!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

So what?

Jag försöker lära mig, men jag blir lika sårad varje gång. Just nu känner jag mig besviken, är inte besviken den värsta känslan som finns? Man tror man kan förvänta sig vissa saker från vissa människor, men ack så fel man kan ha ibland, tyvärr.

Tre dagar av mitt personliga helvete har gått, Freja ikväll för alla, trevligt, jag orkar inte ens tänka på att jag sitter här hemma mitt i skiten, bye.

Hell no

Jag lever, jag är till och med uppe och rör på mig. Det gör ont, jag sover inte på nätterna, min mage är lika hård som en fotboll pga alla tabletter och såren smärtar men vad fan, jag lever ju?

Igår var Jess my mess här med jordgubbar och en tidning, gud vad glad jag blev att hon tog sig tid att komma hit och hälsa på och att hon dessutom hade två väldigt bra presenter med sig gjorde ju inte saken sämre, det var trevligt att se någon annans ansikte, någon man tycker mycket om och prata om allt och ingenting.

Det är fruktansvärt varmt ute idag så jag ska gå ut, dock pendlar jag nog mellan skuggan och solen ganska mycket idag.

Puss och kram.

17.01 Nerverna spelar in

Jag överlevde natten, inga spöken eller annat läskigt kom och tog mig trots att B inte var hemma. Idag tog jag en lång sovmorgon, jag kände mig välförtjänt av den, tänkte att jag skulle sova så länge jag bara kunde eftersom sömnen inatt kanske inte kommer att vara den bästa, samma gäller matlusten. Men vi ska laga något riktigt gott ikväll, grilla... sen ska jag få choklad doppade jordgubbar, detta för att matlusten de kommande dagarna inte kommer att ligga på topp.

Imorgon gäller det, det är mycket att läsa på och det är mycket att fixa, vi hörs ta hand om er.

Puss


Midsommar dagen

Jag hade en super trevlig midsommar afton igår. Spenderade midsommar på Torö hemma hos familjen Jonsson/Johansson med en massa trevliga människor. Det var klassisk midsommar med femkamp, frågesport, grillning och en massa trevligt prat.

Hela dagen igår höll jag på och hjälpte Nettan att fixa mat till vår midsommarlunch som vi åt innan Torö, jag och Lisan gjorde också kransar som prydde våra huvuden.

Idag blir en lugn dag, jag mår inte allt för bra, vissa dagar är så tunga just nu... Jag vill bara ha det gjort.

Tack för en super bra midsommar igår, puss och kram.


Glad midsommar från ett regnigt Nynäshamn


21.55 Sortera mera

Nu har jag precis tagit tag i halva mitt liv, alltså alla mina bilder på datorn. Jag har sorterat och brännt ner allt, det är så lätt hänt att datorn muppar sig och allt försvinner, nu har jag gjort allt jag kan för att rädda det jag inte vill bli av med!

Hur mycket bilder har jag? 22 proppfulla skivor, oh god.

Regn och rusk?

Imorgon är det midsommarafton, vad är era planer? Jag ska fira min midsommar med lunch på bryggan för att sedan förflyttas ut mot Torö för grillining och fem kamp. Vad ska jag ha på mig? Något varmt är svaret på den frågan, inga höga klackar, ingen tunn kort klänning och nej jag tänker inte vara barbent, snarare Uggs, tjock tröja och långbrallor, kanske slänger på mig en filt också, ja sen firar vi traditionell Svensk midsommar i regnet.

Nej då, det kanske inte blir riktigt så illa. Kanske kan jag ha en halvlång klänning på dagen, för att senare svida om till min tjockklädes mundering, ja det återstår att se. Jag ska iallafall ha en krans i håret, blommor i håret är det finaste som finns.

Jag ska kanske inte klaga jag har haft en hel del bra Midsommar firanden genom åren trots väder och vind, det viktigaste är trots allt sällskapet!  


Midsommar 2007 spenderades inomhus i väldigt goda vänners sällskap


Midsommar 2008 spenderades på en iskall brygga med några av de mest fantastiska människor jag känner!

20.08

Jag är så rastlös att det är galet, men jag antar att det är så här som livet är ibland. Jag vet faktiskt inte hur många filmer jag sett sedan lovet började men äntligen börjar det bli varmare så nu består dagarna av att vara ute i solen och mysa och röra på sig.

Nästa vecka är B borta måndag och tisdag, det känns jobbigt med tanke på min ganska viktiga och läskiga dag på onsdag, jag lär ju behöva någon på tisdag, så jag flyr nog hem till papps eller mams..

Nu ska jag titta på Bachelorette på tv innan jag ska se klart mina fem avsnitt av 90210 som jag lyckats missa.

Puss puss

00.40 Oändligt är det vi tror på


Jag älskar dig till oändligheten och vidare

00.58 The secret of Pandora

Jag fick ett helt underbart silver armband ifrån Pandora i student present. Pandora Jewelery går ut på att man väljer ett grund armband och sedan fyller detta med berlocker och hängen. Berlockerna finns i en mängd olika utföranden, färger, former, storlekar och material. Pandora har en oändlig mängd med hängen och berlocker vilket gör varje armband (halsband) unikt och personligt och via dessa armband samlas också minnen. På mitt Pandora armband hänger just nu en studentmössa, ett minne för livet och även om blomma, tjej som jag är.

Det är så kul med såna här presenter, jag älskar allt som är personligt, som har en tanke bakom och så även att man på detta sätt kan samla minnen från personer och händelser, armband i silver är dessutom så mycket min grej!

Dessa är endast några av mina favoriter;

www.pandorashop.se


13.09 Vart är sommaren?

Vart är sommaren? Det är iskallt ute och det har öst ner regn varje dag i tre veckor nu, jag vill bara bädda in mig under täcket och ligga där tills solens varma strålar når fram. Ibland känns allt meninslöst, när det är sånt här väder ute och jag vet att dessa veckor är den sommaren jag får, sen blir det ingen mer sommar för min del, det känns tungt.

Nu ligger jag framför tv:n och tittar på the city, det är så grymt otroligt bra. I love NY, Whitney är så otroligt snygg och likaså Olivia... Det påminde mig om att imorgon när det regnar (vilket jag förutsätter att det gör) så ska jag rensa och sortera kläder.


00.49 Bekännelse

Imorgon kommer bli en hemskt jobbig dag... jag är känslig och svag, min största svaghet är min känslighet och medkänsla, om en människa gråter, då gråter jag också... människor som inte har flaggan i topp har jag svårt att hantera utan att själv bryta ihop, det är en stor svaghet, jag vill ju så gärna stötta.

Jag har aldrig förstått hur man kan dras så starkt åt olika håll, att känslor kan ta över så fullkomligt trots att man håller allt så hårt inom sig. Jag har en utsida som uppfattas hård som en metall medan min insida är något helt annat.

Ibland önskar jag att jag bara kunde knipa ihop och hålla igen mina tårar, men jag är känslig, jag gråter ofta.
Ibland önskar jag att jag kunde göra mer, kanske vara ett större stöd för er?


Jag älskar er

20.12 Oh my


Kanske kan denna bild vara den absolut fulaste bilden som knäppts på mig, detta på samma gång som den säger mer än tusen ord; Glädje, äntligen
!

01.20 min stora kärlek

Det går fortfarande knappt in i huvudet, jag saknar er redan, tanken gör mig rädd, ni är min andra stora kärlek (plus jess).Det går inte att beskriva er!


Student 2009

Igår tog jag studenten, jag vet inte vart jag skall börja, så blandade känslor, så härligt, så sorgligt och så himla annorlunda. Hela min dag var  fantastisk, tack alla ni som var med och gjorde min dag till den bästa dagen i hela mitt liv, aldrig förut har jag haft så roligt, mått så bra och känt mig så uppvaktad, jag är tacksam för allt, tack!

Tack min underbara klass, mina underbara vänner och för att inte tala om min helt fantastiska mentor. Utan er hade det aldrig någonsin gått. Jag förstod det inte igår, det kändes som en overklig dröm, så länge jag drömt om den dagen, aldrig trodde jag den skulle komma. Att stå där på flaket med er, det är en känsla jag aldrig kommer att glömma. Ni är så fruktansvärt bra, ni kan göra allt ni vill och ännu mer, ni är fantastiska glöm aldrig det.

Imorse slog det mig, tårarna började rinna, det är en lättnad men också en tyngd, nu börjar livet säger alla. Jobbigast är inte osäkerheten, jobbigast är det faktum att gå genom varje dag ensam. Inte ensam som i att inte ha någon, men ensam som i att dyka upp ett jobb dit man kommer för att arbeta, eller i att själv gå och söka jobb, eller att själv gå på föreläsningar på högskolan, att göra allt själv, fokus på sitt eget arbete, det är inget jag är van vid. Jag är van att varje dag ha några av de underbaraste människorna i livet med mig och det kommer jag att sakna i allt som kommer därefter att vi gick utanför dörren igår, jag saknar er redan.


Graduation day

På med den vattenfasta mascaran, fram med skumpan och släng på er stiliga kostymer eller en vacker klänning!
NU KÖR VI STUDENT 2009!  

It's not farwell?

Jag är lite student kluven just nu. Det ska bli helt fruktansvärt skönt att på lördag vara klar med gymnasiet. Men allt bra har också en baksida, mina vänner, min trygghet, min vardag, alla lärare, allt kommer försvinna eller förändras, inget kommer att vara sig likt, jag kan inte förstå det, de gör mig rädd.

Jag trivs som student, livet som en sån är fan riktigt jävla grymt. Man har ursäkter för det mesta och den senaste terminen har varit den roligaste i mitt liv, jag älskar att vara student, man är mellan barn och vuxen, det är okej att inte alltid agera vuxet samtidigt som det är okej att i många fall bete sig som en barnunge, för ibland är det vad man är. På lördag dock, är jag vuxen då? Förväntas jag alltid agera vuxet då? Med vissa få undantag?

Jag skulle kunna reflektera i evigheter, det pågår mycket i mitt huvud just nu, jag är vemodig. Jag vill, jag kan och jag måste / Jag vågar inte, jag kan inte och vad händer sen?

Livet som student är riktigt bra, mina lärare är riktigt bra, mina klasskompisar är helt otroliga, mitt liv är bra just nu. Såklart vet jag inte om det blir bättre efter lördag, men om jag i höst när skolan börjar igen inte längtar tillbaka, kommer jag att bli förvånad.


16.20 Is this the end?

Tre dagar kvar till studenten och min lista med saker att hinna göra innan dess blir inte direkt mindre utan den bara växer. Jag sitter dessutom som på nålar och väntar på min rosa klänning från Asos som jag skall ha på kvällen på studenten, tänk om den inte hinner komma. Appropå klänningar, ja det har du varit en hel del, så fixade mormor till min klänning till mig igår, nu är den perfekt.

Idag har jag städat och fnulat runt. Sedan har jag varit på Markiscity i två timmar. Ikväll ska jag laga korvstroganof till mig och B och sen ska jag baka kladdkakor och lite andra saker till studenten, as gott.

Puss

RSS 2.0