I <3 New York

Att säga att det här är städernas stad, staden som aldrig sover är inte en överdrift, inte ens en liten uns överdrift, här är det alltid något på gång, det är helt underbart och jag är kär i den här staden.

Flygningen hit gick bra. Men efter tio timmar i ett plan så var vi så möra och i slutet blev det jobbigt och tröttsam. När vi kom till NY öste det ner regn så första kvällen fick spenderas ynka minuter på stan och sedan under täcket framför tvn med subway mackor.

Igår så var vi uppe klockan 5 NY tid, kroppen hade inte ställt om sig och klockan var ju 11 hemma så det gick inte att somna om. Vi gav oss då ut på stan och åt frukost innan vi stack till Times Square och det blev vår utgångspunkt. Vi shoppade, var i Empire state building, var vid Flat Iron building och åt hela dagen igår. Killarna tog en taxi hem innan mig och jag gick vidare och försökte sedan i 30 minuter få en taxi på Manhattan i rusning, det är inte lätt trots att det finns 5 miljoner taxi bilar så räcker de inte till alla.

På kvällen så skulle vi gå på bio och se "What happens in Vegas" Men när vi kom till bion så var föreställningen så var det så lång tid till föreställningen började så vi bestämde oss för annat. Klockan halv tio knatade vi in på Madame Tussauds och tittade på alla vax dockor, vilket var jätte roligt. Sedan käkade vi middag och tog en taxi hem. Notera att allt detta skedde efter nio tiden en lördag i NY, alla affärer var vid denna tid också öppna dem stänger nämnligen 11 på lördagar, eller hr öppet så länge det är folk. Hur kan man inte älska det?

Just det igår var vi också i Greenvich Village/Soho och gick runt, gud vilket mysigt område fritt från Manhattan stressen. Vi åt cupcakes på Magnolian Bakery och så var vi utanför Carries (sex and the city) lägenhet, stod utanför hennes dörr & det var heligt för mig!  Lägenheten ligger dock inte på Upper East som man tror den ligger utanför Manhattan. Iallafall Överallt här är det som att leva i serien, det är underbart roligt. Förresten tror jag att jag kan avslöja en liten hemlis Carries lägenhet kommer att vara med i filmen!

Idag ska vi till Frihets Gudinnan, Ground Zero och så tänkte vi knata över Brooklyn Bridge och en sväng i Central Park samtidigt som vi varvar det med lite shopping, idag lyser dessurtom solen åt oss, me love. Ha det bra vi hörs om två dagar!Kommentarer
Postat av: jossan

syrran, du kan aldrig ana min avundsjuka? :)

2008-05-11 @ 18:47:14
Postat av: tamara

Hoppas du har det toppen!!:D

2008-05-11 @ 18:52:50
URL: http://tamaras.webblogg.se
Postat av: Elsa

ååååååååååååh tyst unge! :D

2008-05-11 @ 22:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0