Finally

Jag har varit svin dålig på att blogga men jag har knappt varit hemma någonting sen lovet drog igång, jag har varit överallt och ingenstans jag får väll skylla på det. Igår var jag på bio high school musical 3, grymt, jag älsar ju HSM!

Ikväll är det dags för vår jätte stora halloween fest och det är tacksamhet över att det är idag måste jag säga, imorgon är det nämnligen äntligen slut på allt tjat om "Vad ska du klä ut dig till.." och allt tänkande för att hitta den perfekta outifiten, puuh ett år till nästa gång, rätt konstigt att man är så less på det fast man bara gör det en gång om året. Ikväll är det alltså stort party (Kanske lika stort som blondinbellas arton års ferre? ;D).

Vad jag ska klä ut mig till? Jaaa jag ska vara den där klassiska ängeln som alltid dyker upp på sånna här event. Jag har haft brist på allt när det kommer till fantasi de senaste dagarna så jag och Johan bestämde oss för änglar, det blir grymt. Dock är min klänning så fruktansvärt tajt och kort att jag känner mig som en jag vet inte vad och johan ja han gnäller över att han har rosa bebis vingar.. Vad är egentligen värst slamp ängeln eller bebis ängeln?

Nu på förmiddagen ska jag på körlektion och efter det ska jag springa en massa ärenden på stan, det är lite sista minuten saker som ska handlas och en svart sprej färg till sassie har jag lovat att fixa det får jag inte glömma.

Ha en trevlig dag och kväll.


Kommentarer
Postat av: mickis

het bild!!

2008-10-29 @ 14:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0