!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Tjong maka long

Tjoho! Idag är det fredag och jag skulle åkt och shoppat idag men när jag vaknade konstaterade jag att jag inte orkade, vad fan har hänt med mig? Istället gick jag upp typ halv två, såg en film och nu har jag tränat lite och ska snart ge mig ut på stan och lämna tillbaka två filmer jag hyrde igår och kanske hyra en ny om jag hittar någon.

Ikväll ska jag och B på hockey tror jag, han tjatar varje fredag om hockey och jag gör alltid annat så jag kan aldrig följa med men idag är jag helt ledig så jag ska nog hänga på. Imorgon blir det shopping, IKEA och fira mickis, fullspäckad dag... vad ska jag ha på mig?!?

Måste börja gå igenom min garderob efter potentiella party outfits nu, later!

Zeeeeeeeeeeeeeeebra

Jag har blitt med ny klänning! Nu kan jag inte vänta til våren/sommaren då jag kan bära den här med vtia tygskor och på sommaren svarta gladiator sandaler, ge mig värme!


I would love to look like an indian

Jag älskar den här stilen! Helt fruktansvärt snyggt! Indian stilen slår stort i år vilket absolut inte gör mig något, fjädrar, tunna hårband och denna typ av skor så himla snyggt! Dessa snyggingar är snart mina så snart jag bestämt mig om jag ska ha den modellen här ovan eller den med högre skafft, tåls att tänkas på.... snart, snart, snart mina!

Bullet

Onsdag idag då, halva lovet har gott, jag är fruktansvärt uttråkad och insåg just att det idag är en en vecka kvar till jag smacka upp en tatuering på min kropp, spännande! Förövrigt så är jag så fruktansvärt skidsugen att det inte är sant, jag skulle åkt igår, tagit natt tåget upp bott två nätter hos Mickan och en hos familjen Palm, men under tiden som jag höll på att vela tog biljetterna till tåget hem slut... typiskt mig, vela så länge att det sen är för sent!  Så kvällen igår spenderade jag med att tjura i soffan och åtskilliga gånger berätta för B att de här var det värsta lovet jag haft i hela mitt liv och att det är så här jag kommer minnas mitt sista sportlov... han påminde mig flertalet gånger om att det faktiskt var jag själv som valt att vara hemma i år från första början... han har så rätt tyvärr men inte kunde jag veta att det var så här tist att spendera ett helv lov hemma (jag har ju inte vart hemma ett lov på typ fyra - fem år?).

Idag tog mig iallafall i kragen, jag och mamma gick runt Ringvägen med stavar klockan elva (hör och häpna). Nu har jag precis duchat och tänt en brasa, iskallt här inne. Ska tröstshoppa lite saker på nätet och ligga i soffan och kolla på film resten av dagen och klockan halv sex blir det kyckling middag hos mamma, great!  

Just det B:s lillasyster fyller år idag också och igår när jag inte hade något att göra gjorde jag i ordning ett litet kort till henne
(med tema HSM som hon älskar) som jag har mailat upp till henne!

 
Felicias kort och mitt snömonster som här gjort sitt livs vurpa i world cup backen i Åre för typ tre år sedan! 

Problems in paradise

Åh varför vill jag så himla mycket och varför kan det aldrig bli som man vill, alltid saker som ska strula till planerna! Jag som hade en helt bombsäker plan, att vi skulle åka till Åre imorgon natt och komma hem lördag eftermiddag. Men inte då, det blir aldrig som man tänkt sig! B kan inte vara ledig onsdag och jag kan inte komma hem söndag så nu sitter jag här och försöker dunka vett i mitt trötta huvud som råkade vara vaket till klockan sex, tittandes på Oscarsgalan imorse.

Åh nu ska jag gräva ner huvudet i sängen, jag är trött och tycker faktiskt att B kan offra sina planer den här gången!

Mitt i all misär är min kamera också pajjko, great!

The love poem

Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us -
     I can live only wholly with you or not at all -
     Yes, I am resolved to wander so long away from you until I can fly to your arms and say that I am really at home with you, and can send my soul enwrapped in you into the land of spirits -
     Yes, unhappily it must be so -
     You will be the more contained since you know my fidelity to you. No one else can ever possess my heart - never - never -
     Oh God, why must one be parted from one whom one so loves.
     And yet my life in V is now a wretched life -
     Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men -
     At my age I need a steady, quiet life - can that be so in our connection?
     My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once -
     Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together -
     Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell.
     Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.
     ever thine
     ever mine
     ever ours

L.

Oscarsgalan red carpet

Jag och Jess drog ihop en Oscars natt! Vi konstaterade att det är roligare att bedoöma folk och sukta efter deras fancy klänningar tillsammans! Så nu ligger vi här i soffan tillsammans hemma hos mig och äter morötter med dipp och så dricker vi loka, vi har inte direkt på oss oscarsklänningar utan snarare den raka motsatsen, mjukisar och ruffsigt hår!

Just nu är vi dock mest irriterade över att dom visar indier överallt på röda mattan, bara indier, dessutom är den en vit tandad kille som gillar att vara i bild själv och inte många klänningar har vi sett VART ÄR ALLA SUPERSTARS!?!?!

heidi-klum.jpg
Heidi Klum är helt underbart vacker

Lycka är en dag i soffan ibland

Idag har det varit en riktigt sån där dag som jag älskar. Det innebär att jag bara ligger i soffan och myser med mitt täcke framför datorn och tvn. Jag älskar det... att titta påalla serier och filmer på tv, leta kläder på datorn, beställa hem lite saker, söka på interessanta personer och kolla in deras kläder, filosofera lite och läsa bloggar, underbart! I natt ska jag kolla på Oscarsgalan, den infaller ju perfekt på ett lov i år! Det bästa är alltid röda mattan, alla vackra kvinnor i deras vackra klänningar, jag bara älskar det. Så jag har laddat upp med morötter och dip med lite små godisar (det är ju lov).

Nu ska jag se yra avsnitt av gossip girl som jag har lyckats missa, hur har det gått till? Jag har dessutom lyckats missa två avsnitt av 90210 och en massa massa avsnitt av One tree hill, jag förstår ingenting...


popcorn is the best!

Igår fyllde mic pic år, nästa vecka ska vi fira, grattis igen sötnos!

Igår hade vi jordens party för fyra här hemma hos oss, vi åt tacos, skrek åt melodifestivalen floppar, drack, jag och tessan körde vår traditon Y.M.C.A dansen, drack lite till, henrik hade sönder en av våra köksstolar (hela ryggen lossna), vi drack lite mer och jaaaa käkade nattmat runt klockan tre bestående av tacos för de andra och tacos med köttfärs och beasås för mig, super gott, klockan fyra slutade kvällen och jag stupade i sängen direkt.

Nu ska jag ligga i soffan hela dagen och äta popcorn och dricka coca cola hela dagen och titta på filmer innan jag ikväll ska iväg till pappa och äta middag.

mys fredag!

Igår var jag på bio, den var grymt fin! Efter det drog jag till tamara en sväng, där var det en masa mysigt folk så vi myste och de flesta drack men jag orkade verkligen inte, jag, marie, mickis och jessica la istället orken på att äta upp maries godis påse!

Idag ska jag städa det sista jag inte hann/orkade igår! Sen tror jag vi ska ha lite folk över på middag och festligheter, så det ska bli riktigt trevligt, sånna här kvällar man uppskattar och juste vi ska kika lite melodifestival också när vi äter så jag dukar upp med extra bord i vardagsrummt, mys på hög nivå!

Bye!

gratitude

God dag! Idag har jag storstädat halva huset, varit på "vårdis", mamma har köpt lite nytt smink till mig och sist men absolut inte minst så har jag bokat min tatuering idag! Så om mindre än två veckor klockan 10.00 smäller det, satan vad ont det kommer att göra, men fy tusan vad snyggt det kommer bli!

Ett litet enkelt hjärta på handleden som kommer påminna mig livet ut om vilka underbara vänner jag hade (förhoppningsvis fortfarande har) under gymnasietiden. Det här hjärtat kommer alltid påminna mig om dom och om hur kul vi hade och vilken otrolig tur jag haft som fått lära känna dessa underbara människa. Hjärtat kommer påminna mig om hur de här tjejerna åtskilliga gånger räddat mig från att trilla och slå mig hårdare än jag ibland gjort, men framför allt står mitt hjärta för vänskap, kärleken & tacksamheten jag känner till dom, för mig är det äkta kärlek... vad kan bli bättre än att kunna titta ner på handen och veta att man aldrig är ensam... ingenting!

Nu vart jag lite sentimental när jag pratade tatuering... vi ska ju snart skiljas åt, men nej jag knuffar bort de där tankarna idag också, jag tar det som det kommer.

Ikväll ska jag iallafall på bio
med min syster och med min tredje syster (ja bulans lillasyster är ju numera som min syster hon också) Jag har också fått en lillebror på köpet, jag som aldrig trodde jag skulle få en bror har nu också en sån, det är inte illa! Förutom en himla massa syskon har jag också lyckats skrapa ihop två mammor och tre farsor... jaaaa det är ju inte riktigt så men de alla vill mamma/pappa mig ibland, men jag gillare (för det mesta!)


Candy girl

Jag har fått nya skidglasögon i födelsedags present, lite i efterskott, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Dessa är skit tuffa, jag ser ut som en godis i backen, jag är så nöjd... nu ska jag sova, även om jag borde plugga filosofi men jag okrkar inte bry mig, natti!


måndag

Igår gick jag Rocky & Jessica en väldigt snabb och lång promenad, sen droppade jag och Rocky Jessica sen gick vi hemmåt och en liten bit mer än så, sammanlagt gick jag och Rocky 9 km... vi är grymma! Sen stod jag på skakmaskinen och tränade min små muccler när vi kom hem innan jag satte mig i soffan och Rocky la sig på mina fötter, jag tittade på Lipstick Jungle och Rocky sov. Runt halv tolv kom matte och husse hem och lyckan var oändlig. Jag och Henrik kollade in bruningarna och åkte sedan hem och jag duschade och gick sedan och la mig och somnade på två röda sekunder, sköööööööööönt!

Alla hjärtans helg

Jag har haft en super bra helg! I fredags var jag med mina favoriter och som mickis skrev... det känns så sorgligt att veta att det inte kommer vara samma sak i höst, nej slå bort dumma tankar, nu ska vi ju ha kul! Jag drack lite för mycket vin och lekte Charlotte Perelli med uppknäpta byxor, då vi ätit fööööör mycket och dom inte gick igen (notera att jag hade skärp när jag kom)


I lördags köpte jag nya underbara party skor och sedan var jag i ishallen hela eftermiddagen och halva kvällen innan jag och henkan drog till Heron City med mammas bil och körde hela vägen dit och hem på fyrans växel (feman fick vi inte i). Vi mötte Adde och Therese där inne... åkte hem och låg i soffan övervägde att gå ut med Jess the mess men nej, jag orkade inte!

Idag har jag i vanlig ordning spenderat eftermiddagen i en ishall på tyresö kollandes på min pojkväns lag som han tränar... det var en jävligt spännande match (första slutspelsmatchen, man måste vinna för att gå vidare) och dom vann!! På onsdag möter dom Djurgårdens 94er, ett elitlag... spännande.

Imorgon ska jag leka lite med min sjuka lillasyster efter skolan, hon är underbar min lilla bebis, jag träffar henne allt för sällan, jag måste skärpa mig.


Några av världens mysigaste tjejer

Kärlek i mängder

Ehm, vinet som talar? Äsch jag är iallafall glad!

Jag leker Charlotte Perelli (Jag vet att jag lovat att öva in hela rutinen tills nästa gång vi ses)

äntligen helg!

Godmorgon! Sitter i skolan vid skolans super sega bärbara datorer, eller ja super sega är dom väl inte men det tar ett tag att starta upp vissa saker. Just nu leter vi efter fakta om konflikten i Gaza, vi ska skriva ett enormt arbete om detta i religion b, ganska intressant, jag tycker faktiskt om religion, det är något av de roligaste i trean, sorgligt... det talar ju om hur roligt allt annat är.

Idag efter mitt informativa tal i retorik ska jag klippa mig och nu är den stora frågan om det blir lugg eller inte? Jag vet faktiskt inte, suck... kan någon bara skänka mig gåvan från ovan att aldrig behöva tveka!

Ikväll kommer det iallfall att bli super duper mysigt, jag längtar som tusan. Jag och tamara ska supa, ingen annan, hallelujah!!


Ska jag åka till Åre på sportlovet eller inte, gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah beslutsångest!

Dåligt på uppdaterings fronten

Nu är jag sådär jävla dålig på att blogga igen! Imorgon är det iallfall äntligen fredag och jag ska på världens mysigaste middag på kvällen för att fira Camilla som faktiskt fyllde år före mig, bättre sent än aldrig! På lördag är det alla hjärtans dag, jag gillar inte den dagen men jag ska ändå försöka le och se glad ut, kanske döda kvällen med lite sprit på kvällen?
Nu tänker jag iallfall hoppa i säng, först ska jag bara skriva ut mitt informativa tal som jag ska hålla i Retorik A imorgon, svin roligt!

Godnatt!


mörkerkörning

Jag ska ut och gå med Jess nu, vi ska gå med stavar runt ringvägen... vi kommer dö, det är sååååå mörkt ute men vad gör man inte för att inte behöva bli utskrattad haha, vi kommer vara as snygga! ;D

en liten stund ur livet

Mickis, jag, Carl och Teo åkte till Haninge efter skolan för att jag och mickis skulle förnya våra pass. När vi kom dit bestämde vi oss för att äta på donken innan vi gick till polis stationen. 15.03 går vi in genom dörren hos polisen... 15.00 stägnde passköret... kan bara hända oss oplanerade människor, suck.

Förövrigt har studentsakerna kommit, gosch det är verkligen nära nu, tror inte jag själv förstått att jag om fyra månder har tagit stundenten. Idag pratade jag också med syon om livet efter gymnasiet, vad jag ville göra och så... jag satt som ett frågetecken, jag vet ingenting, jag är delad.

Undra om min oro som jag känner dagligen ligger i att jag inte vet någonting... att jag om mindre än ett halvår är fri att göra precis vad jag vill, men fortfarande knappt ägnat en timma på att ta reda på vad det faktiskt är... jag känner min stressad, som om någon långsamt kväver mig, vem är jag och vart ska jag ta vägen... kanske borde jag lära känna mig själv.

Jag har syndat, ätit en hamburgare och nu ska jag äta en semla... suck ibland så. Jag ska ut och vandra en sväng nu och sen försvinna in i filmens värld (som marie skulle sagt det) och bara vara någon annan, för en liten stund.


feelings

If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

vad fan drack jag... igen?

Svaret på söndagens stora fråga (om gårkvällen) kommer här;

  • ett halv glas moet champagne
  • cirka 5 turkisk peppar shots
  • 2 tequila shots
  • en liten flaska absolut vodka shot
  • en drink
  • 5 smirnoff ice
  • och en halv flaska vin...

    Jag mår med andra ord inte bättre än jag förtjänar... Kvällen slutade tvärt igår men med listan ovan är det förståligt, tack för allt så länge det varade sötnosar!


Vad fan drack jag?

Shit jag har verkligen varit dålig på att uppdatera här den senaste veckan men jag har varit super stressad och haft fruktansvärt mycket annat att tänka på! Igår hade jag lite folk hemma först tjejerna på middag, vi lekte rolig middagslek och jag fick min älskade tatuering av mina vänner! Dom ska följa med och göra den det har dom lovat, glöm inte det!! Efter middagen poppade vi lite musik och spelade lite ölspel innan det bankades på dörren och tio skön sjungade killar vällde in, de sjöng så högt att hela Trehörningen måste hört! Senare kom det lite mer brudar och några till killar och jag fick en jätte fin klocka av emma, mickan, gabbs, sara, madde och adde, super fin min nya favorit! Vi festade på och jag hoppas de flesta hade trevligt! Jag och adde har dock konstaterat att vi måste göra om det, utan tjaffs och lite tårar, så håll utkik för det kommer fler gånger!

Förövrigt har jag väll lite ångest angående gårdagen, jag blir aldrig ledsen när jar är full, vad fan hände igår? Andra gången gillt... suck!

Tack alla fina hoppas ni hade en bra kväll ändå!
Puss och Kram!

Birthday

Idag är min födelsedag! Jag ska fira den med läkarbesök, filosofi plugg och att sova typ.. naee inte bara lite paket och lite mat och tårta ska jag nog kunna hinna med också!!

Puss!

Tildas bekymmer

Idag är ingen vanlig dag för det är Camillas födelsedag hurra, hurra, hurra!

De senaste två dagarna har jag jobbat nästan sju timmar projektarbete, jag kämpar på med mitt revben som förresten fortfarande gråter. Imorgon fyller jag år och hela min klass plus den andra klassen ska in till stan för att besöka något men jag som fortfarande har så ont i revbenet att jag bara vill gråta hela tiden ska nog ta och uppsöka en läkare, mest för att få starka jävla alvedon utskriva och kanske även få ett jävla svar på hur länge man brukar känna sig så här! På kvällen sen ska jag iallafall äta med min familj och mormor, super mysigt, inte allt för avancerat!

Jag är så hungrig att jag snart dör just nu, sen är jag äckligt trött och ganska så väldigt stressad, samtidigt som jag biter mig i läppen för att inte gråta... nej suck nu ska jag hänga mig från loftet!

PS! Kom precis från skolan bara det är väll en anledning till att vilja hänga sig!! DS.

2/2

Idag började jag dagen med att försova mig, sen var jag och Camilla i den stora staden och jobbade på projektarbetet. När vi kom hem var det bara slänga i sig lite mat och sen till Tamara för att jobba mer projekt! Runt klockan nio åkte vi till ishallen jag och B och kollade lite på A juniorerna. Efter hokceyn åkte vi hem, jag la mig i sängen och trodde jag skulle få sova men då kom Andreas & Therese förbi, vilket absolut inte gjorde mig någonting! Vi pratade och kopplade in deras kamera i tvn så vi kunde titta på alla deras bilder och jag som fortfarande inte kan skratta utan att det gör ont fick verkligen verkligen en svår stund för gud va roligt men framförallt fint och mysigt de verkar ha haft!

Nu ska vi alla börja spara till en resa tillsammans och till en i sommar efter studenten, hej nudlar!! I helgen blir det party trots att det fortfarande känns som tusen knivhugg i mitt bröst, hjälp!

På onsdag fyller jag åt, tårta och paket, wiho, något som gör min vardag som just nu inte är speciellt kul pga revbenet lite bättre.

Natti!

PS!
Klockan är över tolv, grattis Camilla! DS.


Skämt och sido

Okej nu när vi skämtat om det här med mitt brutna revben en hel dag (vilket jag absolut bjussar på) så kan jag väll återigen passa på att tala om att jag har helt fruktansvärt ont och därför inte kan sooooooooooova, buhu!

Nej det är snart en ny vecka och jag tänker inte låta ett brutet revben stoppa mig från att fylla år på onsdag och festa på fredag och lördag! Nej nej nej det går bara inte men som jag sa till en vän ikväll så ska jag vara glad om jag lever på fredag, med min tur är det nämnligen inte säkert!

RSS 2.0