Min helg

Gud jag har verkligen lagt den där ledsamma tilda som jag kännde mig som i början av veckan bakom mig. Nu är allt helt tvärtom, jag älskar allt och alla förutom mitt jobb. ÄNTLIGEN LOV!

I fredags var jag med mina bästa vänner, vi åt, åt och åt hemmagjord pizza, det var fruktansvärt gott, tre olika pizzor med olika saker på, alla annorlunda, väldigt mumsigt måste jag säga. Vi var proppmätta efter pizzan men fortsatte sedan kvällen med en massa chips och godis, vi satt och pratade i soffan hela kvällen, väldigt uppskattat.

På lördagen jobbade jag, det var så stökigt på jobbet, helt byst med folk och mitt i allt gick brand larmet, ännu mer stök och bök... När jag kom hem var jag jätte trött efter att ha stått hela dagen så jat åkte hem till sassa, vi tittade på två filmer och låg i sängen under täcket och käkade godis till filmen, en helt fantastisk avsluntning på en lördag, med en bästa vän.
söndag idag.. jag har jobbat idag igen, suck, suck. Nu ska jag dricka vin och äta kyckling kebab, vilken blandning men det blir nog gott! Sen ska jag sova, imorgon innan jobbet ska jag på körlektion!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0