1 december

Det är nu första december, det känns otroligt och overkligt på samma gång! Har väldigt mycket att hinna fixa med till jul men för första gången på väldigt länge ser jag ljuset och känner att saker och ting är på väg att vända. Ikväll hag jag fixat en till julklapp till Bulan så nu tror jag att jag är klar, följde en väldigt nära väns råd och gjorde ett riktigt impulsköp, jag har ingen aning om vad killar gillar så jag fick helt enkelt lita på honom!

Tillbaka till det jag skrev lite tidigare att jag känner att jag är på gång igen, det är sant, jag känner det! Kanske beror det på att skolan snart är slut, att julen nu är nära och att flytten snart blir av eller så beror det på något helt annat och jag tror att det är något annat som fått mig att känna såhär. Jag saknar mina bästa så otroligt mycket varje dag, men jag vill inte begrava mig i min egen sorg. Jag har hittat människor på kort tid som jag trivs med och som jag har roligt med, det betyder mycket, det får mig att må bra igen och det bästa? Att det bara blir bättre för varje dag som går.

Det här året kan nog bli bra, jag känner det verkligen.. Jag längtar redan till helgen och ännu mer till nästa helg då jag har planer för både fredag och lördag och så fortsätter det fram till årets slut med några undantag. Jag känner att den där livslusten är på väg tillbaka.. jag känner det.

1 december, 24 dagar kvar... idag börjar julkalendern, tänker ni se den? Jag ska se den påväg till Gävle imorgon tänkte jag. Appropå det... Har ni köpt någon adventskalender? Jag ska köpa en till mig, en till Henkan och en till en vän imorgon, som en liten mys gåva.. vill inte ha en choklad utan någon annan godis kalender, ska se vad butikerna i Gävle har att erbjuda, detta kommer att bli bra!

Puss och kram, massor med kärlek!

Kommentarer
Postat av: jess

va lättad jag blir att du mår bättre, att de känns lite lättare. vill komma hem sen å höra allt roligt du har varit me om de här året. lev livet gumman, ha kul! vi ses snart =) älskar dig så mkt

2009-12-01 @ 16:13:21
URL: http://jessintheapple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0