GE MIG SNÖ!

Jag vill ha snö! Varje morgon när jag vaknar så blir jag lika besviken över att det inte kommit någon snö... när ska den egentligen komma?! Nästa veckan är det ju första advent och jag vill ha julstämning! För övrigt har jag funderat på att börja julpynta, Henkan kommer helt klart att bli förbannad men jag är så sugen! Grannarna kommer väl dock tro att jag är sjuk i huvudet så jag tror jag avvaktar ett par dagar och hoppas på att någon granne drar upp pyntet snart för då är jag inte långt efter! Har också funderat på om det inte är så att jag ska slå upp våran plastgran i början på december.. Henkan tycker nämligen inte att det är någon ide att vi har någon gran i år eftersom vi ska åka bort den 25:e och granen ska ju enligt våran tradition upp den 23:e, min lösning på det blir helt enkelt att jag drar upp granen tidigare. Det borde väl funka? Så bjuder jag in mickis och jessica att pynta granen, dricka glögg och baka, vad säger ni brudar?

Den här veckan har jag varit inne i ett träningsstim och kör så att det ryker, ont i varenda kroppsdel har jag men roligt är det så varför sluta? Jag märker verkligen hur kul jag tycker att det är att träna när jag faktiskt har tid till att göra det. Nu ska jag snart kila iväg till banken och prata pensionsspar... Vuxenpoäng? Ikväll väntar bio med mic, jess och min syster. Vi ska se Breaking Dawn: Part 1, som jag längtat. Men först ska jag gå på banken och sen hem och laga korvstroganof. Puss!

Kommentarer
Postat av: Mickis

Do it do it do it!! Räkna med mig :) Jag vrålade av lycka i skolan idag för jag trodde jag såg snö, det var visst frost, men snart så!!!! Älskar dig :)

2011-11-16 @ 21:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0