17/3

Idag är det måndag och jag har verkligen bestämt mig för att jag ska försöka ta nya friska tag. Har inte hunnit uppdatera i helgen, i fredags var det den där teatern, i lördags var det ikea + melodi och igår så var det hockey,hockey,hockey och plugg.

Men nu är det ny vecka och nya tag, på söndag åker jag till Åre så fram till det är det fullt ös medvetslös, i helgen har jag redan bestämt att jag ska gå ut vilket kommer resultera i 8 timmar bakfull i en bil på söndag, men vad gör man inte?


Nu ska jag sätta upp gardiner i vårt sovrum som är helt renoverat nu, det ända som ska till är lite mer möbler och lite krims krams, jag älskar rummet redan.

Ikväll ska jag och min kära pojkvän bara chilla, vi har inte gjort det på länge. Vi ska unna oss chips, dipp och cola framför en riktigt bra film som jag fick i namnsdags present av en kille på jobbet. Så det blir nog inga mer uppdateringar idag utan istället god kvälll.

Förresten så har jag själv handlat gardinerna, vuxen poäng till mig.  & det är Fru BBeckham som pryder min älskade Marc Jacobs tröja

image448

Kommentarer
Postat av: mickis

ja? att det var victoria beckham visste vi ju redan...? haha ;)

2008-03-18 @ 21:30:27
URL: http://visions.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0