Operation ökenstorm ht 2009

Idag startar n0llningen av de nya studenterna. Det är fullpackat schema med aktiviteter som pågår fram till fredag nästa vecka då kåren anordnar världens fest för de studenter som skämt och sido klarat sig igenom n0llningen och inte längre då alltså är just n0llor.

Min studentförening heter Cult & CO, vi har beige färg på våra overaller. Cult & CO styrs av Generalerna med järnhand, dessa är inga man säger imot och de är dessa man under den kommande tiden som n0lla skall behaga på olika sätt. Viktigast är att komma ihåg att om en General osannolikt nog skulle ha fel, så har denne ändå rätt. Generalerna är svartklädda och känns igen på sina tröjor med trycket "General" och sina svarta pilot glasögon, därför får ingen under den kommande tiden bära svart, det är generalernas färger. Generalerna dyker upp titt som tätt under n0llningen och dem visar ingen nåd, deras regler skall följas till punkt och pricka. Sköter man sig får man +, efter 4 + blir man befodrad, det finns tio nivåer, den tioende är general och är ytterst sällsynt att någon når till, jag ska dock nå dit!!

Lite av de reglerna som generalerna satt upp är;
1. Bära N0llebrickan dygnet runt (N0llebricka är ett vitt kartongpapper som hänger över mage och rygg, där står namn och program och även antalet plus man samlat på sig) denna får inte tas av på hela veckan, generalerna ser allt.

2. Svans, en svans som skall hänga från n0llans bak i valfritt material, den skall tåla bittest och vara på PRICKEN 51 cm lång.

3. Alltid bära Malajen med sig. Malajen är Cult och Co n0llornas handbok, här står Cult & Co:s budord, lite tips på hur man imponerar på generalerna osv. Denna är i nuläget vit men måste vid första möte med generalerna bära färgen grön, eftersom de älskar grönt, vårt första uppdrag är alltså att färga Malajen grön.

Det gäller också att passa sig för att göra saker som generalerna inte tycker om. General Marco hatar tex rött, att bäraa rött ger alltså inga plus poäng.

Detta är ett spel som verkligen tas på allvar, det är dock bara på lek och är extremt roligt! Dessa lekar går tillbaka långt i tiden och är av stort värde och viktighet här på HIG, n0llningen är det viktigaste på hela året.

Under veckan tävlar de olika föreningarna mot varandra, de har aktiviteter för sig själva, festar med varandra och med föreningen osv.. och allt startar ikväll. Jag ska snart till vårt klubbhus som heter PubenPuben och som är en pub som ligger precis på Campus där jag bor, där är det fest och aktiviteter ikväll, generalerna dyker upp så n0llebricka, svans och malajen måste fixas. Mickan är just nu på Lilla vall i Gavlecons klubbhus på fest, eftersom det är där hennes förening hör hemma.

Mer uppdatering om spännande n0llning i natt, time to go.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0