Uppdatering

Det var ju flera dagar sedan jag bloggade! Hmm i lördags var jag ju hos Tamara, det var jätte trevligt, fanns mycket god mat, det var verkligen uppskattat! Satt där med dom några timmar, folk droppade in och ut, runt tio begav jag mig mot marcus för jag ville gå ut och ingen hos Tamara ville det medans marcus och dom skulle det. Så jag var hemma hos marcus med en massa trevligt folk sen gick vi mot Telegrafen, hälften droppade in på Telegrafen medans den andra hälften inklusive jag själv valde att strunta i det då det inte var alltför mycket folk där. Så jag och fyra till gick hem till marcus igen, spelade NHL, dator, pratade och tittade på film. Det hände väldigt mycket för att vara så nåra, men men skönt nog tror jag allt ordnade upp sig sen.

Igår sov jag så himla länge eftersom jag kom hem halv fem igår morse, sen åkte jag till hallen och tittade på A-laget. Sen var det söndaggsmys.

Nu sitter jag och funderar på om jag orkar gå på hockey ikväll igen, eller om jag ska ligga hemma och läsa bok, hmm.. tåls att tänka på. Nu ska jag skölja ur mitt nyfärgade hår. Pussis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0