Labels and love

Jag älskaaaaaaar Sex and the city! Jag har lyckats se filmen två gånger på bio redan, den är helt jäkla fantastisk, precis som serien, jag älskar New york och sex and the city. Jag grät och skrattade så jag inte visste vart jag skulle ta vägen tillslut, det var underbart, ni måste se.

Jag är kär i Carries kläder också såklart men framförallt hennes skor, det är helt otroligt. Jag känner mig som henne när det gäller skor, mina skor är mina bebisar (bara att mina kostar betydligt mindre). Den dagen jag köper mina första Manolos och Christian Louboutin kommer jag att gråta glädje tårar så patetisk är jag. Förresten har jag siktet inställt på ett par likadana skor som Carrie har i många av scenerna i filmen.

Appropå New York, på torsdag fyller Anton år så han ska få ett album med alla våra New York bilder och en massa minnen, som biljetter, papper, roliga saker, pengar mm inklistrat, ska sysselsätta mig med det hela kvällen, han kommer bli jätte glad.

Nu längtar jag bara till Rhodos och tils jag gått ut gymnasiet så jag kan lägga staden som aldrig sover, min älsklingstad under mina fötter, men vi ska dit innan eller hur mickis?


Kommentarer
Postat av: mickis

JA! VI BOKAR I MORGON?

2008-06-24 @ 18:08:18
URL: http://visions.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0