Life would suck without you

Igår var antagligen en av de värsta dagarna i mitt liv. Den huvudvärken jag hade hela eftermiddagen och kvällen var inte att leka med, var på Ica för att försöka köpa något jag kunde äta, var likblek helt rödgråten och kunde knappt titta för ljuset fick mig att vilja spy och svimma. Tog två tabletter somnade halv åtta, vaknade fortfarande med ett bankande huvud, fick inte upp ögonen och bestämde mig därför för att sova vidare en stund till, vaknade nio och då kändes det som jag återuppstått från de döda, härligt. Det är inte konstigt att jag fick den där huvuvärken, igår var en rätt jobbig dag i mitt liv, men nu ska vi inte tänka mer på det.

Sitter och pratar med micks, planerar vår middag på torsdag mellan mösspåtagning och utgång, mickis älskar ju sina listor. Håller på och gör i ordning en lek, uppdrasleken, den blev en succe på min middag då jag fyllde år och efter önskemål har jag beslutat att göra den igen.

Ska åka till Haninge snart och köpa mina skor till studenten, snabba puckar, bye.


Senast vi lekte uppdragsleken! Pussis.

Kommentarer
Postat av: mickis

hahah jahade en period i mitt liv när jag inte gjorde några listor alls, det var en mörk tid. nu är dom tillbaka, överallt!!! :D

2009-04-28 @ 16:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0