Lan ligan

Nu kom jag precis hem, efter ett himla långt bad i Nicksta tyckte min pappa. Jaa vi badade ju faktiskt igår för sniglarna lyckades speeda på lite så jag, john, marcus och albin fick vårat efterlängtade nattdopp. Medan charlie och andreas krukade på land. Adde försökte skrämma skiten ur mig fler gånger med hajjar och monster i vattnet och allt möjligt eftersom han vet att jag är mörkrädd dock lyckades han inte. Med 5 "stora & starka" killar vid sin sida lyckas inte ens jag blir rädd. Efter badet gick vi hem till albin där killarna (minus john) lanade jag hittade snabbt min plats i soffan och satt och tittade på dem därifrån innan jag åkte på att massera addes rygg på en tältsäng på golvet där han sen låg kvar och jag övertog hans dator. En stund senare gick vi in till stora huset och skulle sova, vilket inte gick allt för bra. Jag började med soffan och slutade i sängen inklämd mellan en snarkande kille, och en andreas med en marcus inte långt ifrån, charlie somnade i soffan. Runt klockan sju kunde jag sluta ögonen och somna efter musik på morgonkvisten, marcus fågelläten och andreas mongo ryck. Hann också med lite cartoon network. Jag läste föresten en saga igår också, eller läste den kom bara. Det var en annorlunda version av de tre bockarna bruse, dom skulle inte äta gräs dock utan spela dator på andra sidan bron. Adde var den minsta, Marcus mellan och Charles den stora. Albin var det ruskiga monstret.

Vaknade klockan halv tolv typ och killarna gick till datorerna och jag la mig på tältsängen och var tyst som en mus, låg bara och tittade på dem, det var ganska mysigt ändå. Efter en stund övertog jag Albins datorstol där jag var ännu tystare och nästan växte fast, jag var till och med så tyst att andreas som satt 30cm från mig undrade vart jag tagit vägen, inte illa det har nog aldrig hänt. Charlie sat även och kastade godisar på mig som vanligt men som jag sagt förut så kommer han få igen.

Nu ska jag efter 4 timamrs sömn sätta på "Sex and the city" och lägga mig halvsovandes framför tv:n eftersom jag är så otroligt pigg. Så nu är det dags för total avslappning. Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0