag gillar faktiskt inte torsdagar

Jag är så fruktansvärt uttråkad idag att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Jag trodde liksom en av grejerna med att plugga på högskola var att man inte fick några lov eller dylikt? Lik förbannat sitter jag här med ingenting att göra förutom en "tenta" i morgon som jag inte behöver jobba mer med. Vad gör man dagar som dessa? När alla jobbar och man själv sitter inne och har dödstankar? De självklara vore att jag lagade mig någon lunch och sedan satte igång att söka sommarjobb, kanske är det just det jag ska ta tag i idag.. men det är faktiskt inte speciellt roligt, inte alls kul. MEN livet är inte roligt varje dag, de har jag ju lärt mig, så kanske är det lika bra att sätta igång med det där så kan jag stryka det från min lista med saker att göra. Eller så går jag ut på en långpromenad, även om vädret ute inte direkt är inbjudande... eller så försöker jag ta mig in i förrådet och hämtar upp min kartong med väskor och sängkläder, eller så åker jag ner på Strandvägen och lånar ett par byxor till begravningen nästa vecka, eller så beställer jag ett par... Ja nu kom jag ju på lite saker.. Nu måste jag sätta fart! Puss och kram.

Mys-dag

På förmiddagen bjöd jag Mickis på våffel-lunch och så bjöds det även på en hel del snack som vanligt! Efter lunchen och allt prat tog vi en promenad ner på stan för att hämta ut biobiljetter och handla på systemet, vi köpte cider till helgen så nu är det gjort, skönt! Efter systemet traskade vi hemåt och när jag kom hem så var jag helt röd över hela kroppen för jag var så kall, satt och skaka i soffan av köld så det blev en lunch dusch och nu ligger jag i soffan och tittar på min Sex and the city "the extended movie version", första gången jag ser den och de är som att se en ny film för det är en massa nya scener i filmen, helt underbart, mer SATC!

Det blir världspremiär av "Alice in Wonderland" klockan sju, innan dess ska jag laga mat. Längtar efter att umgås med tjejerna så det blir en riktigt mysig kväll, älskar att träffas och göra något mitt i veckorna, veckorna blir så mycket enklare då.

Gaga till globen!

Lady Gaga tar sin Monsterball tour till Globen den 7 maj för årets absolut häftigaste show! Jag bara måste, måste, måste gå! Det finns nog inget som jag måste lika mycket som det! SATAN vad roligt!!


Världens absolut vackraste kvinna


Mina grymma NYC planer!

Ibland får jag total dille på vissa saker och då kan jag liksom inte släppa det, jag bara måste ha/fixa det.IIgår fick jag för mig att titta efter flygbiljetter till New York i maj eftersom jag tänkt att jag ska hälsa på Jess min kärlek då. BOOOM så hittadde jag grymma flygbiljetter. Avgång tidigt & avgång sent, direktflyg, och för att inte tala om ett riktigt bra pris. Sen gick det bara utför... jag började leta hotell för fre-mån då jag är i New York så vi får ut max av resan eftersom Jess bor en bit utanför. Fick sen en ÄNNU bättre ide, att jag ska övertala Mickis att följa med också! Det skulle bli så perfekt! Vi tre, det kan bara bli galet bra! mån-fre hemma hos Jess för massa massa bus, mys, skratt, prat och umgänge. fre - mån hotell i NYC, jag mickis och jessica. Jessica bor fre-sön eftersom hon jobbar och jag och mic till måndagen. Det skulle betyda att vi skulle få fyra heldagar i NYC. Åker sedan hem med kvällflyget på måndagenm mot Stockholm. Förstår ni vilka grymt bra planer jag gjort?! Helt stört bra.

Shopping, fest, god mat, nära vänner, upplevelser, promenader, äventyr, skratt, glädje och massa minnen.
Nu ska allt bara gå ihop! Jess måste himla med ögonen för sina värdföräldrar och Mickis måste övertalas. Det ska inte bli allt för svårt hoppas jag... i morgon ska jag bjuda på våfflor till lunch, kanske kan Mickis övertalas efter ett par våfflor, fortsättning följer....

Ny vecka!

God dag måndag! Har legat med mensvärk och åmat mig hela morgonen och förmiddagen. Nu känns det dock bättre så nu har jag satt igång med städning och tvätt, om en stund är tanken att jag ska ta bilen ner på stan för att köpa strumpor och leggins och sen ska jag åka och handla så jag kan fylla kylskåpet och skåpen med en massa gott för resten av veckan, det är så skönt att handla på måndagen så behöver man inte tänka mer på det på resten av veckan. Den här veckan händer det en massa kul, vi har inte sportlov på högskolan men lite lov har vi fått denna vecka då vi bara har en uppgift att göra hemma som ska in på fredag så är ledig resten av veckan. I morgon ska jag nog åka till IKEA, ska köpa ett nytt matbord!! På onsdag ska jag mickis, elsa och camilla gå på världspremiären av "Alice i underlandet" 3D tror den är skit ball!
Nu ska jag sätta fart! Puss och kram

RSS 2.0