Debatt Sydow och BB

Efter att vi varit på soppen med en massa skit från hela övervåningen så åkte vi hem och fixade mat. Efter middagen som blev väldigt sen så hann jag inte så mycket mer än plocka av innan Therese och Andreas kommer med en film i handen. De hade hyrt "Heart Break kid" och kom ner för att se den med oss, det var mysigt.

Mitt i filmen avbröt vi dock en stund för att titta på "Debatt" Med Sydow och Blondin Bella, jag ska inte säga något så har jag inget sagt men jag måste ju säga något. Det är svårt att ta ställning och det går inte att säga att alla gör som dem vill och att det borde vara så men jag blev så arg på vissa som debbaterade mot och i stort sett idiot förklarade tjejer som bloggar om mode och tjejer i allmänhet, snälla vi är inte dumma i huvudet?

Efter en stund av det satte vi med glädje på filmen igen för det började bli lite disskusioner i vardagsrummet, dock lugna och fina. Filmen var jätte rolig och glassen var jätte god, dock fick jag rapport om att popcornen var för salta, jag kan aldrig lyckas med de?

Imorgon är det hel dag/ kväll i stan med klassen. Vi ska se Hamlet på dramaten, detn börjar klockan sju men vi ska ta två tåget då vi ska på studiebesök innan, hoppas kvällen blir kul men med klassen brukar det faktiskt vara trevligt. Efter teatern blir det kanske utgång, det vore något Elsi och Tammie?

Nu godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0