Min dag

Gick i skolan till klockan 16.10 idag. När jag kom hem la jag mig i sängen för att se klart filmen jag påbörjade igår men jag somnade efter några minuter, vaknade klockan sju av att Jonas kom in i sovrummet och skrek för han visste inte att jag var hemma så han vart väldigt rädd.

Efter att jag legat och gnällt en stund på att de förde sådant oväsen när dom borrade och så (på skämt) så åt vi mat och när vi satt och åt så ringde min syster 3,5 år mig och pratade. VI pratade om att hon varit sjuk idag, om dagis, skolan och påskägg. Hon åker till sin farmor och farfar i Skåne imorgon med sin pappa och vi andra ska vara hemma och så här lät det pågrund av resan;

Alva - Ehm.. Kommer du eh eh sakna mig när jag åker till fafa och famo?
Jag - Ja det är ju klart jag kommer göra älskling, jätte mycket, det gör jag alltid!
Alva - Bja.. mamma osså?
Jag- Ja klart hon också kommer sakna dig, de kommer bli tomt hemma.
Alva - Bja.. Jag kommer att sakna er också!

Sen slutade samtalet med puss och kram. Men när vi sagt hejdå kom jag på att jag glömt lämna min påskpresent till henne så vi åkte dit och lämnade två filmer, Lilla kycklingen och Bernard och Bianca, hon blev jätte glad och så började vi titta på filmen. Efter att vi tjatat hela kvällen om att hon åker imorgon så sa vi hejdå och då säger ungen "Hejdå ses imorgon" Nej inte imorgon Nästa vecka säger mamma, då tittar hon som ett frågetecken och säger "Vi ses nästa vecka då" haha hon är bra underbar snacka om att leva  en anna värld ibland min lilla bebis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0