Hösten är verkligen här

Igår kväll efter att Charlie kommit hit åt vi popcorn och tittade på heroes, jag hann också titta igenom en hel del av bilderna från lördags kvällen (240 bilder från en kamera) och några på andra kameror och gud vad jag mådde dåligt vissa stunder, vissa bilder ville jag radera ur både minne och kamera minne, fy fan! Andra bilder var dock så roliga att jag höll på att ramla av stolen, det var verkligen blandade känslor med andra ord, det sämsta med bilder är att allt ser så mycket värre ut än vad det var eller?

Jag kom iallafall knappt upp imorse, det var tråkigt väder och så hade jag ont i hela kroppen. charlie stressa mig som tusan imorse men jag var tvugen att fixa halsduken gustav sa att jag såg ut som en bandit igår när jag fixat den slarvigt. För att återgå till min värk speciellt i ryggen och i huvudet, inte huvudvärk utan värk från att någon typ spräckt min skalle. Det gjorde för jedra ont. Folk har iallafall kommit fram till mig och mickis idag och frågat hur vi mår och lett väldigt brett, vi mår ju alltid bra, eller? Har iallafall lyckats lista ut varför jag har så ont i huvudet idag, valle och victor låg och hoppa över det. tack för den killar, toppen bra!

Nu ska jag äta och sen packa min väska och åka till charlie, med följer datorn eftersom emil ska ta en serie som jag så snällt ordnat åt honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0