Blåsor under fötterna

Jag vaknade i morse, gick upp ur sängen, gick till kylskåpet och drack cola dirket ur flaska (vilket jag inte gör i vanliga fall), begav mig senare till spegeln och när jag kom dit höll jag på att svimma, jag såg ut som en jag vet inte vad, kanske något som hämtat ur en skräckfilm? Gårdagens söta smink låg under ögonen & håret var flottigt och std åt alla håll, med andra ord så är jag långt från topp idag.

Jag har minnesluckor från gårkvällen, vissa delar av min långa färd hemmåt på två och en halv timma kommer jag inte ihåg men jag minns att jag skakade för jag var så kall när jag kom hem. (Som ni  ser på rubriken ha rjag även vattenblåsor under fötterna av den långa färden hem)

Jag måste ta tag i mitt förbannade körkort, gud vad folk tjatar. På måndag är det jag som bokar 1000 lektioner tätt på varrandra så jag blir av med skiten någon gång, min pojkvän har erbjudit sig att betala mitt jävla körkort snart bara jag tar det, men det är inte pengarna som är probemet inte alls snälla mamma och pappa tar hand om den biten, men de kan inte ta hand om orken och jag har inte den. Nu är till och med henrik på mig varje dag så okej då nu ska jag ta körkort, jul.. jag säger bara runt jul.

Mitt tangentbord är knas, j och ö fungerar inte ibland så de faller bort i orden om jag inte trycker extra hårt, bara så att ni inte tror att jag inte kan stava till JAG  (ag) om det skulle hände, fasen vad jag skriver strunt nu ska jag duscha, det är väl behövligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0